Reviews van deze auteur

Met plezier chatten!

Review over ChatForce

Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest voor een bedrijf als chatoperator, maar op een gegeven moment had ik het daar echt niet meer naar m'n zin, uiteindelijk (via deze site) terecht gekomen bij Chatforce.

Werk hier inmiddels alweer een paar weekjes met heel veel plezier.
Fijn, persoonlijk contact met de coach, die je vrijwel altijd kunt benaderen als je ergens tegenaan loopt. Niet eerst een werkdag of langer wachten tot je een keer antwoord hebt op je vraag.

Uitbetalingen zijn keurig op tijd, en je kunt hier echt leuk mee verdienen doordat de staffels van Chatforce snel oplopen! Je word overal goed van op de hoogte gehouden.
Het chatscherm is mooi vormgegeven en is heel duidelijk, ook hoef je hier geen ellenlange berichten te tikken, waardoor je dus lekker door kunt werken.

Waar je bij een ander bedrijf alleen maar op je kop krijgt omdat je iets niet goed doet, krijg je hier juist waardering voor de dingen die je wel goed doet! Je inzet word erg op prijs gesteld.

Ik voelde me bij dit bedrijf in een week tijd al meer op m'n gemak, dan bij het vorige bedrijf in een paar jaar tijd. Zegt genoeg denk ik toch?

Sterke punten
Leuk, persoonlijk contact
Hoge staffels die snel oplopen
Inzet word gewaardeerd
Je word hier gezien als mens, niet als operator nummer 726.

Zwakke punten
Tot nu toe, geen

reacties: