Reviews van deze auteur

reacties:

Review: word aan het lijntje gehouden

Hoi,

Ik bied deze chat ook aan maar het loopt gewoon redelijk door hoor, genoeg operators die 500 berichten per dag halen. Eind januari en begin februari zijn wel rustigste momenten van het jaar maar ook nu valt er gewoon geld te verdienen.

Groetjes, Manon

Review: word aan het lijntje gehouden

Hoi Ops,

Nogal flauwekul wat je nu allemaal, ik ben namelijk helemaal niet positief over Yops.
Ik heb een eigen studio en de operators die voor mij werken op de chat die bij Yops de instapchat is krijgen ten eerste meer betaald en ten tweede loopt het gewoon door. Ik heb dus geen idee hoe ze het bij Yops voor elkaar krijgen dat je zo lang moet wachten op een bericht want dat is bij mij absoluut niet het geval. Misschien omdat ze nieuwe operators maar wat aan laten klooien op die chat en het als test chat gebruiken? Het lijkt me dat daar de eigenaren niet vrolijk van worden.

Groetjes, Manon

Review: word aan het lijntje gehouden

Hoi Roy,

Het gaat om dezelfde chat. De operatornamen die ik langs zie komen beginnen zelfs met YOPS. Ze kunnen wel zeggen dat het eigen chats zijn maar dat is gewoon niet zo. En ik heb geen eigen chat, ik heb een eigen studio, net als YOPS. Ik ben totaal niet positief over Yops, dan moet je beter lezen.

Over die review die je aanhaalt.... die vind je neem ik aan door op mijn naam te klikken? Klik eens op je eigen naam en zie wat er voor reviews naar boven komen. Ook diezelfde review van die Adrian die je hier boven aanhaalt. Ik heb nooit voor YOPS gewerkt. Misschien kun je je boosheid en frustratie op een andere manier kwijt want ik voel me niet aangesproken.

Review: word aan het lijntje gehouden

Hoi Ops,

Ik reageer hier omdat ik me er over verbaas dat er bij Yops blijkbaar niets te doen is op die "instapchat" zoals jij die noemt. Als je mijn eerste reactie leest zie je dat ook, bij mij loopt het namelijk wel door. Ik denk dat Yops dat aan zichzelf te danken heeft door het als testchat te gebruiken, zoals ik al eerder aangaf. En waarom ik reageer? Het kan nooit kwaad de concurrentie een beetje in de gaten te houden lijkt me.

Dat mijn IP adres naar voren komt bij die andere reactie is onzin. Leg mij maar eens uit waarom deze reacties van mij niet zichtbaar zijn als je op de naam van die Adrian klikt. Als Manon Adrian is is Adrian toch ook Manon? En waarom kom ik op diezelfde Adrian uit als ik jouw naam Ops aanklik?

Ik snap werkelijk niet waarom jullie denken dat ik hier bij Yops reageer omdat ik er werk, dan lezen jullie slecht. Ik heb er namelijk geen enkel positief woord over gezegd.

Groetjes, Manon