Operating4u

Wil je graag van huis uit werken? Ben je op zoek naar een bijbaantje of wil je in je vrije tijd een extra zakcentje verdienen? Dit kan vanaf nu via Operating 4u. Dit bedrijf biedt haar personeel de mogelijkheid om via een eigen locatie en op elk moment van de dag berichten te beantwoorden. Men wordt namelijk per bericht betaald. Men hoeft het huis dus bijvoorbeeld niet te verlaten om op een andere locatie te werken. Daarnaast kunnen personen, die een extra zakcentje willen verdienen, zich ook snel en gemakkelijk registreren op deze site om berichten te beantwoorden en om op die manier dan een aardig bedragje te verdienen. Dit bedrijf is altijd op zoek naar dames en heren die woonachtig zijn in Nederland en of Belgie. Deze personen moeten allemaal 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast moet men bereid zijn om zo nu en dan ook erotisch getinte berichten te beantwoorden. Gelukkigerwijs werk men volledig anoniem en veilig voor dit bedrijf. Werknemers van dit bedrijf krijgen de mogelijkheid om op het grootste mailplatform van de Benelus te werken. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Er zijn geen vaste uren waaraan men zich dient te houden. Men heeft de volledige vrijheid om te werken wanneer men wilt. Verder hoeft zich niet te houden aan een minimum aantal uren en of berichten. Het personeel krijgt ook steeds een gratis training en begeleiding om het werk zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Men hoeft geen lange sollicitatie traject te ondergaan en men kan in feite per direct starten met het verdienen van geld. De uitbetaling vind elke week plaats, dus elke personeelslid heeft elke week weer wat extra geld op zak.

Operating4u Reviews

  Top bedrijf

  Ik vind het een top bedrijf. Alleen wat wel 1 klein puntje is het feit dat je wel lang moet wachten op je geld! Ze betalen op maandag uit maar vaak heb ik het op de Dinsdag pas op mijn rekening staan dit is omdat Zei zelf dan te laat de bedragen overboeken naar de rekening van hun operators. Ik werk nog voor een andere studio en die betalen ook op maandag uit en dat bedrag staat altijd keurig om 09:00 uur op mijn rekening. Dit vind ik toch echt wel een min puntje! Hier moeten ze toch wel even een tandje bijzetten!

  Verder een top bedrijf!!!

  Sterke punten
  Leuk bedrijf! Geen gezeur! Vragen worden vaak binnen een uur beantwoordt. Leuke verdiensten!

  Zwakke punten
  Ze betalen te laat de bedragen uit aan hun operators waardoor vele operators pas over hun verdiensten op de Dinsdagen kunnen beschikken. Is wel een minpuntje vind ik! Ze moeten gewoon veel eerder op de Maandagen de uitbetalingen overmaken!

  Superbedrijf onderstaande reacties zijn zwartmakers!

  Ik werk hier nu meer dan 3 jaar en de ene keer meer als de andere, menig ander bedrijf had me al lang aan de kant gezet.
  Een aantal reacties hier begrijp ik totaal niet en het lijkt er op dat er anderen Operating4U volledig zwart willen maken. Nooit zouden ze vragen om een betaling om voor ze te mogen werken.
  Ze leven enorm met je mee en als je niet kan werken is dat geen enkel probleem en terug komen wanneer je maar wilt omdat je echt lang weg bent geweest is ook geen enkel probleem.
  Met andere woorden een topbedrijf om voor te werken en raad dit dan zeker ook anderen aan.

  Sterke punten
  Altijd begrip voor persoonlijke situaties.
  Echt werken wanneer jij wilt
  Stipte uitbetaling

  Zwakke punten
  In meer dan 3 jaar nog nooit gevonden

  Leugens.

  Ik ben een poos terug werkzaam geweest bij Operating4u. (+/- een jaar geleden).
  Door omstandigheden ben ik toen moeten stoppen, toen ik ze daarvan op de hoogte bracht kwamen ze mij te vertellen dat ik, indien gewenst, mocht terugkeren eens mijn persoonlijke leven dat terug toeliet.

  Nu was er enkele maanden terug beterschap in zicht en besloot ik te informeren naar het feit of ik nog steeds welkom was.
  Toen kwam al gezeik over het feit dat mijn account was afgesloten door slecht werk (wat niet klopt) en dat ik het inwerkgesprek opnieuw zou moeten doen.
  Dat op zich is geen probleem, ik bedankte ze en nam me voor contact op te nemen van zodra ik ook effectief kon starten.

  Zo gezegd zo gedaan, ik neem terug contact op met mijn contactpersoon die mij doodleuk komt te vertellen dat ik moet betalen voor mijn inwerkgesprek! Omdat ''ik niet serieus overkom'' (ondanks het feit dat ik er al eens meer dan twee jaar actief was en alles netjes volgen het boekje deed) en omdat ''ze vaak mensen opleiden die daarna niet meer van zich laten horen'' (wat mijn probleem niet is, nietwaar?)

  Ik weet niet wanneer of waarom het beleid is verandert maar ik betaal NIET voor een inwerkgesprek die ik al eens kreeg, om bij een bedrijf te gaan werken die zich niet aan z'n woord kan houden, al helemaal niet na het lezen van andere reviews naar de hoeveelheid van berichten en behandeling naar hun werknemers toe.

  Begrijp me niet verkeerd, ik heb er graag gewerkt, ondanks het feit dat er hele periodes waren waar je helemaal geen berichten kreeg maar dit kan voor mij niet door de beugel.

  Jammer!

  Sterke punten
  -Correcte verloning, netjes op tijd.
  -Doorgaans vriendelijke coaches

  Zwakke punten
  -Er is vaak geen werk waardoor je op een leeg scherm zit te staren
  -Er is blijkbaar een nieuw beleid waarbij je moet betalen voor inwerkgesprekken (!) als je terugkeert.
  -Houden zich niet aan hun woord.

  Niet gaan werken voor dit bedrijf!

  Beste Iedereen,

  Het verbaasd mij toch iedere keer weer dat mensen gaan werken of willen werken voor een bedrijf als deze! Een bedrijf dat vraagt om niet alleen een kopie van jouw ID te sturen maar ook een Kopie van jouw BANKPAS en Kopie INTERNETBANKIEREN is natuurlijk al niet een legaal bedrijf! Geen ENKEL bedrijf mag vragen om een KOPIE BANKPAS en KOPIE INTERNETBANKIEREN dit is de nummer 1 wat betreft indentiteits fraude!! Met deze gegevens en kopjes kunnen mensen dus al jouw complete leven overnemen en onder jouw naam een nieuwe bankrekening openen en of bankpas aanvragen!! Ga dus niet in zee met dit bedrijf of bedrijven!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichting!

  Begin daar nooit aan!!!

  Om 3 euro te verdienen, moet je 2,5 uur achter de computer blijven hangen. Jij moet soms uren lang blijven wachten en klikken, totdat je eindelijk 1 bericht binnen krijgt. Zij zeggen, dat de meeste berichten of s ochtends vroeg, of s avonds laat komen, dus heb je meer kans, om tijdens deze uren, wat te verdienen. Maar zelfs dan: of je krijgt nauwelijks kans, om binnen te komen, je zit soms 30 tot 45 minuten op de knoppen te klikken totdat je eindelijk eens binnen bent, of er zijn amper berichten, om te beantwoorden. Ik heb alle dagen expres of s ochtends vroeg, of s avonds laat geprobeerd, te werken. Gisteren ben ik bijvoorbeeld om 22:50 begonnen en om 01:00 gestopt. En ik heb precies 37 berichten kunnen beantwoorden in deze tijd. Dus: 3,70 euro met heel veel moeite kunnen verdienen. En daarbij moet ik zeggen, dat ik heel snel tip en verstuur. Van dit soort werk krijg je geen geld, maar alleen maar muisarm. Niet doen, dus! Zonde van jouw tijd! En alle buitengewoon positieve berichten over deze site hierboven komen voor honderd procent van de eigenaren. Een soort reclame dus. Niet intrappen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Leuke bijverdienste

  Een leuke bijverdienste en gemakkelijk verdiend. Altijd correcte en snelle uitbetaling, nog geen problemen ondervonden. Een echte aanrader voor wie graag een centje bijverdiend.

  Sterke punten
  snel uitbetaald, typen wanneer je zelf maar wilt, vriendelijke coaches.

  Zwakke punten
  Geen

  Met 20 jaar ervaring in dit werk, kan ik Operating4u aanbevelen

  Snel contact, snel solliciteren en snel beginnen met verdienen.
  Geen onnodige contacten in je skype, facturering en uitbetaling stipt op tijd.

  Sterke punten
  Vriendelijk,
  Betrouwbaar,
  snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  Ze beseffen zelf nog niet dat ze tot de top binnen de branche behoren

  Prima bedrijf!

  Ik typ al jaren voor Operating4u en ben zeer tevreden. Heb ook wel bij andere bedrijven gewerkt maar dit bevalt mij het best. Aardige mensen, geen gezeur en netjes op tijd betalen. Ook af en toe een leuke actie om wat extra te verdienen. Zeker een aanrader als je dit werk wilt gaan doen of van opdrachtgever wilt veranderen.

  Sterke punten
  Op tijd betalen
  Geen gezeur
  Aardige mensen die je niet afkraken
  Leuke acties

  Zwakke punten
  Geen

  fijn bedrijf om voor te werken.

  Erg fijn bedrijf om voor te werken. Geen gezeur alleen (opbouwende) kritiek als dat nodig is en verder ga je lekker je eigen gang.
  wordt altijd meegedacht en je kunt met al je vragen terecht.
  Als je door omstandigheden eens niet tikt wordt niet meteen je account op pauze gezet.
  En elke week keurig op tijd je geld.

  Sterke punten
  Eigenlijk alles

  Zwakke punten
  Geen

  Review

  Ik werk nu al een hele tijd voor dit bedrijf en ik doe het nog steeds met alle plezier.
  Je moet er zeker hard voor werken maar je kunt zelf je eigen tijd inplannen en heb je vragen krijg je altijd hulp!
  Verder is het een mooi salaris wat ook altijd netjes op tijd wordt uitbetaald dus zeker een aanrader dit bedrijf.

  Sterke punten
  Goed en leuk bedrijf.
  Altijd berichten om te verwerken, goede begeleiding en vragen worden altijd beantwoord.
  Mooi salaris wat ook altijd precies op de dag wordt uitbetaald.
  Afwisselend werk.

  Zwakke punten
  Ik heb er tot nu toe geen gevonden.

  review voor operating4u

  Zeer fijn bedrijf om voor te werken, eigen tempo geen gedoe. elke week een uitbetaling die foutloos verloopt.

  Sterke punten
  goede begeleiding, elke week uit betaling, geen gedoe

  Super!

  Sinds oktober 2012 werk ik hier al, het is echt één van de beste bedrijven in deze branche!!
  Nooit moeten wachten op mijn centen, leuke acties die worden gedaan om operators een bonus te geven, feedback wanneer nodig, bij vragen krijg je meteen antwoord.
  Ik kan geen slechte ervaringen meedelen want die zijn er gewoon niet.

  Sterke punten
  correcte betaling, goede begeleiding

  Zwakke punten
  absoluut geen enkele!

  Een goede werkgever, helder contact en altijd op tijd.

  Ik doe dit werk zelf nu al een aantal jaren, het bedrijf en de mensen bevallen me zeer goed.
  De betalingen gaan gemakkelijk, elke maandag of dinsdag staat dit uiterlijk op je rekening.
  Ze coachen erg goed, geven goede feedback over het werk en als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar.

  Vooral het zelf bepalen van je werktijden, de leuke prijzen die ze hebben en de goede prijzen die zij bieden maakt het werk erg leuk.

  Sterke punten
  -Betalingen gaan zonder problemen. Goed contact en helderheid.
  -Als er vragen zijn kan je ze elk moment van de dag bereiken.
  -Elk moment van de dag de mogelijkheid om te werken.

  Zwakke punten
  Geen.

  Eerlijk, open, netjes en altijd op tijd met betalen!

  Ik heb voor meerdere operator chats werkzaamheden verricht maar niets is mij zo goed bevallen als Operating4u!

  Bij die andere operators werkte ik fulltime in een periode dat ik werkloos was, ik schreef soms wel 2000 berichten in een week tijd. Elke keer kreeg je een eindeloze zeur mail over 1 of 2 berichtjes waar je die week toevallig net een punt, een hoofdletter of een komma vergeten was. De andere 1998 berichtjes, geen woord over gehoord.

  Bij operating4u waarderen ze je tenminste als operator. Via de helpdesk heb je binnen no-time antwoord, veranderingen voeren ze meteen door en het belangrijkste van alles ze betalen ALTIJD op tijd!

  Ook hebben ze in drukke periodes of met feestdagen leuke acties waar je als operator leuke bonussen mee kunt verdienen! Elke 100 berichtjes van die dag is een lot en de volgende dag word er tussen alle loten een winnaar gekozen die die dag een leuk extra bedrag wint. Dit heb ik ook nog nergens anders gezien.

  Het fijne van Operating4u is ook dat je niet altijd perse die 200 berichten in een week moet halen. Kun je een keer een week niet? Geen probleem!

  Kortom, zoek je een goede operator? Klop zeker even aan bij Operating4u!

  Sterke punten
  Duidelijke afspraken, altijd op tijd uitbetalingen, leuke acties en vrijheid!

  Zwakke punten
  Nog niet tegengekomen

  Leuk bijverdienen!

  Na enige tijd voor Zubar gewerkt te hebben ben ik overgestapt naar Operating4U.
  Er veranderde heel veel bij Zubar en de coaches veranderde net zo snel, verder heb ik er prima gewerkt maar ik zocht toch iets anders.
  Zo kwam ik bij Operating4U terecht. Afgelopen weken ben ik niet heel veel online geweest, maar heb ik wel elke week wat berichten weg kunnen tikken en er een leuk centje mee verdient. Dat is ook het fijne aan dit thuis werk; je kunt er veel mee verdienen door veel in te loggen en berichten te verwerken maar als je het wel drukker hebt en minder tijd hebt kun je alsnog een leuk centje bijverdienen.

  Ik ben erg tevreden over de manier waarop gewerkt wordt en er met je gecommuniceerd wordt.
  Als er mensen twijfelen om dit werk te gaan doen, dan zeg ik zeker doen! Het proberen waard.
  Je mag mij ook altijd mailen.

  Sterke punten
  Wekelijkse uitbetaling
  Leuke bonussen

  Prima bedrijf

  Nu een weekje voor ze aan de slag en de ervaringen zijn prima! Goede begeleiding, snel bereikbaar, voldoende berichten. Terechte kritiek om mij verder te helpen. Bereid om BTW facturen te sturen zodat het zakelijk verwerkt kan worden.

  Sterke punten
  Goed lopende organisatie, snelle reacties, prompte facturen, meedenkend.

  Zwakke punten
  Vooralsnog geen.

  super om voor te werken

  Is echt een site die je werk die je doet op prijs stelt.
  Mooie staffel, altijd op tijd betaald.
  Je krijgt een persoonlijke coach die je opleid en inwerkt en je bijstuurt waar het nodig is, maar hij zit je niet steeds op de vingers te kijken of kritiek te geven. Je kan gewoon je 'ding' doen.

  Sterke punten
  - mooie staffel
  - op tijd uitbetaald
  - je kan je werk binnen de regels uitvoeren zoals je wil zonder op de vingers gekeken te worden

  Zwakke punten
  nog geen ondervonden

  Slechte spelling

  Beste mensen,

  Ondanks dat ik hier niets mee te maken heb valt het mij wel op dat er niet 1 persoon in dit topic is die een beetje fatsoenlijk kan schrijven! Dat zal vast ook wel de reden zijn dat jullie klagen!

  Sterke punten
  Gaat het niet om

  TOP

  Ik ben heel blij dat ik er achter ben gekomen dat dit bestaat en ik vind het jammer dat het zo lang heeft geduurd, ik had het veel eerder willen weten. Ik vind het lekker werken, kan het doen wanneer ik wil. Ik kan stoppen na 10 berichten maar ook door gaan als ik lekker ga. Ik neem vaak mijn laptop mee naar de coffeeshop en zit daar dan met vrienden gewoon te chillen en dan kan ik ondertussen ook werken. koop ik iets van 2 euro daar, verwerk ik gelijk even 20 berichtjes en dan heb ik het weer terug verdiend. Ik ben net uitbetaald, een dag voordat het moest, dus dat zit ook goed. 1 keer een mailtje gekregen over dingen die ik nog niet goed deed, maar dat heb ik nu aangepast en nu gaat het helemaal goed. Mij is alleen niet verteld over die bonussen en heb nu al mensen verteld hier over die het ook zijn gaan doen dus jammer dat ik daar dan geen geld voor krijg.

  Sterke punten
  heel flexibel werk, leuk werk, als je houdt van schrijven en fantasie is dit echt top want je kan allemaal dingen erbij verzinnen wat er allemaal met jou aan de hand is, verdient goed vind ik, ik doe het bijna nooit en verdien makkelijk die 50 per week dus handig bijbaantje waar je je niet voor hoeft in te spannen,

  Zwakke punten
  wordt bruto uitbetaald dus je moet geld opzijleggen en niet uitgeven want je moet het bij de belasting aangeven, schuldgevoel soms bij hele lieve mannetjes die echt verliefd op je zijn en zeggen dat ze al enorm veel geld aan je hebben uitgegeven, dat is wel altijd even slikken en vind ik echt het grootste nadeel van dit werk.

  Eerlijk bedrijf

  Ik werk nu een paar maanden bij operating 4 u en vind het eigenlijk wel prima. Ze betalen alles keurig uit, je heb voldoende werk en kan altijd contact met iemand op nemen. Verder heb ik alleen in het begin een paar verbeter punten gekregen en sinds die tijd kan ik lekker wanneer ik wil geld verdienen. Natuurlijk gaat niks van zelf en is het best hard werken voor je centjes maar ja, je doet het wel vanuit je luie stoel voor de TV. Dus ik vind er niets mis mee.

  Slechte ervaring

  Eerste keer account afgesloten omdat er zelfde berichten waren gestuurd(helemaal niet waar want ze waren niet gestuurd maar had in de wacht gezet)tweede keer afgesloten de reden is( korte en prikkelloze berichten stuurt/het gesprek afkapt en niet netjes is naar de klant)eerlijk gezegd heb gewoon een afsprak afgewezen met redenen dat ik ze weinig kent en volgens de regels heb ik goed afgehandeld,in de regels zit opgeschreven dat je geen afsprak mag maken en je mag ook in discussie gaan en dat doe ik zonder te ver gaan.Alleen maar smoesjes wat ze verzinnen.Bijna vergeten,je staat uren op een bericht te wachten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  Operating4u

  Ik werk nu een poosje voor operating4u, na eerst een dik jaar gewerkt te hebben bij Zubar, het verschil is er wel degelijk!
  Dat we mannen aan het lijntje houden, weten we allemaal, maar deze mannen worden duidelijk gewaarschuwd dat er nepprofielen zijn, dit even terzijde, het zijn niet alleen sex gesprekken wat je voert, sommige mannen zijn eenzaam en halen echt steun uit je.
  Je moet net als overal flink doorwerken om er genoeg geld uit te halen maar dit is zeer zeker mogelijk!
  Leuk team van mensen hier, niet elke week een mail met welke komma je bent vergeten, en zelfs de helpdesk is menselijk! Altijd meteen antwoord, en aangezien we nog steeds geen computers zijn vergeet je wel eens een komma, en maak je wel eens een fout omdat iemand 2 namen logt, en je een andere naam onder je bericht zet waar een klant over valt, maar de wijzende vinger is er alleen als je het heel bont maakt en dit houdt het werk leuk, verder onwijs leuke akties met kerst en oud en nieuw, en je voelt je gewoon lekker op je gemak in dit team.!

  Sterke punten
  Goede communicatie helpdesk
  Geen kommaneukers, dus niet voor elke komma die je vergeet een denigrerende mail over hoe het beter kan, dit houdt je gemotiveerd.
  Leuke actie's
  Bonus als je een werknemer aanbrengt
  Een persoonlijk mailtje om je een fijne kerst, nieuwjaar etc te wensen
  Helpdesk bereikbaar ten alle tijde.
  Snel ingewerkt, dus je kan snel aan de slag.
  Leuke staffels

  Zwakke punten
  Ik kan er zo geen verzinnen

  Operating4u

  Werk nu een 2 maanden bij Operating4u, en heb wel het gevoel dat ik dit veel eerder had moeten doen. Voorheen werkte ik bij 2 andere operatorbedrijven. Daar vielen ze over elke komma die ontbrak in een bericht. Bovendien daar een minimum aantal berichten per week. Keer een weekje vrij nemen was geen mogelijkheid.

  Voordelen van Operating4u waarom ik zo blij ben met hen:

  * Goede degelijke training
  * Altijd wel een coach of anders de helpdesk online die je kan helpen als je ergens mee zit
  * Keurig wekelijkse uitbetaling, tegenwoordig zelfs al vaak op de maandag gelijk na afloop van de week dus
  * Eerlijke aanbrengbonus, mensen die ik aanbreng staan gelijk erbij op mijn factuur inclusief de scores dus ik kan precies zien van wie ik binnenkort een bonus kan verwachten
  * Leuke acties, zoals in december waarbij ze elke dag 50 of 100 EUR verloten, aan de hand van lotenverdeling. Ook de kleine operators maakten hierbij kans op 50 of 100 E te winnen.

  Kortom een topbedrijf, en snap de negatieve reviews niet zo goed, in mijn ogen KUNNEN dat gewoon geen operators zijn die ervaring hebben met Operating4u!

  Sterke punten
  Zie review

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen

  IK WIL HET TOCH MAAR EVEN ZEGGEN

  Mag ik even iedereen erop attent maken dat we het hier over bedrijven hebben die PROFESSIONEEL NEP-BERICHTEN VERSTUREN? Met andere woorden, JE BENT EEN IDIOOT ALS JE DE POSITIEVE REVIEWS GELOOFT! Asjeblieft zeg, wie heeft het als normaal mens nou over goede (bij)verdiensten? Je zegt toch ook niet na een slok cola dat dat lekker verkwikkend was, of wel?

  Sterke punten
  NVT

  Zwakke punten
  Weten niet eens hoe ze een nep-bericht moeten schrijven zonder reclametaal te gebruiken uit het jaar 0, daar heb ik die vorige 3 niet op kunnen betrappen

  chatoperator

  Ik heb er een dagje gewerkt. Ze willen eerst al je gegevens en ook id hebben voordat je een tranning van 2 uur kan volgen. De coaches zijn wel aardig. Er zijn veel regels waaraan je je moet houden. Ik schreef 20 berichten in een uur. Dus als je uit wilt betaald worden moet je 500 berichtjes hebben geschreven in een week. Je doet je voor als meerdere mensen en je praat alleen maar over sex etc. Ze hebben wel een snelle klantenservice.

  Sterke punten
  Goede klantenservice.

  Zwakke punten
  Veel typen voor weinig geld en het is veel werk.
  Ze willen eerst al je gegevens hebben zoals id en bankrekeningnummer voordat je een training kan volgen.


Bezoek Operating4u

Schrijf je eigen review