Reviews van deze auteur

Goed en professioneel bedrijf

Review over IsLive.nl

Ik was ongerust omdat al mijn snapshots op Google stonden. Ik vind het niet zo erg als iemand mij herkend maar vond het idee vervelend dat mijn foto’s voor altijd zo op die manier op internet zouden staan. Toen ik mijn zorgen met islive deelde zijn ze meteen voor mij aan de slag gegaan en hebben alles voor mij verwijderd zover ze zit voor mij konden doen. Ze zijn direct met tips en oplossingen gekomen zodat ik toch gewoon door kan cammen. Islive is een goed bedrijf, ze betalen altijd netjes op tijd en ik als cammer ben echt wel heel tevreden.

Sterke punten
Persoonlijke site voor de klanten, 1:1 chatten is mogelijk en je kan beide een cam aanzetten, ze betalen netjes op tijd, houden veel acties om je te motiveren en klanten geven ze vaak korting op credits waardoor klanten langer kunnen blijven.

Zwakke punten
Soms is de verbinding iets minder. De snapshots foto’s worden inderdaad op andere website’s gebruikt dus houd daar rekening mee door ze bijvoorbeeld zonder hoofd te maken.

reacties:

Review: Goed en professioneel bedrijf

Je kan het heel druk hebben. Ik heb het vaak lekker druk. Nu met de Corona tijd zijn er heel veel nieuwe bij maar mijn verdiensten worden niet minder dus het zal echt wel goed druk zijn. Je verdiensten per dag kan ik je niet geven omdat het zelfs bij mij heel verschillend is. Ik vind dat voor wat ze voor je doen je goed verdiend. Ik zag de slechte recensies staan over slecht betalen etc. €0,20 maar ze hebben genoeg publiek en wanneer je in vip zit dan verdien je €0,80 per minuut + de toy/tips. Ze hebben ook vaak leuke acties voor zowel de klant als performer dus ik ben tevreden bij islive. =)

Review: Goed en professioneel bedrijf

Ik ben ook gewoon maar een cammodel hoor! Zeg maar je. 😊 als je hier je naam deelt kom ik even een keer bij je kijken. Leuk! Xx

Review: Goed en professioneel bedrijf

Heh wat vervelend Kelly!
Bij mij hebben ze uiteindelijk mijn oude account voor mij verwijderd en een nieuwe aangemaakt. Je foto’s worden dan automatisch verwijderd van alle site’s.

Via de volgende link kan je zien hoe je afbeeldingen uit google kan laten verwijderen.
https://support.google.com/websearch/answer/4628134?hl=nl

Zodra ze weg zijn van de andere site’s kun je ze daar weg laten halen. Ik heb daarna altijd snapshots gemaakt zonder hoofd maar tegenwoordig ben ik niet meer zo bang wat mensen van mij vinden. Ik maak geen pikante snapshots meer maar ik sta tegenwoordig wel weer gewoon herkenbaar in beeld en heb zo iets van mensen accepteren mij maar gewoon en anders maar niet.

Ik snap dat je je nu vervelend voelt maar degene die jou gaat zoeken doet dit voor zijn lusten hè? En zal dit niet zo snel delen. Xx Stefislive