• Mijn Qassa ervaring is ronduit slecht, mijn saldo wat ik gespaard had was zomaar verdwenen zonder dat ik daarover geïnformeerd. Bij navraag bij de klantenservice van Qassa kreeg ik een dame aan de telefoon die me ronduit onbeschoft behandelde, het saldo was zonder mijn medeweten geconfisqueerd door Qassa en zou ik ook niet meer terugkrijgen. Terwijl ik het saldo had opgespaard door meerdere aankopen te doen bij verschillende aangesloten bedrijven. Ik ben dan ook direct gestopt met de coins te sparen via Qassa, waardeloos bedrijf.

    Sterke punten
    Misleidende reclame waar je zo makkelijk intuin.

    Zwakke punten
    Uitbetalen Klantenservice

    Door Linda op 21 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu een aantal weken voor Yops en ben zeer enthousiast. Krijg positieve berichten van hun en begrijp de negatieve reviews dus echt niet. IK kan niets negatiefs melden. IK kreeg zelfs de uitnodiging na een aantal weken om ook in een andere chat te komen werken. Ze betalen netjes op tijd. IK kan Yops aan iedereen aanbevelen.

    Sterke punten
    Geen target, snelle uitbetaling en postitieve begeleiding.

    Zwakke punten
    Voor mij geen!!

    Door Adrian op 20 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • altijd offline - Review over DoUSeeMe

    Al een paar dagen probeer ik douseeme te bereiken ...ze zijn altijd offline en stuur je ze een mail of aanmelding reageren ze NIET!

    Sterke punten
    Mooie meiden

    Zwakke punten
    Ik denk dat ze een lulverhaal verkopen

    Door galexander50 op 16 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk er nog niet zo lang, maar het verloopt prima. 200 berichten in de week is makkelijk te doen, word vriendelijk te woord gestaan, ik heb serieus geen problemen er mee. Ik kan er eigenlijk weinig meer over zeggen, mocht je dus een leuke chat zoeken, dan beveel ik deze chat zeker aan.

    Sterke punten
    goede communicatie vriendelijk goede staffel, werkt zeer motiverend

    Zwakke punten
    nog niet gezien

    Door Oper50 op 12 maart 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • OPlichters - Review over DoublePoints

    Niet doen, ze betalen niet uit!! Let op!! Je bent gewaarschuwd

    Sterke punten
    Geen

    Door Shar op 26 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eurokliks - Review over Euroclix

    Prima site betaald snel uit

    Sterke punten
    Alleen maar sterke punten!

    Zwakke punten
    Geen een

    Door Tr op 16 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eigenlijk merk ik dat mn gemiddelde keihard zakt, de snelle rukkers rukken op, doe je cam ff aan schatje, ( hij staat niet aan dus waarom zou ik ) ik wil erg extreem lieverd ( en als je niet mee gaat ..tuut tuut ) of ze bellen met de mededeling dat ze klaar gaan komen..deuuuuuhh. De laatste vanochtend...he skatje, zuig ff...ahhhhh KLAAR! en mn gemiddelde van 5 is gezakt naar 3....nog ff en mn verdiensten kelderen dus door een te laag gemiddelde. DAT IS HIER TOCH EEN MINPUNT. het laatste

    Sterke punten
    gewoon een goede site

    Zwakke punten
    Als je gemiddelde minder is als 3 minuten kelderen je inkomsten...erg zwak punt aan het worden..

    Door roos op 25 februari 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees hier alleen maar dat het zo druk is....ik sta ook veel ingeschakeld in mijn vrije tijd maar ik krijg uren lang geen telefoon. Ik werk al 22 jaar voor dit soort lijnen dus aan mijn ervaring kan het niet liggen wel aan het aantal dames ( er komt steeds meer bij) en omdat er nu ook gecamd kan worden. Ik krijg nu steeds meer 3 sec bellers die vragen of ik wil cammen..IK CAM NIET! En dan moet je weer uit gaan kijken omdat je gemiddelde zakt en als je teveel zakt krijg je minder uitbetaald..dit gaat richting cs uit denk ik..jammer!

    Sterke punten
    Prima dat je het beheer hebt over je eigen foto\\\'s....mooie site enz

    Zwakke punten
    Dat je gemiddelde mee telt voor je verdiensten..dat er geen stop is op het aantal dames...dat de cammers weer boven aan staan ...

    Door joke op 24 september 2012 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was zeer tevreden over Club Sense tot zij besloten de site te gaan vernieuwen. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk qua inkomen van Club Sense en dus ook afhankelijk van het werken van de site. Logisch dat er bij het starten kinderziektes voorkomen maar we gaan nu al de zoveelste week in, ik zit al die tijd zonder inkomen van ? 400.- per week naar ? 40,- en alleen omdat de site niet naar behoren werkt! Als je belt krijg je alleen maar te horen: 'We zijn er mee bezig en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor inkomsten verlies.' Staat ook in de voorwaarden dat zij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden als ze met de site bezig zijn maar 5 weken vind ik geen onderhoud meer. Ik had het zeer op prijs gesteld als we een excuus brief zouden krijgen of op zijn minst op de hoogte worden gehouden waar men mee bezig is.

    Sterke punten
    -stipte uitbetaling, al valt er op dit moment niets uit te betalen ivm het niet werken van de site -bij klachten wordt je netjes te woord gestaan, ze doen niets aan je klacht maar blijven wel netjes!

    Zwakke punten
    -je wordt totaal niet op de hoogte gehouden van de werkzaamheden -ze vinden dat ze totaal niet aansprakelijk zijn voor het feit dat de site al enkele weken niet werkt, ze hebben er geen boodschap aan dat jij die ook voor hen geld verdiend al die tijd zonder inkomen zit en dat vindt ik totaal geen service naar de dames die voor je werken!

    Door Bibi op 21 maart 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goed! - Review over Euroclix

    Ik vind euroclix een goed spaarprogramma. Tot nu toe heb ik alle clix die ik zou moeten krijgen gekregen. Ik heb mijn broertje ook lid gemaakt. Daar krijg ik nog 150 clix voor. Nu nog wachten totdat ik mezelf ga laten uitbetalen. Het kan beter dat als je op een website via euroclix bent gekomen komt ie automatisch op gereserveerde clix te staan, hoewel je die dan niet krijgt omdat je niet echt hebt meegedaan aan de actie. Als je die dan zou kunnen verwijderen zou het nog beter zijn, want nu staan er ca. 40 000 clix gereserveerd, die ik niet krijg. TIP: Richt je bij euroclix op de enquêtes, nieuwbrieven en sportclix. Dan kun je de commerciële mail uitzetten, want daar verdien je toch maar 1 clix mee.

    Sterke punten
    + je kunt veel verdienen + het is super makkelijk + je kunt ook met sportclix verdienen + je krijgt 1,95 euro aanmeldbonus + je kunt vrienden en familie toevoegen + je clix steeds meer waard

    Zwakke punten
    - het duurt soms best lang voordat je eindelijk de clix krijgt.

    Door Simone op 17 november 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enthousiast over de positieve verhalen, besloot ik contact op te nemen met RegioTel. Het klonk zo mooi: goede betrouwbare werkgever, vrijheid en een goedlopende dienst. Wat wil je nog meer? Het eerste dat mij opviel was de datum van de website (helemaal onderin, in de zgn. footer van de website). Hoewel onwaarschijnlijk, is het mogelijk dat een tekst die in 2008 (!) geschreven is in 2011 nog altijd van toepassing is. Ik heb dan ook direct aangemeld via het formulier op de site. Een week lang niets gehoord... Misschien was mijn bericht niet goed aangekomen. Ik dus een mail verstuurd naar het e-mailadres waar ik voor vragen naar toe kon mailen. Weer geen enkele reactie. Vervolgens heb ik mij via een ander e-mailadres aangemeld. Ik had immers weer een reactie op dit forum gelezen van weer iemand die deze RegioTel aanraadde. Heb toen ook naar het 0800 nummer gebeld om te spreken met de klantenservice. Moest wel, voor ik ook maar iets kon doen, meteen een pincode aanmaken en eerst een advertentie inspreken. Ik ga geen advertentie inspreken voor ik een afspraak gemaakt heb met RegioTel natuurlijk. Ik heb nog altijd niets gehoord. Wie weet bestaan ze niet meer, of hebben ze het te druk? Voor nieuwe dames is er blijkbaar geen mogelijkheid aan het werk te gaan. Wat een enorme teleurstelling.

    Door M.Verstappen op 21 oktober 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • punten - Review over DoublePoints

    Hallo Marjan, Ik heb mijn punten ook nagekeken maar ze zijn gewoon bij mijn saldo opgeteld. Als je je puntenschema voor je krijgt, staat 1 oktober als eerste en daaronder de andere data's van oktober. Groetjes Wilma

    Door Wilma op 15 oktober 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Punten - Review over DoublePoints

    Bij mij worden de punten voor het lezen van de mailtjes niet meer bijgeschreven... Ik blijf op het zelfde aantal staan en ik lees de mailtjes allemaal wel. Meer mensen hier last van????

    Door Marjan op 14 oktober 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloos - Review over ClubSense

    Ik heb er gewerkt. Vanaf het begin was het waardeloos. Hulp krijg je niet, toen ik problemen had met mijn cam, welke bij hun software lagen, reageerden ze niet eens op mijn vragen. De cam haperde, stond op zijn kop of deed het soms helemaal niet. Bij andere webcamsites werkte deze altijd correct. Ze blokkeren je zonder opgave van reden, zonder enige vraag of mededeling. Zo had ik de eerste keer een verkeerd vinkje aangezet ; beeldchatten ipv beeldcammen. Ik dacht dat dat zo juist was. Moest ook alles zelf maar uitzoeken. En toen ik de tweede keer wou inloggen, was ik geblokkeerd. Daarom dus. Maar voordat ik dat te weten kwam, je wilt het niet weten. Nu ben ik weer geblokkeerd (zonder melding of wat dan ook) omdat ik te weinig minuten draai naar hun zin. Dit bedrijf is er eentje van voor het digitale tijdperk en dat is merkbaar aan alles. Maar ook heb beleid is nul komma nul. Service is beneden alle peil. Zo gaat men niet met mensen om. Er zijn heel wat betere camsites die met hun tijd meegaan en waar je echt veel kan verdienen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Weinig verdienen. Slechte en onstabiele software. Geen communicatie mogelijk. Blokkeren zonder reden en zonder kennisgeving. Loopt hopeloos achter op de hedendaagse technologie.

    Door Candy op 7 oktober 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • de telefoonlijn moet veel aantrekkelijker worden waarbij personeel stiekem de mogelijkheid biedt om zwart bij te verdienen. Alhoewel dit niet door de beugel kan, het werkt wel, trekt mensen aan met behoud van bijstandsuitkering. Natuurlijk dient alles legaal, maar dat stoot nieuwe geldverdieners af. Het systeem moet aantrekkelijker zijn: direkt aanmelden en direkt geld verdienen zonder formulieren en dergelijke procedures. De tarieven moeten omhoog, namelijk: 25 a 30 euro p/u. De bonussen moeten van kracht zijn, wekelijkse akties, dat motiveert ook de luie donders. De strenge controles dienen te worden afgeschaft: geen toezicht tot beperkingen: je maakt hier zelf uit of je de beller zwijgend aan de lijn laat hangen (natuurlijk niet te bont makend!). Belangrijk is de geldverdieners hun vrijheid te geven en onbezorgd bijverdienen zonder gezeik over kwaliteit of kwantiteit. Want wij moedertjes zouden meer vrijheid moeten hebben!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    berperking opleggend, incl. regeltjes waar niemand baat bij heeft.

    Door Samira op 29 september 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heel apart - Review over RegioTel

    Nou had mezelf aangemeld en dat ging goed hoor, maar ja nu komt het ik wilde weten wat de netto verdiensten per uur zijn en daar weten ze geen antwoord op dat is wel apart vind ik, wel wisten ze te melden dat hoe meer je gaat verdienen hoe meer BELASTING je moet betalen!

    Sterke punten
    GEEN!

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Bloempje op 27 september 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site gaat niet echt over thuiswerk, maar wel interessant om er eens een kijkje te nemen. staan wel wat leuke ideetjes op.

    Sterke punten
    Veel ideetjes

    Zwakke punten
    Gaat niet echt over thuiswerk maar meer over online geld verdienen

    Door carmen op 8 september 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet doen - Review over DoublePoints

    Destijds heb ik me aangemeld omdat een vriendin een plezier te doen, zij zou dan punten verdienen. Had ik nooit moeten doen. Je komt er nooit meer van af, ik heb nog jarenlang ontelbare (vaak dagelijks) mailtjes gekregen. Reageren nergens op. Geen enkele manier om op te zeggen.

    Door Eveline op 17 augustus 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn nekharen gingen recht overeind staan toen ik een advertentie zag van de thuiswerkbank. Het kan toeval zijn maar ik ben jaren en jaren geleden ingegaan op een advertentie van een organisatie die zich ook de Thuiswerkbank noemde. Ik moest geld opsturen en dan zou ik onmisbare tips en adressen krijgen om thuis geld te verdienen, ik kon meteen aan de slag en meteen verdienen, ofzoiets. Ik kreeg inderdaad post.. een klein briefje, daarin stond: Hoe kunt u thuis geld verdienen? Zet een advertentie in de krant en beloof mensen thuiswerk, vraag ze je geld toe te sturen en stuur ze dan een brief zoals deze terug. De adressen krijg je vanzelf als je een advertentie zet, succes! Er bleek alleen een postbus adres te zijn, eigenaar niet te traceren,etc, gewoon geld kwijt dus. Noooit meer.

    Door M.T op 15 juli 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dood - Review over DoublePoints

    Sinds meer dan een jaar is deze site als een zombie, het blijft online, maar je krijgt niets meer, geen punten, geen uitbetaling, geen (werkende) e-mails. Zelfs voor je verjaardag krijg je zogezegd 25 punten. Echter worden deze sinds een jaar niet meer toegvoegd. Wat er nog dus nog overblijft van doublepoints is een geautomatiseerd systeem die niet meer uitbetaald.

    Sterke punten
    Betaalde vroeger uit.

    Zwakke punten
    Betaald niets meer uit. Geen reactie. Dood

    Door Bart op 19 juni 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sta al ruim 4 jaren op de wachtlijst als niet nederlandse voor een eigen account. Spreek mijn talen engels,frans en nederlands perfect, maar krijg geen poot aan de grond. Mails worden ook niet beantwoord. Ze verkopen alleen studioaccounts. De bazen van deze studioaccounts betalen veelal niet uit. Je werkt dus voor niets en Islive treedt daar niet tegen op.

    Zwakke punten
    Het EU gevoel daar heeft Islive nog nooit van gehoord.

    Door cristina op 10 juni 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • euroclix - Review over Euroclix

    Net als anderen zit ik ook altijd vragen in te vullen bij een enquete in de hoop 75 clix te krijgen, en jawel, na meerdere vragen "hoor ik niet tot de doelgroep". Voor alle moeite 1 clix. Erg misleidend. Wat ik ook erg storend vind is dat na een aankoop bij een partnerwebsite van Euroclix de verdiende clix nooit worden bijgesschreven. Misschien dat het bij anderen beter gaat, maar bij mij nog nooit. Deze clix kun je dan claimen, en dat kan pas na een maand. Mijn laatste poging is uitgedraaid op niks, want Euroclix kwam met de lieflijke mededeling:"Uw emaildres is niet bekend bij ons". Voor jullie duidelijkheid: ik heb maar 1 mailadres. Op dit mailadres komen al mijn mails binnen. Dus ook de bevestigingen van aankopen. En als er dan tussen alle dagelijkse Euroclix mails een mail zit van de ledenservice met de mededeling dat mijn emailadres niet bekend is, dan wordt ik toch wel een klein beetje beroerd.

    Door Ingrid op 22 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • momenteel wat minder tevreden want mijn parels worden niet meer bij geschreven,heb echter verder nog nooit problemen gehad

    Door gea op 6 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • nut¤s - Review over RegioTel

    nee niet doen je verdient helemaal nix tot weinig. Geen aanrader

    Sterke punten
    geen

    Door karla op 27 februari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • staatslot - Review over DoublePoints

    heb begin december een staatslot besteld voor mijn punten en nog steeds niets ontvangen, een email gestuurd en nog steeds geen antwoord. Wie heeft er ooit iets ontvangen van doublepoints?

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ze reageren nergens op

    Door roeli op 20 februari 2011 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verhuizen - Review over LadyMail

    Ik ben al een tijd lid van Ladymail maar heb de laatste tijd wat problemen met klikken en ontvang meerdere mails van hetzelfde.. nu stuurde ik hier een mailtje over naar de site en kreeg binnen 2 dagen meteen een positieve reactie... dit: Beste Sasha, Ladymail is het afgelopen jaar heel hard gegroeid. Onze leden zijn in de afgelopen paar maanden zelfs verdubbelt. Dit is natuurlijk schitterend nieuws, want wij proberen allemaal om van Ladymail een leuke gezellig goedlopende site te maken met zoveel mogelijk Lady`s! Maar door deze groei is ook de druk op onze actieve database zeer hoog opgelopen waardoor we helaas deze klik-problemen ondervinden. We gaan de komende dagen de database verhuizen naar een nieuwe, betere server zodat we de groei kunnen doorzetten en dit probleem kunnen oplossen. Dit houd helaas wel in dat we de komende dagen geen e-mails kunnen versturen, wel blijft de site gewoon online en beschikbaar om in te loggen. Ook Heeft de trekking van de Lucky Lady Jackpot gewoon plaatsgevonden. De winnaressen staan zoals ook de vorige keer al op de site en hebben tevens al een persoonlijke email ontvangen. Wij vertrouwen op uw begrip in deze situatie. Als u nog meer vragen heeft hoor ik deze graag. Met vriendelijke groet, Joy LadyMail Ik snap dus niet goed hoet het komt dat de andere mensen hier aangeven dat ze geen reactie krijgen.. bij mij was het iin ieder geval zo geregeld.. Heb trouwens van de10 euro die ik bij ladymail had gespaard een truitje gekocht bij de hema voor mijn dochtertje van 4... staat haar super leuk!!!

    Sterke punten
    veeel en leuke mails snelle reacties als je een vraag hebt

    Zwakke punten
    verhuizen maar dat is misschien ook weer goeed??

    Door Sasha op 7 december 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kan al sinds een half jaar niet meer inloggen op de website van Doublepoints. Ik heb al diverse keren gemaild met het probleem en nog nooit antwoord gehad.

    Door Joyce op 27 november 2010 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zo'n 8 jaar geleden begonnen met euroclix en beviel toen goed. Helaas door allerlei redenen account kwijt geraakt. Dit jaar ben ik opnieuw begonnen en het valt me op dat je er nu behoorlijk ingeluist wordt. Bv.. verdien nu1 clix en 10 clixs met het meedoen van een onderzoek. Nergens geen voorwaarden te bekennen, dus de lijst maar invullen. Blijkt op het eind dat je akkoord moet gaan met het ontvangen van mails van andere websites en beeid bent telefoontje te ontvangen met aanbiedingen en/of informatie. Weg tijd, weg clixs en zij hebben weer allerelei gegevens voor noppes omdat ik niet continu gebeld wil worden door zo'n honds brutale en irritante callcenter medewerker die je iets probeert aan te smeren. Dit moeten ze eerst goed aangeven en niet achteraf als je tijd er al in hebt gestoken.

    Zwakke punten
    zie review

    Door Elvera op 8 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mr. - Review over Qassa

    Zodra je een betaling aanvraagd beginnen de problemen....:(

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    heel veel

    Door lymat op 23 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wel tevreden - Review over Infoyo.nl

    Ik schrijf nu ongeveer 1,5 jaar bij Infoyo. Ik schrijf artikelen omdat het mijn hobby is. Het is niet zo dat ik er van kan leven maar iedere maand verdien ik toch tussen de 30 en 50 euro. Soms kijk ik er weken niet naar om maar de verdiensten komen toch iedere dag binnen. Infoyo heeft trouwens niets met de uitbetalingen te maken want dat gaat via Google adsense. Bij 70,- of meer betalen zij uit. 50% van de verdiensten gaan naar Infoyo en 50% naar de auteur.

    Sterke punten
    ik heb geen vervelende ervaringen met Infoyo

    Door monique op 3 juni 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • punten - Review over DoublePoints

    Wat ik wel raar blijf vinden is dat ik mijn punten nog steeds kwijt ben. Heb wel een mailtje gehad voor wat extra punten maar dat kan niet op tegen de 20euro die ik uitbetaald wou hebben... Is hier nog wat aan te doen? Of hebben meer mensen dit probleem??

    Door Jeska op 1 juni 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kijk net op mijn doublepoints account en zie dat mijn punten ineens weg zijn.. Heb al eens een uitbetaling aangevraagt maar die is geanuleerd. En nu zijn dus ook mijn punten weg :(( Als ik het hier zo lees kan ik er dus ook wel naar fluiten dat ik ze nog terug zie.... Las dat er al mensen het hier over telefoonnummers hebben, is er al iemand achter aan gegaan? Ben wel benieuwd naar het antwoord van hun.

    Sterke punten
    op dit moment niks

    Zwakke punten
    heel veel op het moment...

    Door Jeska op 26 april 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • doublepoints - Review over DoublePoints

    010-4147805 dit is het telefoonnummer waar je rechtstreeks martijn kan bellen die beheer het.....

    Door karina op 19 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • doublepoints - Review over DoublePoints

    ik heb vorige week 1 tientje uitbetaald gekregen de rest werd geanuuleerd ik had voor 100 euro aan punten staan verders werken ze de klachten niet af de rest van uitbetaling wordt geannuleerd beetje raar allemaal nu kan ik niets bestellen wegens techinsche problemen en volgens site vermelding zouden we 9 april weer kunnen bestellen.het is nu 17 april en site werkt nog niet mails worden niet beantwoord ik sta erop om mijn 100 euro uitgekeerd te krijgen

    Door karin op 17 april 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb, na jaren te hebben gespaard, eindelijk een irischque ter waarde van ?10,- in mijn brievenbus gekregen. het werkt dus echt (yeah)!

    Sterke punten
    je krijgt echt binnen wat je bestelt

    Zwakke punten
    het duurt ontzéttend lang voordat je iets hebt

    Door hanskii op 8 maart 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Infoyo sucks - Review over Infoyo.nl

    Tot de dag van vandaag kan ik op infoyo mijn account niet verwijderen. Alle mails welke ik gestuurd heb met vragen zijn niet beantwoord. De inkomsten zijn erg laag. Er worden vaak erg rare berichten geplaatst bij je artikelen en hier is geen controle op. Als je hier over mail wordt er niet op gereageerd of gecontroleerd. Je kan ook het aantal berichten in je mail box niet stopzetten. Er wordt automatisch een mail gestuurd wanneer er een bericht geplaats is. Maar als iemand 18 keer onder het artikel : "ik ben lekker en ****" plaatst dan hoef ik dit niet in mijn inbox te hebben van mijn email. De optie staat echter niet aangevinkt op mijn profiel. Ronduit SLECHT dus!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door deesje op 5 januari 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • infoyo.nl - Review over Infoyo.nl

    Net aangemeld voor Infoyo, maar het was toch niet zo aantrekkelijk als het leek, omdat je niks kan verwijderen etc. Ik ben nog op zoek naar een manier om af te melden, maar ook dat gaat zeer moeilijk. Wat ik wel aan kan raden is het beter infonu.nl, hier is deze site ook van afgeleid.

    Door Mel op 26 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maybe - Review over RegioTel

    Een vriendin van mij doet het ook via hun. Ze maakt aardige uren. Ik ben nieuwsgierig. Eerst wil ik huishoudelijk werk zoeken voor parttime. Als dit niet lukt dan wil ik het misschien eens proberen. Ik ben vaak bij haar thuis en hoor zo nu en dan haar aan het werk.

    Sterke punten
    Wil het toch proberen.

    Zwakke punten
    Niets.

    Door Pluisje op 17 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ja ze betalen lekker snel uit elke week heb het prima naar mn zin en heb naast dit werk een vaste baan kan het ook goed met elkaar combineren op tijden dat het mij het best uitkomt

    Sterke punten
    leuk en wat extra's anoniem komt goed uit in mijn geval!

    Door laura_ano op 11 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lieve collega'tjes van Regiotel.nl, klopt allemaal wel dat de stilte bij (concurrent) Superfoon te proeven was. Waarschijnlijk niet helemaal echt de stilte, maar dat men kennelijk behoefte had aan een soort versterking. Dames die daar (ooit) hebben gewerkt voelden dit weliswaar aankomen ... Toch niet getreurd, want het is slechts een overstap waar ze toch gezellig weer verder gaan. Voor hier, de dames bij Regiotel, ook niet getreurd, want hier wordt en blijft alles goed geregeld qua administratie. Hieronder effe een Nieuwsbrief van een van de grootste 06-lijnen van Nederland onder de naam Superfoon. Copy van Nieuwsbrief: "Afscheid! Je hebt een geruime tijd geen nieuwsbrief van ons ontvangen. Onze excuses hiervoor, maar dat had zo zijn redenen. De voornaamste reden is dat Superfoon haar operator-activiteiten overhevelt naar het bedrijf Smart Media Service BV. Nu de overname onderhandelingen klaar zijn, is het tijd voor ons om afscheid te nemen. Maar voordat we dat doen, willen we je met deze nieuwsbrief zoveel mogelijk informeren wat deze overname voor jou gaat betekenen. Hier antwoorden op de meest voor de hand liggende vragen. Wat verandert er voor mij? Veel en weinig. Veel, omdat administratief veel gewijzigd moet worden, je krijgt bijvoorbeeld een nieuw contract en de uitbetalingen gaan niet meer via Superfoon zoals je gewend was. Smart Media Services zal jou benaderen en jou uitleg geven wat je moet doen om alles voor hun administratie op orde te krijgen. Weinig, omdat het werk hetzelfde zal blijven. Je schakelt je in met hetzelfde nummer 088-XXXXXXX en je kan jouw verdiensten blijven afluisteren via 088-XXXXXXX. Stopt Superfoon er helemaal mee? Nee, Superfoon blijft haar telefoonnummers waar jij op gebeld kan worden, promoten. Superfoon heeft alleen haar operators en de productie van erotische nacht tv-programma?s overgeheveld naar Smart Media Services. Wie is Smart Media Services? Smart Media Services BV (ook wel afgekort SMS BV) heeft sms-diensten. Daar zijn ze groot in geworden. Ze hebben ook veel ervaring met operators. Het was dus een logische stap om jou en onze andere operators bij hen onder te brengen. Tijd om afscheid te nemen... Nu Smart Media Services jullie nieuwe opdrachtgever wordt, zal je binnenkort geen contact meer met ons (Lamis en Mark) hebben. Wie jouw nieuwe contactpersoon wordt, krijg je van Smart Media Services te horen. Afscheid nemen is nooit leuk, maar wij beiden kijken terug op een tijd waar we met veel plezier met jullie hebben samengewerkt. Wij wensen jou veel succes en belplezier bij Smart Media Services! Met warme groeten, L. & M. P.S. Tot het moment dat je officieel bericht krijgt van Smart Media Services zijn wij er nog steeds voor jou. Je kan ons bellen op 088-XXXXXXX en via mail: [email protected] Nee, jullie zijn niet werkeloos, want ook bij Regiotel staan de deuren natuurlijk altijd open! Wanneer je van lekker babbelen houdt, dan zit je hier goed ... Top! Ga zo door Regiotel!

    Sterke punten
    Regiotel doet het goed. Wanneer je bijv. je niet prettig voelt bij de ander (werk), dan kun je het ook eens hier proberen. Of de verdiensten ietsje omhoog zullen gaan in de toekomst? Dit is de kern van deze vraag: vandaar ook dat sommige goedkope 06-lijnen (voor de klant) circa 0,20 ct p/m kosten (door hen geexploiteerd). Erg verleidelijk en niet duur. Daarom kun je de verhoudingen qua uitbetalingen ongeveer meten.

