Reviews van deze auteur

Operating4u

Review over Operating4u

Ik werk nu een poosje voor operating4u, na eerst een dik jaar gewerkt te hebben bij Zubar, het verschil is er wel degelijk!
Dat we mannen aan het lijntje houden, weten we allemaal, maar deze mannen worden duidelijk gewaarschuwd dat er nepprofielen zijn, dit even terzijde, het zijn niet alleen sex gesprekken wat je voert, sommige mannen zijn eenzaam en halen echt steun uit je.
Je moet net als overal flink doorwerken om er genoeg geld uit te halen maar dit is zeer zeker mogelijk!
Leuk team van mensen hier, niet elke week een mail met welke komma je bent vergeten, en zelfs de helpdesk is menselijk! Altijd meteen antwoord, en aangezien we nog steeds geen computers zijn vergeet je wel eens een komma, en maak je wel eens een fout omdat iemand 2 namen logt, en je een andere naam onder je bericht zet waar een klant over valt, maar de wijzende vinger is er alleen als je het heel bont maakt en dit houdt het werk leuk, verder onwijs leuke akties met kerst en oud en nieuw, en je voelt je gewoon lekker op je gemak in dit team.!

Sterke punten
Goede communicatie helpdesk
Geen kommaneukers, dus niet voor elke komma die je vergeet een denigrerende mail over hoe het beter kan, dit houdt je gemotiveerd.
Leuke actie's
Bonus als je een werknemer aanbrengt
Een persoonlijk mailtje om je een fijne kerst, nieuwjaar etc te wensen
Helpdesk bereikbaar ten alle tijde.
Snel ingewerkt, dus je kan snel aan de slag.
Leuke staffels

Zwakke punten
Ik kan er zo geen verzinnen

reacties:

Review: Slechte ervaring

Denk dat je het dan echt wel een beetje bont hebt gemaakt, ik werk al enige tijd voor operating, en heb nog nooit een enkele mail gehad, en je mag de klant niet afkappen, het is de laatste tijd wel rustig op bc maar dat ligt ook aan het weer, in de winter is het altijd wat drukker, de mannen gaan meer naar buiten haha