Chatjobs.nl is een online chat/berichten platform waarmee u eenvoudig en snel geld kunt verdienen door het beantwoorden van erotisch getinte berichten. Veel van onze berichten beantwoorders verdienen een aanzienlijk bedrag per maand en zijn zeer tevreden met het werk dat wij hun bieden. U mengt zich in leuke en spannende gesprekken! Eerlijkthuiswerk

Informatie over ChatJobs

Chatjobs.nl is een erotisch entertainment forum en bied je de mogelijkheid om eenvoudidg en snel geld te verdienen met beantwoorden van erotisch getinte berichten. Iedereen die werkzaam is bij Chatjobs.nl is een freelancer, niemand werkt in loondienst. Jij bepaalt dus zelf wanneer en hoe je werkt. Veel freelancers die via de website werken, verdienen een aanzienlijk salaris per maand en zijn tevens zeer tevreden met het werk. Je vermengt je in spannende en leuke gesprekken. Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je leuk om te werken als freelancer bij Chatjobs.nl, meld je dan nu geheel vrijblijvend aan en begin direct met geld verdienen! Bij Chatjobs.nl heb je de mogelijk om maar liefst 10 eurocent te verdienen per beantwoord bericht. De website werkt met een handig systeem waardoor je snel kan doorwerken en eerder verstuurde berichten kunt lezen. Op deze manier bestaat er de mogelijkheid dat jouw verdiensten per uur hoog kunnen oplopen. Het wordt al snel een wedstrijd om zoveel mogelijk goede berichten te verzenden, zodat de gesprekken lang blijven aanhouden en controle heeft over de situatie. Het werk op de website moet worden gezien als freelance werkzaamheden. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, de manier waarop je werkt en hoeveel je werkt. Dit is ideaal voor mensen met die kinderen thuis hebben rondlopen of wanneer je dit werkt wenst te combineren met nog een andere baan. Chatjobs.nl hecht veel waarde aan privacy en je blijft geheel anoniem zolang je dit wenst.


Verdienen bij Chatjobs.nl

Bij Chatjobs.nl heb je de mogelijkheid om 10 euro cent per bericht te verdienen. Dit is echter voor elk beantwoord bericht. Hoeveel je uiteindelijk verdiend is afhankelijk van de kwaliteit van je verzonden berichten en van de snelheid waarop je reageert op je ontvangen berichten. De website ziet graag dat je elke dag (elke 24 uur) tenminste een keer inlogt in het systeem. Mits je elke dag op tijd inlogt, verdien je standaard minimaal 10 euro cent per bericht. Aan het einde van elke maand (na elke 35 dagen) krijg je uitbetaald. Je hebt echter tevens de mogelijkheid om te kiezen om binnen vijf dagen na het eind van de maand uitbetaald te worden. Uitbetalingen worden niet door de website afgehandeld, maar door een betrouwbare partner van Chatjob.nl, genaamd Cashmaster. Het is daarom ook vereist om eerst een Cashmaster account aan te maken voordat je kunt starten met werken. Op deze wijze ben je ervan verzekerd dat de betalingen altijd correct op je bankrekening worden gestort. Het systeem is handig en je hebt de mogelijkheid om snel door te werken. Op deze manier kun je eerder ontvangen berichten kunt lezen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat jouw verdiensten per uur hoog kunnen oplopen. Het zal al snel een sport voor je worden om snel en veel goede berichten te verzenden. En hierdoor lange gesprekken kunt aanhouden en je volledige controle hebt. Bij Chatjobs.nl kun je goed verdienen en zeker plezier hebben in je werk.


ChatJobs Reviews

 • Na aanmelding ben ik meteen geblokkeerd, je kunt alleen contact opnemen via een formulier op de website.
  Maar je krijgt nooit reactie, een e-mailadres of telefoonnummer hebben ze helemaal niet.
  Bij kamer van koophandel ook niet te vinden, dus volgens mij bestaan ze helemaal niet eens is het een website waar je je voor aan kunt melden en waar verder niets meer mee gebeurd.

  Er jammer dat ze niet serieus omgaan met mensen die zich inschrijven en dat ze niet normaal een antwoord kunnen geven, het is allemaal erg geheim, ze zijn niet te bereiken en ik snap niet dat dit bedrijf nog serieus aangeboden wordt tussen de thuiswerk mogelijkheden.

  Sterke punten
  helemaal niets kunnen vinden.

  Zwakke punten
  geen emailadres, niet reageren op berichten die via het online formulier verstuurd worden.

  Door johanna op 25 oktober 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Er valt hier niet veel eer te behalen, te weinig berichten en slecht bijhouden van logboek door andere operators

  Sterke punten
  Makkelijk systeem

  Zwakke punten
  slechte communicatie, weinig berichten, lage beloning

  Door Ray op 8 juli 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik doe het werk nu een paar maanden. Soms is het even wachten op een bericht en soms loopt het storm. Ik vind de betaling van 0,10 cent per bericht niet veel. Vooral omdat ik mijn best doe en zoals al eerder gezegd, anderen er met de pet naar gooien en wij het weer mogen goedmaken met de betalende klant.
  regelmatig krijg ik een email dat mijn berichten zeer goed zijn ( er wordt gecontroleerd) maar ik heb nog nooit meer dan 0,10 cent per bericht gehad. Ik neem aan dat de dames die kort en belachelijk reageren op sommige berichten ook 0,10 cent krijgen en niet minder. Dat is wat kort door de bocht.
  Ook mijn account was geblokkeerd na aanmelding, men wil zeker weten dat je een vrouw bent denk ik.
  Het brengt mij toch een leuk extraatje iedere maand ( tussen de twee en 500 euro)

  Sterke punten
  Veel berichten te beantwoorden, betalingen prima op tijd. Goede helpdesk.

  Zwakke punten
  Dames / collega's die niet de geschiedenis doornemen en lukraak maar wat zeggen. Het zijn de collega dames die het de anderen moeilijk maken.
  Soms lang wachten op een bericht.
  0,10 cent pe rbericht, dit mag meer worden bij goede berichten en minder bij slechte. Ze zeggen dat ze dit doen, maar doen het niet.

  Door Yo op 8 april 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb mij hier enige tijd geleden ingeschreven, al enige ervaring als chatmoderator, echter, na mijn inschrijving en na mijn registratie bij cashmaster, account meteen geblokkeerd, goed, dit kan gebeuren en is wellicht hun manier van werken om later het account op actief te zetten.

  Na elke dag een mail, en via de site chatjobs een vraag hierover te hebben gesteld nog geen enkel antwoord terug, noch mijn account gedeblokkeerd.

  Ik vraag mij dan ook af hoe serieus ik dit moet nemen, en ben benieuwd wat anderen hun ervaringen met deze blokkade zijn.

  Ik vind het jammer dat de werkwijze en het niet beantwoorden van mijn mails hierover onbeantwoord blijven en ben benieuwd of ik hierop antwoord ga krijgen.

  Voor nu moet ik echter concluderen dat ik hier weinig positief over ben helaas.

  Sterke punten
  Voor nu geen, ik zou dit graag veranderen in wel iets positiefs eventueel?

  Zwakke punten
  Inschrijven bij cashmaster voor je loon, en als je sneller betaald wilt worden dan de 35 dagen moet je extra bij betalen bij cashmaster!!!!

  Account na inschrijving meteen op geblokkeerd

  Geen enkele reactie op mijn mails en vragen via de website

  Slechte communicatie dus.

  Geeft op deze manier weinig vertrouwen in een goede afloop.

  Door RW op 19 februari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • -

  -

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  Door Cennet op 4 december 2014 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • ik dacht even wat centen bij te verdienen en schreef me in.
  meteen kreeg ik al de kriebels omdat mijn account tijdelijk geblokkeerd bleek te zijn. Natuurlijk een bericht gestuurd en nog 1 en nog 1 en nog een paar. En wat kreeg ik als reactie? Juist, helemaal niets!!!!!
  En mijn account nog steeds geblokkeerd.......

  Sterke punten
  nog niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  meteen een geblokkeerd account en geen reactie op gestuurde berichten

  Door cadoogie op 30 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik sta nu een paar maanden aangemeld, en heb nog geen problemen gehad. Het werk is prima te doen, geen enkele verplichting qua hoeveelheid tijd etc, en uitbetaling gaat ook netjes!

  Sterke punten
  Heldere uitleg, geen onzin, geen gezeur, geen verplichtingen

  Zwakke punten
  Andere chatters die niet volgens de regels werken, waar ik dan de dupe van ben, en me uit moet zien te kletsen

  Door Ann op 16 september 2014 Reageer (3 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb me van de week aangemeld. Bij het inloggen kreeg ik gelijk te zien dat m'n account tijdelijk geblokkeerd was. Heb diverse mailtjes gestuurd, maar krijg geen reactie.

  Sterke punten
  Tot nu toe geen

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar.

  Door Nieky op 9 augustus 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review