Reviews van deze auteur

De beste en de eerlijkste thuiswerkbedrijf!

Review over Operating4u

Zelf beheer ik ook een studio maar kan iedereen zeggen, dat operating4u echt de meest eerlijke bedrijf is in de thuiswerkbranche! Elke maandag heb je netjes betaald, nep reviews hieronder allemaal nep anders zouden ze wel laten zien wat ze nog tegoed zouden hebben! Ik van Directthuiswerkchat.nl kan jullie in ieder geval garanderen dat operating4u en van de eerlijkste is op het gebied van betalen! Ook de vrijheid tot targetvrij is nergens te vinden!
En natuurlijk ben je ook welkom bij ons! https://www.directthuiswerkchat.nl/

Sterke punten
Maandag factuur direct je geld!
Vriendelijk coaches en eigenaar!
Drukke chat altijd lekker doortikken!

Zwakke punten
Geen kunnen vinden!

De beste thuiswerk bedrijf!!

Review over DirectThuiswerkChat

Heb een lange tijd voor zubar nu Yops gewerkt ook voor operating4u en voor chatoperator.. Kwam je niet aan je 250 berichten gezeik... Factuur einde week 49.99 niet betaald want moet perse 50 euro zijn?? Heb er toch voor gewerkt? Nu hier elke maandag netjes een factuur al heb je een euro verdient en dinsdag al betaald.. Ik vind het een super leuk team en super leuke platform waarop gewerkt kan worden. Zeker een aanrader en een voorbeeld voor alle anderen chatbedrijven! Staffel over omlaag en hier zeker tot nu toe de hoogste staffel!

Sterke punten
Geen..

Zwakke punten
Goede suport
Altijd een coach aanwezig
Wat je werkt krijg je betaald!
Geen minimale aantalen
Leuke wachtrijen dus doortikken!
En de hoogste staffel!

reacties:

Review: Directthuiswerk ??

Hoi Nancy, jammer dat je het zo hebt ervaren alleen is de staffel een keer veranderd en juist verhoogd? Dus denk dat je met een andere partij in de ware bent? Skype ons even om het probleem op te lossen. Dankjewel

Review: Niet aan beginnen!

Bedrag is netjes betaald en dat weet jezelf ook, als je niet aan onze eisen voldoet en niet naar kritiek wilt luisteren om jezelf beter te maken kunnen we niks voor elkaar betekenen helaas.. Char bedankt voor je neppe reactie misschien handig je IP even aan te passen want je maakt elke bedrijf ten schande behalve een. Ben je toevallig coach zeker? Voor vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met ons:)