Reviews van deze auteur

Ze krijgen geld en jij niet voor mailtjes klikken!

Review over Euroclix

Het probleem is na het keren van een grote bedrag gooien ze je gelijk op een BAN!


Een groot gedrocht is Euroclix. Ik zal zeggen waarom dat zo is.

Je kan niet een onbeperkt aantal mensen uitnodigen. ( fictief of niet-fictief zou er niet toe mogen doen )

Ik ben 2x uitbetaald ( toen leek alles nog goed te gaan ) en dat staat ook netjes op mijn rekening.

Zojuist kreeg ik de volgende mail:

Het beveiligingssysteem van EuroClix heeft ons gewezen op 'verdachte' (mogelijk frauduleuze) activiteiten via uw account. Het blijkt dat er een aantal ongeldige leden via uw account zijn aangebracht. Deze leden zijn inmiddels geroyeerd.

Met vriendelijke groet,

EuroClix Ledenservice

Dat wil dus zeggen dat ik al mijn gespaarde Euroclix-punten ( na mijn 2 uitbetalingen ) kwijt ben. Ik had er zo'n 60.000.

60.000 euroclix = 1020,-

niets van dat alles

Ik ben van plan om Euroclix voor de rechter te dagen of iig ze het zo moeilijk mogelijk te maken. Dit kan absoluut niet. Corrupt zooitje dat het is.

Voor mensen die zich willen aanmelden bij Euroclix, niet doen.

PS. Euroclix betaald websites om negatieve reviews te verwijderen om een hoge rating te scoren, wat dus daad werkelijkheid helemaal niet werkt.

En elke mailtje mailtje of mailtjes die jij klikt krijgt euroclix ook voor betaald, dus jij werkt voor euroclix en hun krijgen een grote bedrag voor de reclame mailtjes. Dus dat is wat jullie allemaal niet weten!

Sterke punten
Je bannen als het tot een grote bedrag komt

Zwakke punten
Je hoort nooit van en pas na 1 week oplichters zijn het!

Wel betaald maar daarna een ban!

Review over Euroclix

Ik was al een paar werken lid en na uitbetaling van 150,- euro hebben ze een ban op mijn accountant gezet. En alle leden kunnen opeens niet meer inloggen.


Ze vragen naar je ID kaart en naar je bank pas en later krijgt je pas na 1 week een e-mail. Beste mensen doe niet mee en en het klikken van mailtjes kost tijd.

Oplichters zijn het allemaal beste mensen geef je echte adres niet op prijs en jou rekening nummer. En ze kunnen misbruik ervan maken.

De betaling hebt ik wel gehad, maar mijn advies is begin niet aan de deze site!!!! Er zijn andere sites waar je beter kunt verdienen.

Sterke punten
De site lijkt aantrekkelijke.

Zwakke punten
Ze gooien na een uit betaling een ban wanneer het tot leden werven moet aankomen durven ze niet direct de credits op je accountant te storten. DUS WEES GEWAARSCHUWD!

reacties: