OperatorGezocht

Heb je geen baan? Heb je een full time en of parttime baan en wil je daarnaast nog wat bijverdienen? Wil je graag van huis uit werken? Dan ben je bij OperatorGezocht op het juiste adres. Dit bedrijf staat namelijk garant voor betrouwbaar thuiswerk. Zodra men behoefte geen, kan men op zich op elk tijdstip van de dag en op een van de dagen van de week, geheel gratis aanmelden op deze site. Men kan dus gewoon direct aan de slag als operator. De operators van dit bedrijf hebben als taak om berichten te beantwoorden. Een ieder heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ze voor dit bedrijf willen werken. Men kan dus bij dit bedrijf makkelijk en snel veel geld online vanuit huis verdienen. In dit geval wordt vooral gezocht naar Nederlandstalige operators. Men moet alleen de taal machtig te zijn, men hoeft niet zelf in Nederland woonachtig te zijn. Dit bedrijf is een internationale actieve moderatie bedrijf. Dit bedrijf is vanwege de veelheid aan werk te allen tijde op zoek naar betrouwbare operators. De werknemers moeten vooral berichten beantwoorden in een sociale context. Met het beantwoorden van de berichten entertaint men in feite een groot aantal personen, die daar behoefte aan hebben. Deze personen zijn allen op zoek naar sociaal contact. De werknemers van dit bedrijf blijven gelukkigerwijs buiten het gezichtsveld van de klanten en men kan onder alle veiligheid en discretie zijn of haar werk voltooien bij dit bedrijf. In dit geval beantwoord men berichten namens niet bestaande dan wel entertainment profielen. Daar wordt men dus voor betaald. Alle nieuwe werknemers krijgen aan het begin een twee uur durende opstart cursus. Daarnaast krijgt men ook nog een persoonlijke coach. Men heeft de mogelijkheid om in te loggen wanneer men maar wilt en waar men maar wilt. Men krijgt gegarandeerd een goede betaling en men hoeft niet te werken met een rooster. Operators van dit bedrijf krijgen 11 tot en met 14,5 cent per verwerkt bericht. De betalingen vinden wekelijks plaats middels een factuur. Er zijn veel berichten te beantwoorden, dus ook veel werk aan de winkel.

OperatorGezocht Reviews

  Geen reactie

  Na de eerste sollicitatie verstuurd te hebben duurde het een paar maanden voordat ik een reactie kreeg van Operatorgezocht.
  In de mail de vraag of ik nogsteeds geinteresseerd was en nog een keer wou solliciteren... Dit gedaan en kreeg een paar weken later weer de zelfde mail terug, en dit gebeurde nog een keer.

  Als ze nou lieten weten waarom ik niet werd aangenomen kon ik dit misschien nog verbeteren, maar ze laten niks horen.

  Sterke punten
  Geen ordeel

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  belachelijk bedrijf

  Heel leuk hoor, werken vanuit huis maar niet voor dit bedrijf.
  Hoe belachelijk is het, coach 1 2 enz ( even fictief gesproken ) op skype toevoegen.
  Wie is coach 1? Wie is 2? Hebben mensen daar geen naam?
  Toen ik dat te lezen kreeg, de mensen op skype toevoegde en nog steeds een nummertje zag, had ik al gegeten en gedronken

  Sterke punten
  geen id

  Zwakke punten
  coachen hebben een nummer en schijnbaar geen naam

  Belachelijk

  Ik heb me twee keer laten inschrijven. Dan krijg ik een mailtje dat je 5 dagen op proef mag komen tikken maar dan moet ik ook nog die coach Carla oftewel coach 1 toevoegen aan skype. Dat mens reageert nooit op mijn mails of op skype!!! Heb admin gemailt en die stuurt een cc naar haar toe dat ze contact moet opnemen met me. Natuurlijk krijg ik weer een dom bericht terug heb je het wel naar de goeie mail adres gestuurd, natuurlijk ik heb gewoon on een cc de kopie van mij mail meegestuurd ook naar de admin. Ik snap niet waarom bedrijven zulke mensen inhuren als coach . Deze mensen zijn duidelijk niet geschikt! En er zijn zat bedrijven die nog meer betalen per bericht. Gewoon goed zoeken en wekelijks betaald.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klote coaches die geen contact met je opnemen om ingewerkt te worden. Waaronder coach1!!!!

  oplichting

  Ik heb het ook geprobeerd maar ik vind het walgelijk en het is gewoon PURE oplichting. je mag geen afspraken maken maar in de allereerste mail wordt dat wel gesuggereerd! En daar moet je dan maar omheen praten. Mannen betalen tussen de 1,30 en 2,00 voor een bericht. In de hoop dat ze een date scoren want daar zijn ze naar op zoek. Die zullen ze natuurlijk nooit krijgen. Veel mannen worden boos. LOGISCH en daar mag jij dan weer omheen kletsen om zoveel mogelijk berichten te versturen. Ben er snel mee gekapt en ga iets nuttigs doen!
  Zijn zelfs bij kassa geweest. Dat is niet voor niks natuurlijk!

  Zwakke punten
  Slecht verdiend.
  Hoop beloftes naar de mannen maar krijgen er niks voor.
  Gewoon oplichterij!!!

  Lage uitbetaling

  " Dus als u 285 berichten per dag verwerkt verdiend u €304,95 per week! "


  285 berichten.... voor 304 euro...
  Terwijl ik op niet erotische websites 2 eurocent per WOORD krijg.

  Je moet wel goed gek en wanhopig zijn wil je hier voor gaan werken.

Bezoek OperatorGezocht

Schrijf je eigen review