Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Chat4cash

Hahah laat mij raden, je bent Remco zelf?

Review: Super werkgever

Wahah ben je serieus? Remco is de grootste oplichter ever! Of heb jij deze review zelf geplaatst Remco?

Review: Oplichters!!!

Precies, eindelijk een eerlijke reactie! Remco is een oplichter, betaald uit wanneer hij er zin in heeft, en vaak dus niet. Ik werkte er toen ze nog niet zo lang bestonden, dus nog met Jacqueline en Madelon. Madelon was onze coach, en zij werkte elke dag, van ochtend tot midden in de nacht. Toen zij haar op een gegeven moment niet lekker voelde, moest zij alsnog doorwerken, want ze woonde op een zoldertje bij iemand en ze had echt geld nodig, maar ze kreeg nooit een dagje vrij. Uiteindelijk is zij overleden, en ik geef Remco hier de schuld van. Madelon kon nooit eens een dagje vrij nemen om rustig naar de dokter te kunnen gaan!

Review: Bijzonder

Ik heb hetzelfde ervaren. Wel al een aantal jaren geleden. Mijn uitbetaling werd iedere keer uitgesteld, op een gegeven moment kreeg ik rond de 1000 euro van hem en Remco besloot ineens dat ik maar niks kreeg. Toen heb ik contact opgenomen met degene waar Remco voor werkt, waaraan Remco een gedeelte geld aan moet afstaan. En toen pas kreeg ik mijn geld terug, maar niet in 1 keer, Remco besloot dat het maar in gedeeltes moest. Erg fijn als je de huur moet betalen! Tevens werkte ik er met Madelon, hij bleef maar gebruik maken van haar omdat zij op een zoldertje woonde, schulden had en echt heel hard geld nodig had, zij deed dus heel veel voor Remco, werkte ochtend tot midden in de nacht, zonder een dag vrij te nemen. Op een gegeven moment voelde zij haar vaak niet lekker, maar een dag vrij om naar de huisarts te gaan? Ho maar, want dat kreeg ze niet van Remco. Ik had al anders gehandeld, maar Madelon zei altijd Ja en Amen tegen Remco. Op een gegeven moment is Madelon bezweken aan haar klachten, ze is overleden. Hoewel Remco haar niet heeft vermoord, neem ik het hem wel kwalijk dat hij haar nooit goed heeft laten uitzieken, haar nooit normaal een vrije dag heb willen geven. Deze Remco is een oplichter en denkt alleen aan zichzelf. Mijn vorige revieuws van hem zijn ook verwijderd, dat komt omdat degene die deze pagina beheerd, bevriend is met Remco, dat had Remco mij zelf verteld. Ik zou als ik jullie was, Remco dus ook op andere pagina's zwart maken.

Review: Goede chat

Dat geloof ik nooit dat jij daar 9 maanden hebt gewerkt, ik heb er zelf 9 maanden gewerkt toen R nog samenwerkte met de toenmalige coach, het was een klein team, we waren met zijn 3en. Later kwam er nog een persoon bij, en toen nog 1. En daar is het bij gebleven. Maar jij werkte er toen sws niet. Ik heb er wel met plezier gewerkt, je moet er tegen kunnen en je mannetje staan, nooit over je heen laten lopen.

Review: nooit meer daar werken.

Hoi Talitha, volgens mij ben jij daar komen werken toen ik daar pas weg was. We werkten er eerst met zijn 4en. In het begin kreeg ik netjes uitbetaald, tot het wat slechter ging met het bedrijf..toen ineens werd ik en die ander persoon ook, steeds later uitbetaald, soms betaalde hij pas een maand later uit, of hij besloot ineens dat hij heel het bedrag in gedeeltes zou betalen, want destijds werden wij maandelijks uitbetaald. Jammer, want het is een mooi bedrijf, goede chat, maar het word alleen verpest omdat R teveel in je nek zit te hijgen, teveel van je verwacht, zo is dat ook gegaan bij de oude coach van Chat4cash, met haar ging het steeds slechter en slechter omdat ze zoveel moest werken, zij werkte soms weken lang zonder 1 dag vrij. Dus voor mensen die ooit hier zullen werken, zorg dat je vaste vrije dagen hebt, en houd je daar ook aan vast, zeg niet te vaak 'JA' als er word gevraagd of je even wil invallen,want dan blijft hij vragen, maar andersom doet hij wel zelf wat hij wil. Ik maak hem niet zwart, want hij is ook wel een goede man, maar ik denk dat hij heel slecht zaken doet, en niet tegen stres kan. Ik had een hele erge ruzie gehad met hem, maar het is ook weer goed gekomen. R moet proberen om ook naar zichzelf te kijken, ipv alleen naar anderen wijzen, en zelf ook aan de regels houden, dan zal het ook goed blijven gaan met zijn bedrijf. En Talitha, blijf op je strepen staan, zorg dat je jouw geld krijgt, want daar heb je immers voor gewerkt. Ik heb ook voor mijn geld moeten vechten, ik kreeg heel veel euro;s van hem, uiteindelijk heb ik het wel netjes van hem ontvangen. R deugd wel, maar communiceren met hem is vaak lastig. Maar alles gaat gewoon om zijn bedrijf, jouw privé leven interesseert hem niks.

Review: Oplichters bij operating4you

Cindy, lul alsjeblieft geen onzin. Ik heb meer dan genoeg ervaring, ik werk sinds een half jaar op een platform waar ik 16 cent per bericht verdien, 17 vanaf 2000 berichten en 18 cent vanaf 4000 berichten. De berichten stromen binnen, en dat is bij jullie DUS NIET zo, het maakt niet uit op welk tijdstip je inlogt, er valt bij jullie gewoon weinig te doen. Bij operating4you zit je gewoon merendeels te niksen. Waar ik nu werk, verdien ik makkelijk tussen de 800 en 1000 euro per maand, ik werk volgens een vaste rooster. Bij jullie zal je een half jaar moeten werken, wil je 1000 euro verdienen. Ik heb genoeg printscreens als bewijs. En Cindy schat, volgens mij ben jij niet geschikt voor dit vak, je moet immers zoveel liegen..500 tot 800 berichten per dag? Net echt! Wuahah hoe verzin je het..