Reviews van deze auteur

Slechte, onbeschofte en onproffesionele communicatie

Review over Chat voor Geld

Ik wou meer informatie hebben over dit bedrijf en kreeg in eerste instantie een niet goed werkende website. Op marktplaats gevraagd of ze een goed werkende website hadden of een ander linkje en toen kreeg ik het bericht: Ja zeker voeg mij even toe op skype missl1991. Gezien ik niet de gehele dag achter mijn pc zit (ik heb ook nog ander werk en andere bezigheden) kreeg ik tot mijn verbazing op marktplaats dit bericht binnen: stuur mij dan ook geen berichten
11:30. Als professioneel bedrijf stuur je niet zulke kinderachtige, rare berichten dus voor mij zegt dit genoeg over het bedrijf.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Kunnen niet normaal communiceren

reacties:

Review: Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

Wat een rare reactie, als er iemand, iemand niet afblaft dan is het Rona wel. Wanneer er een probleem bij haar aangekaart word zal ze altijd met je mee denken, en wanneer je zelf een probleem hebt zal ze altijd helpen een oplossing te zoeken. Misschien ligt het dus aan jouw eigen manier van communiceren, wat uit jouw manier van praten wel blijkt. Het is altijd makkelijk om met het vingertje naar anderen te wijzen in plaats van het bij jezelf te zoeken. Maar bedankt, dat je je eigen vuile was op straat hangt. Het was wel vermakelijk om te lezen.