    Door Valerie op 2 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oplichters - Review over DoublePoints

    Ik ben al vanaf juli op mijn punten aan het wachten die ik verdiend heb met enquetes. Netjes gewacht. Kreeg er niets bij. Na veel mailen kreeg in ineens de melding dat ik ze zou krijgen, vervolgens 3 maanden later krijg ik een mail dat ik 200 punten zou krijgen. Echt idioot want ik zou er rond de 500 moeten krijgen omdat ik aan de verdubbeling zou zitten. Als reactie na 3 maanden wachten : misschien zijn de enquetes afgekeurd ? Echt bulshit want ondertussen wordt ik wel bestookt met junkmail etc van ingevoerde acties die ik gedaan had om die punten te krijgen. punten dus niet onvangen, ook geen verdubbeling en dit is al de 2e keer dat zoiets gebeurd. Een anderhalf jaar geleden kreeg ik de punten niet die ik had moeten ontvangen van producten bij een webshop ? oplichters dus, ga niet in zee met deze mensen

    Sterke punten
    leuke waardebonnen

    Zwakke punten
    goedkope waardebonnen altijd uitverkocht punten worden niet bijgeschreven site klikken moet je 30 sec wachten per site klantenservice komt afspraken niet na 1x waardebon ontvangen na 10 weken wachten en wederom eem klacht moeten sturen alvorens ik hem kreeg NOOIT MEER

    Door Jes op 18 oktober 2009 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • snel geholpen - Review over RegioTel

    In de avond veel terugkerende bellers. Ik ken een boer die mij telkens belt. Of ik zijn vrouw wil zijn. Dik een uur in gesprek. Komisch en amusement. Ik lach terwijl ik verdien.

    Sterke punten
    Mooi eigen baas. Snel mijn geld. Vaste klantenkring.

    Door Roosje680 op 11 oktober 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb zelf bij Superfoon gewerkt en dat was ook op kontraktbasis. Ik ben daar weggegaan omdat het steeds rustiger werd. Soms waren de meeste belletjes erg laat in de nachtelijke uurtjes en niet te doen. Toen maanden terug bij deze lijn en een stuk drukker.

    Sterke punten
    Goed. Leuk betaald werk en eigen tijdsindeling.

    Door Tamara Chickie op 25 september 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • slechte site - Review over Infoyo.nl

    infoyo geeft weinig reacties als je daar een vraag hebt, het is ook allemaal heel vaag. ze zijn op edukos al geblokeerd en soms verdwijnen inkomsten via infoyo. vrij slechte site: eenmaal geplaatste artikelen kan je niet meer zelf aanpassen en verwijderen. wanneer je je account opheft, wat niet zo makkelijk gaat, dan blijven je artikelen wel staan. vind het een absolute afrader.

    Sterke punten
    gezellig forum, maar wel veel klachten daar

    Zwakke punten
    veel heel veel ontzettend veel klachten op het forum

    Door Harry op 20 juli 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdelijk offline - Review over LadyMail

    Dit staat er momenteel op de site van LadyMail: Beste bezoeker van ladymail.nl, Zoals jullie weten heeft Ladymail behoorlijke problemen gehad het afgelopen halfjaar. Helaas heeft de overname diverse perikelen gehad en hadden wij het verloop van de overname ook graag anders gezien. We weten dat velen van jullie wachten op een uitbetaling of de uitbetalingsgrens naderen. Binnenkort gaat het programma weer van start en zodra wij volledig running zijn gaan we alle betalingen alsnog verwerken. Dat betekent dat de oudste betalingen eerst worden verricht. We hopen op jullie geduld en wensen jullie veel plezier met Ladymail.

    Door Rutger op 6 juli 2009 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nou ik wacht nu al op mijn VVV bon van 5? vanaf 2 april 2008, ik wacht dus al meer dan een jaar en nog steeds reageren ze nergens op :( Jammer... zo worden ze nooit meer groot..

    Sterke punten
    leuke cadeau's

    Zwakke punten
    niet reageren op mails, te laat versturen van de cadeaus en elke keer 30 sec wachten tot je verder kan gaan met klikken... kost zoveel tijd, dat is zo'n bon bijna niet meer waard!

    Door E. Marx op 24 juni 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • :S - Review over IsLive.nl

    ik ben er perongeluk op gekomen en ik wil er graag vanaf hoe doe ik dat :(

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet weten hoe je moet afmelden

    Door niels op 3 juni 2009 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.