Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

26 februari 2017

Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer 2 tot 3 e- mails per dag en per e- mail verdient men 0,01 euro cent (1000 Qoins). 

Profiel invullen 

Behalve het klikken op een link in de e- mail die men ontvangt, kan men ook op andere leuke manieren Qoins verdienen. Zo kan men bijvoorbeeld ook Qoins verdienen door het eigen profiel volledig in te vullen. Deze ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om commerciële mailings en onderzoeken af te stemmen op de situatie van de gebruiker. Voor elk ingevuld onderdeel ontvangt men 5.000 Qoins.

Online winkelen en games spelen 

Ook het online winkelen kan gebruikers geld opleveren. Bij de diverse webwinkels, die lid zijn van Qassa, kunnen gebruikers Qoins ontvangen bij het doen van aankopen. Het aantal te verdienen Qoins verschilt meestal wel per aanbieder. Verder kan men ook middels het spelen van spelletjes Qoins verdienen. Er zijn in totaal zeven spelletjes en gebruikers mogen elke dag een van deze spelletjes gratis spelen. Als men voor een spel de hoogste dag score haalt, dan wint men de jackpot die bij dat spel vermeld staat. 

Er is echter wel één regel: De jackpot wordt maximaal één keer per kalendermaand toegekend aan hetzelfde lid per spel. Dit houdt in dat een gebruiker in één kalendermaand niet twee of meerdere keren de jackpot van hetzelfde spel kan winnen; maar uiteindelijk toch wel maximaal 7 jackpots per maand (voor elk spel één jackpot) kan winnen.

Krassen

Leden kunnen ook een keer per maand een kraslot kopen. Zo een kraslot kost 100.000 Qoins. Als men alle zes vakjes open krast en er zijn 3 verschillende prijzen aanwezig, dan heeft men niets gewonnen. De prijzen 25.000 en 50.000 leveren de gebruiker een verlies van Qoins. De overige prijzen zijn dus winst. Met het krassen kan men prijzen tot wel € 1.000,00 winnen. 

Enquêtes / onderzoeken

Gebruikers kunnen van tijd tot tijd ook een e- mail ontvangen van Qassa, waarbij ze worden uitgenodigd om mee te doen aan een online onderzoek. Na het invullen van het onderzoek, vind men de verdiende Qoins terug in het Qoins overzicht van de gebruiker. Gemiddeld krijg men per maand zo een 7 tot 8 van dergelijke mailtjes waarbij de verdiensten bijna altijd 25.000 Qoins bedragen.

Leden aanbrengen

Ook het aanleveren van nieuwe leden levert de gebruiker Qoins op. Voor het aanbrengen van een nieuwe lid ontvangt men 200.000 Qoins. Dus als men per maand bijvoorbeeld 10 mensen aanbrengt, dan verdient men dus 2.000.000 Qoins. 


Bezoek Qassa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden