Reviews geschreven door OntevredenOp (67341)

Yops - Pas op... Bedrijf betaald niet uit. Komt met smoez

5

Review:
Beste...

Sinds een aantal maanden werk ik voor Yops. In het begin geen enkel probleem gehad ook niet met uitbetalingen. Echter vandaag heb ik geen uitbetaling ontvangen en heb ze uiteraard een mail gestuurd. Ik kreeg een mail terug met daarin dat ik een tussentijdse betaling had ontvangen op Donderdag en daarom vandaag ( maandag ) geen uitbetaling ontving. terwijl ik de dagen na de tussentijdse uitbetaling gewoon had gewerkt en ik dus gewoon recht heb op uitbetaling. Ik had al gelezen op een andere forum dat er meerdere mensen ? OPS waren die vandaag ook niet zijn uitbetaald en of opeens hun instellingen per pardon op opeens uitbetalingen grens van 50 of 100 stonden. Terwijl ze dit niet zelf hadden gedaan omdat ze dus wekelijks altijd betaald werden. Let wel je kan vanaf 20,- al uitbetaald worden bij Yops.

Nu maakte ik me zorgen en dacht ik mail gewoon om te kijken waar mijn geld blijft. Maar nu kreeg ik dus het antwoord ik had een tussentijdse betaling gehad en dus vandaag geen recht op uitbetaling over mijn andere gewerkte dagen. Wat natuurlijk niet klopt.

Ik krijg hier zelf ook een ontzettend raar gevoel over. Op mijn tweede mail word niet gereageerd waarin ik zeg dat ik dus gewoon had gewerkt en ik dus mijn gewerkt centjes uitbetaald wil hebben. Ik heb daar gewoon recht op.

( UPDATE ) inmiddels op de tweede mail is gereageerd. Nu zeggen ze dus omdat ik dus een tussentijdse uitbetaling heb ontvangen ik dus geen uitbetaling ontvang op maandag want mijn bedrag is 20 euro. Uitbetaling VANAF 20 euro. Dus sowieso heb ik recht op mijn geld. Nu weet ik dat dit BULLSHIT is want ik heb vanaf het begin al tussentijdse betalingen ontvangen en ik heb dan ook wel eens gehad dat ik op de maandag maar 14 euro had uitbetaald gekregen omdat ik dus die donderdag er voor een tussentijds betaling had ontvangen. Het ziet er naar uit dat er geen uitbetaling zal plaats vinden!!!!

IK raad dit bedrijf voor nu niet aan. Laatste reviews zijn al niet echt positief over yops. Dit geval was dus ook met Zubar zo. precies zo. Geen uitbetalingen/ smoezen over uitbetalingen.*****LET OP*** GA NIET VOOR DIT BEDRIJF WERKEN. ZE BETALEN NIET UIT EN KOMEN MET ALLEMAAL SMOESJES AAN ZETTEN..******


Sterke punten:
Lees slechte punten!!

Zwakke punten:
*****LET OP*** GA NIET VOOR DIT BEDRIJF WERKEN. ZE BETALEN NIET UIT EN KOMEN MET ALLEMAAL SMOESJES AAN ZETTEN..******

OntevredenOp beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 21 december 2018

Geschreven door: OntevredenOp

Reactie op: Pas op... Bedrijf betaald niet uit. Komt met smoezen

Beste MIKE ( medewerker YOPS)

Mijn uitbetalings bedrag betrefte destijds nog 160 euro!!! Op de maandag! Dus ik heb dan meer dan RECHT op mijn geld ook al heb ik een tussentijdse uitbetaling op Donderdag ontvangen! Ik heb dus ruimschoots mijn uitbetaling limiet van 20 euro bereikt. Intussen wel uitbetaald gekregen want ja, ik had gewoon gelijk! Sinds dien besloten om niet meer te werken voor jullie! Ik raad anderen dan ook aan om niet voor jullie te gaan werken. Meerdere Operators klagen al hierover. Een paar op deze site. Onzin is het zeker niet. Jullie horen mensen gewoon uit te betalen. Oude Zubar trekjes komen gewoon weer boven! Ik denk dan ook niet dan dit bedrijf Yops nog lang zal bestaan als jullie steeds meer en meer mensen niet uitbetalen en met maar domme smoesjes aan komen zetten!