Reviews van deze auteur

Site steeds onbereikbaar

Review over NuCash

Jaren gebruikt, steeds zonder problemen, tot een paar weken geleden. Site is nu vrijwel altijd onbereikbaar (in Firefox: "Probleem bij het laden van de pagina") ongeacht welke browser ik gebruik. Kan wel inloggen via de app, maar krijg een foutmelding als ik een helpticket opstuur. Lijken wel Oostindisch doof! Of hebben ze me gefirewalled??

Sterke punten
Redelijke verdiensten

Zwakke punten
Onbereikbaar bij problemen.

Opeens uit de gratie, zonder uitleg eruit geknikkerd

Review over OpinieLand

Paar jaar met tussenpozen geld verdiend, redelijke beloning.
Toen kreeg ik een mailtje met o.a. de tekst "We vinden het jammer dat we de laatste tijd niet meer van je gehoord hebben."
Ik reageerde via de helppagina met de opmerking dat ik meestal wel reageerde op uitnodigingen, maar wel erg vaak de melding kreeg "Sorry, de enquête die we voor je in gedachten hadden, is niet beschikbaar."
Dat vonden ze kennelijk niet leuk, ik kreeg een reactie via [email protected] dat ik met succes uitgeschreven was: "Dank u voor uw bericht. Binnen een paar dagen zal uw uitschrijving voldaan zijn."
Verdere reacties van mijn kant werden daarna niet meer beantwoord.

Sterke punten
Leuk zolang het goed gaat.

Zwakke punten
Ze kunnen absoluut niet tegen kritiek en hebben geen enkel gevoel voor ironie!

reacties:

Review: Site steeds onbereikbaar

Via een Tor browser lukt het wel, dus kennelijk is er een blacklist op IP en word ik geblokt via een firewall!

Review: Negatief maar ook positief.

Firefox: third-party cookies moet enabled staan in je privacy-instellingen. Dit betreft de cookies van tradedoubler.com, die site moet je dus ook niet blokkeren met NoScript, als je je parels wilt ontvangen. Uitbetalen ging bij mij altijd goed.