Reviews van deze auteur

Er is veel veranderd bij Euroclix

Review over Euroclix

Laat ik als eerste noemen dat Euroclix altijd netjes uitbetaalt. Het concept is altijd geweest clix opbouwen met het klikken op e-mails. Echter, de laatste tijd lijkt dit concept helemaal op de schop te zijn gegaan. Voor vele e-mails die je binnenkrijgt verdien je zo nu en dan GEEN clix. Ik kreeg laatst 3 e-mails achter elkaar binnen en voor geen enkele e-mail kreeg ik clix. Euroclix heeft mij uitgelegd dat je alleen clix krijgt als dat ook in de kleine lettertjes vermeld is. De overige e-mails zijn "informatief" en worden niet beloond.

Ik vraag mij af hoeveel leden dit doorhebben en ik vermoed een soort misleiding. Slechts weinigen controleren hun saldo opbouw na het klikken op e-mails. Ik roep ieder lid op om te kijken na iedere klik of er daadwerkelijk clix worden bijgeschreven. Op het moment dat jij geen clix krijgt, krijgt het bedrijf waarschijnlijk wel inkomsten uit jouw klik.

Het staat mij zelfs zo tegen dat ik overweeg mijn lidmaatschap op termijn op te gaan zeggen.

Sterke punten
Helpdesk reageert snel
Altijd vlotte uitbetaling

Zwakke punten
Misleidend, omdat voor veel e-mails geen clix meer verdiend worden terwijl leden wellicht in de veronderstelling zijn wel clix te verdienen.

Soms na 20 vragen uit een vragenlijst gegooid te worden met de mededeling dat je niet tot de doelgroep behoort. Er is wel tijd en energie besteedt om deze vragen in te vullen.

Er komen steeds minder e-mails en onderzoeken binnen. En bij de e-mails die je binnenkrijgt verdien je vaak GEEN clix.

reacties: