Reviews van deze auteur

Cash4Ladies - Dwingelandij en willen zo te zien niet meer uitbetalen

Review over Spaar4Cash

Al paar jaar klik ik vrolijk bij Cash4Ladies.
Maar helaas, volgens het accountpuntensysteem van de nieuwe eigenaar ben ik niet 'actief' genoeg, mijn accountscore = 1,5 waardoor ik geen betaalde e-mails meer ontvang en mijn accountscore eerst op de een of andere manier door het plegen van andere activiteiten moet gaan verhogen.
Dus de eur. 8,73 die ik als 'niet actieve' bij elkaar heb gespaard kan ik niet meer verhogen door het klikken op e-mails, men wil mij dwingen producten te bestellen, aan enquetes en acties deel te nemen of mij in te schrijven voor nieuwsbrieven waar ik niet op zit te wachten omdat ik dan de hele tijd gebeld word.
Simpel, ik houd niet van dwingen en wil dus niet bij zo'n club horen. Er zijn integere spaarsites genoeg die mij als deelnemer wel respecteren.
Dus mijn account opgezegd, want ik ben liever m'n geld kwijt dan dat ik word gedwongen dingen te doen waar ik niet achter sta. Zeker omdat dit nooit een voorwaarde voor deelname is geweest.
Het maakt Cash4Ladies uiteraard niets uit, maar ik vind het een erg slechte manier om mensen die al jaren meedoen op deze manier te weren en het saldo niet uit te willen betalen.

Sterke punten
was bij vorige eigenaar een van de betere sites....

Zwakke punten
....maar nu niet meer.

reacties: