Reviews van deze auteur

reacties:

Review: In Ordnung

Je Duits is een beetje "komisch" "Kollega".

Review: Geen betere chat dan Chatforce!

Ik heb Dirk ooit om werk gevraagd, maar hij kwam zijn belofte niet na, de gewetenloze toetsenbordridder heeft mij in het ootje genomen waar ik bij stond, en me bovendien met een mond vol tanden laten staan. Of zitten, zo je wilt, hoe je het ook wendt of keert, wie het kleine niet eert, is ook Dirks vergiffenis niet weert.

Review: Contentmods - Prima in alles!

Ik heb last van een dirk die niet mijn pik aan het zuigen is nu. Alleen mensen die de weg naar mijn zak niet hebben gevonden, kunnen werken als chatoperator. Maar met dirk kom je niet aan je trekken.

Review: Prima site!

Ik heb een lid dat familie zou willen worden met de amandelen van Dirk. Mijn lid is vaak aan het steigeren, en ik heb iemand nodig die weet wat hij doet. Op het gebied van fellatio. Ik weet dat hij geen berg schuwt, daar hij mijn pik te verduren krijgt met regelmaat. Of in ieder geval een surrogaat. Dirk levert al jaren consistente kwaliteit. Zuig daar maar eens een punt aan.

Review: Prima site!

Miauw.

Review: Echt een top chat!

Ook ik ben toegetreden tot het hol van de leeuw, nog nooit voelde ik me zo felidaeus als dat ik doe, nyan. Waar anderen wat poesliefs verwachten maakt men hier korte metten met kattenkwaad en nare rattenstreken. De betaling verloopt vlekkeloos, nyan. Voor zelfontwikkeling is er veel rawr, en nyan. Geen Dirk te bekennen hier. Is een leuke sfeer.

Review: Bijzonder

Ik heb dit ook meegemaakt, ben een beetje in de war geschopt nu, en hoop dat mijn waarde collega's een Dirk vinden om door gezogen te worden want daar heb je nu eenmaal een betere aan.

Review: Het is het niet meer waard

Dag collega, ook ik lijd onder Lynn en haar kwaliteitswerk. Ze kaapt alle berichten voor onze ogen weg, ze is duidelijk geen wijze vrouw, ik en jij kunnen haar baan aan. Weet dat ook ik mezelf zit op te vreten hier, al was het om de ethiek wat op te krikken. Mevrouw heeft me aangenomen voor de avond en de nacht en er is gewoon niks te doen. Verder valt alles weer uit elkaar, mocht je een betere werkgever vinden hoor ik het graag. We kunnen die hoeren een lesje leren, ik kom hier als ik boos ben dus mocht je een contactadres zoeken laat maar horen dan gooi ik een pastebin link voor je. HOU VOL

DIRK IK HOOP DAT JE LUL ER AF VALT KANKERKNEUS

Review: Yops, Zubar in een nieuw jasje

Dirk heeft na jaren lang, intensief lab-onderzoek, en bovendien mutaties en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, nauwlettend gevolgd te hebben, een product ontwikkeld, dat ons zal verlossen uit de kille handen van werkloosheid. Dirk is ervan overtuigd, dat wij, meer verdienen. U kunt meer verdienen, volg de aanwijzingen, op het etiket, om verwarring te voorkomen. Houd rekening, met valsemunterij, op het gebied van de geboden oplossing, en laat u niet beetnemen. Ten alle tijden zal Dirk garant staan voor de kwaliteit van zijn geboden product. Hij, heeft het beste voor met u. De held, hij weet wat u nodig heeft, zonder daarbij zijn eigen winstgaring op de eerste plaats te stellen. Ook kan hij u plechtig beloven, na het toepassen van het product, van Dirk, zal ontegenzeglijk vastgesteld moeten worden, dat eerdere kandidaten, die de zelfde belofte maakten, deze eenvoudigeg niet na zijn gekomen. Want nu weten wij, Dirk, weet beter. Dirk heeft de oplossing. Heeft Dirk overal een oplossing voor? Jazeker, niet langer zult u onder het juk van de commercie gebukt gaan, om voor slechts luttele eurocenten te moeten kruipen. Jezus, ik kan niet meer hoor, ik moet verder werken. Dirk, is waarschijnlijk ongeschikt gebleken op ieder platform. Mme. Saar, OperatorMatch al geprobeerd? Zitten ook op de berichtencentrale, maar leveren wel goed werk. Daar word je er af geknikkerd wanneer je het verpest. In tegenstelling tot Suri Tikmail. Wat begin ik toch een hekel te krijgen aan de mensen die daar werken. Maken het moeilijk, en laten een mijnenveld achter om in te werken. Veel succes.