Reviews van deze auteur

reacties:

Review: niet altijd even eerlijk

Beste Tine,

Bedankt voor je review over onze website. Fijn dat je EuroClix.nl leuk vindt en dat je er al wat Clix mee hebt kunnen verdienen.
We lezen verder dat je geen Clix hebt gekregen voor een grote bestelling bij Groupon. Je zegt hierover contact te hebben gehad met ons, maar dat wij hier verder niets mee hebben gedaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag voor je uitzoeken wat er in dit geval is gebeurd. Zou je ons daarom een e-mail kunnen sturen via [email protected]? Wij zullen hier vervolgens gelijk achteraan gaan.

Met vriendelijke groet,

Fenna Struiken
EuroClix Ledenservice

Review: Oplichters bij operating4you

David, waar haal jij die 50 berichten per uur vandaan? Ik heb ook voor Operating4 u gewerkt, op verschillende tijdstippen ingelogd, iedere keer moet je 10 minuten wachten op een nieuw berichtje. Het is daar op het platform dood, er komen veel te weinig berichten binnen. En door de helpdesk word nog serieus verteld dat de meeste fulltimers tot 3000 berichten per week halen. Dat is pure onzin, want ik stond vaak ingelogd tot midden in de nacht. En ik haalde maar net die 500 berichten, en daar heb ik 1 week over moeten doen. Misschien is het handig als er word gezorgd dat er genoeg klanten zijn voordat jullie mensen aannemen. Ik werk nu voor een ander platform en daar daar kennen ze geen lege boxen. Ik ben blij dat ik weg ben bij Operating4u. En David oftewel 'Dave' , die training van jullie gaat ook werkelijk nergens over. Succes daar, wat een giller dit.