Reviews geschreven door mij (67831)

ModOps - Super naar mijn zin

5

Review:
Werk nu sinds begin dit jaar voor Modops met ontzettend veel plezier, genoeg berichten. En Astrid en Marloes zijn serieus echte toppers. Heb je tips nodig voor een bepaald type klant dan krijg je een mail met duidelijke uitleg en voorbeelden. Elke week een info mail met zelfs alle jarigen.

Vraagje: Zijn er mensen die dit full time doen?
Ik denk er hard over mijn baan op te zeggen en dit gewoon meer te gaan doen?

Sterke punten:
Ontzettend fijne werksfeer, hoge uitbetaling. Je bent geen nummer

Zwakke punten:
Geen

It's me beveelt ModOps aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Commentaar geven over andere slechte operators gee

1

Review:
Er wordt bijzonder slecht gelogd, vel operators maken zich er vanaf met minder dan 150 tekens, om over de namen kwestie maar niet te spreken. Afspraak is dat de eerste naam die verzonnen is de naam is voor iedereen. Maar nee hoor, ieder verzint doodleuk een andere naam. Als je aangeeft dat mensen zeer slecht loggen wordt er niets aan gedaan,. echt niets... maar wee de gebeente als jezelf eens een foutje maakt... dan heb je meteen een boze, denegrerende mail te pakken. Zou fijn zijn als er meer controle komt en ook de andere operators eens aangepakt worden en als er een mededeling komt over gebruik logboek en te korte berichten.

Sterke punten:
Uitbetaling altijd zeer netjes op tijd.

Zwakke punten:
Doen niets met aanwijzigen dat merendeel operators er een zooitje van maakt, klokkenluider wordt zelf aangepakt in dit geval. Triest.

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 7 juni 2019

Geschreven door: It's me

Reactie op: Super naar mijn zin

Dat snap ik inderdaad, maar hoeveel berichten deed je per dag om aan 2500 euro per maand te komen?

Datum: 7 juni 2019

Geschreven door: It's me

Reactie op: Super naar mijn zin

Bedankt voor je reactie, mag ik vragen wat voor een schema je hebt gemaakt en heb je daarin bijvoorbeeld ook gewoon een vrije dag ingepland en hoeveel berichten deed je per dag? Dank je wel vast