Reviews van deze auteur

Sollicitatie procedure

Review over ChatForce

Een paar weken geleden gesolliciteerd. Maar helaas ze zaten VOL en dan lees je later dat ze zo hard op zoek zijn naar nieuwe operators. Tja, wat moet je daar nou op zeggen? En dan hier neerzetten dat ze zoeken en gelijk 5 sterren geven. Sorry, maar van mij krijg je er 1.

Sterke punten
Geen idee?!?

Zwakke punten
- zeggen dat je bericht krijgt als er plek is maar die komt dus niet.

Prima site!

Review over ContentMods

Jeetje wat een gefrustreerde mensen zitten er op deze site! Ik werk al jaren voor hun en kan jullie vertellen dat dit waarschijnlijk mensen zijn die zelf de pet er naar gegooid hebben. Je wordt niet zomaar ontslagen, je krijgt niet zomaar een boete. Als je kwaliteit levert is er niks aan de hand. Dus misschien zegt dit wel wat over de andere? En om dan zo te gaan schelden? Durven jullie de coaches niet zelf aan te spreken? Best zielig. Ik raad Contentmods zeker wel aan want de coaches helpen je waar het nodig is. Mensen die hier met K en hoer lopen te roepen zijn gewoon gefrustreerd. Pas maar op dat je straks niet bij andere banen dit doet, dat kost je ook ontslag! Best zielig!

Sterke punten
* Betalen altijd op tijd uit
* Genoeg werk
* Super coaches!

Zwakke punten
* Zielige mensen die hier een review schrijven omdat ze ontslag hebben gekregen. (Je krijgt niet zomaar ontslag)

reacties:

Review: Word jij onze nieuwe collega?

Best grappig! Toen ik laatst solliciteerde zaten jullie helemaal "vol" en nu opeens niet meer? Dus doen jullie beloftes die jullie niet nakomen. Aangezien er geen mail is gekomen dat er plek is?