Reviews van deze auteur

Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed

Review over Qassa

Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed en ze hebben bestolen en het zijn grote oplichters en dus kijk uit met ze.

Sterke punten
Ze misleiden je met mooie neppe advertenties en dat het je veel zal opleveren.

Zwakke punten
Alleen maar rommel en rotzooi en het ze kunnen niks waarmaken.

reacties:

Review: Gauw klaar mee

Je hebt helemaal gelijk en ik heb totaal alleen echt 20,- euro van die site gekregen duurde wel in 3 maanden. Maar dat site ziet er ook zo opgelicht uit en ik stop ook met deze site en heb gisteren mijn 1015 punten al ingediend en doe niet meer mee en het is allemaal verspilde tijd.

Review: Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed

Sorry voor mijn late reactie Qassa kwamen met een smoes dat ik hebt gefraudeerd hahahah, dit lieten ze per e-mail weten. Ik moest wel lachen zo'n mailtje kon ik allang verwachten. En dat is ook niet alles bij 10,- euro was het wel een keertje gelukt. Zo hoor je maar bij zo'n kleine bedrag keren ze wel uit, maar als het tot een grote bedrag komt proberen ze je af te poeieren met smoesjes.

Het zelfde is ook met euroclix heb wel 400,- euro gehad. Het doet er niet toe als je 2 of 3 accountants hebt van 3 verschillende IP's. Na meerdere malen beginnen ze te bannen als het tot een grote bedrag komt. En als je wel of niet ingelogd bent doet er eigenlijk niet aan toe. Je wordt gewoon gebanned en het zelfde ook met ledenwerven alle leden worden op een ban gezet. En andere leden hadden dit ervaring ook en ik kon het eerst niet geloven, maar als je er aan begint na later dan zie je hoe dit spelletje vies met je wordt gespeeld. Fictief of niet fictief doet er niet aan toe.

Je krijgt een melding bij euroclix je kunt niet inloggen neem contact met de leden service is ook niet alles. Op andere accountants krijgt een melding uw paswoord en inlog gegevens zijn fout. Ze sturen je dan een ingestuurde e-mail ze willen je IDkaart zien en een bankpas graag een kopie en als je ook ingeschreven staat in het land. Het doet er ook niet aan toe als je veel gaat verdienen moet je ook inkomsten belasting opgeven, dus het heeft inderdaad alleen maar voordelen en nadelen.

Ik doe nooit meer met zulke oplichters en iedereen zegt het ook euroclix dat zijn ook grote oplichters.
Opionbar is veel beter krijgt je 1,- euro per vragen lijst, dus als je bijvoorbeeld 4x accountant hebt en je vult op tijd die vragen lijst heb je al in 1 jaar rond 500 of 600 euro's

Review: Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed

Dus als je bij euroclix een half jaar voor 150,- euro moet sparen dan is dit best wel gek, want de verdiensten zijn daar heel weinig de vragenlijst zijn geen een halve 50,- euro cent soms wel maar soms ook niet of ze gooien je gewoon uit het lijst MELDING ' met u valt niet onder de doel groep. Terwijl ik bij opionbar met opionbar binnen 4/5 weken al 60,- euro verdiend met 1 accountant, maar als ik 2 zou doen dan heb ik al 120,- euro of is 180,-euro. Dus bij opionbar is het 1,- euro per vragen lijst en als je niet onder de doel groep valt krijgt je nog 10 euro cent. Dus als je het goed instuderen dan weetje zelf dat euroclix de mensen gewoon voor de gek houdt. Zij rekenen met wissel koers.

Zelfs met 10,- euro verdienen bij euroclix gaat het al zo sloom