Reviews van deze auteur

Soft profiel foto /Slaat nergens op

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Sinds kort moest je profiel foto aangepast worden, oftewel je moet een soft foto uploaden wat totaal niks te maken heeft met seks, heb al een aantal foto's geupload wat steeds niets goed was, nu had ik gisteren een foto erop gezet met Een haltertopje en een witte korte short, ook deze foto werd afgewezen, let dus wel ik hD gewoon mijn dagelijkse kleding aan, haltertopje was rond uit gesneden dus niks interresants te zien en ik zat gewoon in een ( benen over elkaar) normale positie, totaal niks erotische aan ook deze foto werd afgekeurd, snap het idee soft goto dan ook niet, misschien bedoelen ze een profiel foto van Donald Duck of een puppy ? Misschien dat het dan wel aan hun belachelijke eisen voldoet? Want heb even zitten googlen en zach tig erotische getinte foto's van menig erotische sites dus het is gewoon belachelijk, vind je het raar dat mannen klagen over de fake profiel foto's , we mogen immers niet meer de echte foto's laten zien, geen 1 man wil bellen met een vrouw die op haar profiel foto staat met een colltrui aan! Ik geloof dan ook dat dit geen mannen meer gaat trekken, mannen willen bloot zien en geen bedekte vrouw! Tuurlijk trappen ze daar niet in! Komt ook nep over! Als het zo door gaat dan stap ik op en ga ik op zoek naar een ander bedrijf!

Sterke punten
Op dit moment niks

Zwakke punten
Klanten vertrekjen omdat de profiel foto's te nep overkomen nu er soft foto's gebruikt moeten worden! Trekt dus geen mannen meer aan! Veel klachten van mannen ook dat de profiel foto's nep zijn omdat ze geen getinte erotische inhoud meer hebben! Veel verlies dus van mijn vaste bellers! Erg jammer!

Belachelijk

Review over OperatorGezocht

Ik heb me twee keer laten inschrijven. Dan krijg ik een mailtje dat je 5 dagen op proef mag komen tikken maar dan moet ik ook nog die coach Carla oftewel coach 1 toevoegen aan skype. Dat mens reageert nooit op mijn mails of op skype!!! Heb admin gemailt en die stuurt een cc naar haar toe dat ze contact moet opnemen met me. Natuurlijk krijg ik weer een dom bericht terug heb je het wel naar de goeie mail adres gestuurd, natuurlijk ik heb gewoon on een cc de kopie van mij mail meegestuurd ook naar de admin. Ik snap niet waarom bedrijven zulke mensen inhuren als coach . Deze mensen zijn duidelijk niet geschikt! En er zijn zat bedrijven die nog meer betalen per bericht. Gewoon goed zoeken en wekelijks betaald.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Klote coaches die geen contact met je opnemen om ingewerkt te worden. Waaronder coach1!!!!

Lange gesprekken , dus waar blijven de verdiensten?

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Ik zit sinds drie maanden te bellen voor zvhz en ik heb lange gesprekken van iedere keer van 20 min of langer, helemaal blij mee dus, kijk ik op mijn verdiensten terug dan klopt het niet met wat ik heb gebeld, net drie beller heb ik al een uur vol, maar voorbeeld ik heb 22.30 min gebeld dan mis ik dus de min/sec na de 20 min. Hebben jullie hier ook last van? En het het belgemiddelde zeggen ze dat je als je 90 sec hebt gebeld dat je dat niet uitbetaald krijgt... Dus ik kan dan beter echt op 20 min stoppen met bellen want als ik er 90 overheen zit krijg ik dat dus niet betaald! Beetje raar vind ik dat en heb dit ook niet eerder meegemaakt. En het belgemiddelde wat ze hanteren slaat ook neegens op, als ik 3 keer 20 min een gesprek heb gehad moet lijkt mij het gemiddelde 20 min zijn toch?

Sterke punten
Goede bellijn, veel bellers, snelle uitbetalingen, mogelijkheid om ook te verdienen met berichten.

Zwakke punten
Belgemiddelde moet afgeschaft worden en veraal gewoon iedere seconde uit!! Daar staan wij als beldames wel onze energie in te steken, zonder ons hadden jullie geen goed lopend bedrijf !!

reacties:

Review: Waar?

Beste Sylvia en Jo
Ik ben het niet eens net wat Daisy zegt over datinglijn. Iets langer dan twee jaar geleden heb ik ook voor die lijn gewerkt. Het word bwheert door een ene Iris. Die alleen maar gefixeerd is op verdiensten. De eis die ze stelt is ook wat overdreven. Je moet minimaal 8 uren p.d online zijn ook weekends, daarnaastluisterd ze ook mee als je een gesprek voert. wat ze ook doet en wat mij op het laatst zo irriteerde was constand achter je kont aan bellen, terwijl zij alleen maar beschikbaar was via de mail. geen 1 telnmr had je van het bedrijf. ben er weg gegaan omdat ik al gauw door had hoe ze was. en veke profiele op de site staan er al vanaf het begin op, en weet van horen zeggen dat ze zelf ook met die profielen waar ze dys geen beldame v

Review: Waar?

sorry, ff het vervolg van mijn vorige bericht. maar sommige profielen die erop staan daar belt ze zelf dus mee. staan vaak maar 4 profielen online die ook echt bellers trekken en altijd het zelfde. vooral profiel kim gaat lang mee. ik had veel vaste klanten meegenomen naar die lijn van iris en nog was het bedrag wat ik verdiende( meer dan 2000euro) niet voldoende! Ze belde zelfs achter dw klanten aan van waarom ze niet meer belde, terwijl ze d

Review: Waar?

Terwijl de klanten dus voor 8000euro hadden verbeld. Dus mocht je willen werken voor die lijn, pas dan op dat ze je vaste bellers niet weg jaagt en dat ze een nmr van je heeft , dus een aparte nummer waarop ze je kan bellen en die je gewoon uit kan zetten als je niet online bent voor haar, anders zit je straks 14pd te bellen voor der. En klagen als je de maand erna iets minder hebt gewerkt vb 1900 ipv 2000 om een voorbeeld te geven en JO , die email adres is de goeie. Ik hoop dat jij het naar je zin hebt daar, als ze je terug mailt. Je zij dat je in de 40 was, dus weet niet of ze dan terug reageert . Suc6