Reviews van deze auteur

slechte manier van werken

Review over Peter Nachtegaal Thuiswerk

Als Buitenlandse, die woonachtig is in nl sinds 18 jaar, met nederlandse bank, kon en mag ik niet eens beginnen omdat ik in nl woon met een niet nl id-kaart. Dat ze hiermee strafbaar zijn, boeit hun niet eens. Contact opgenomen met een bevriende advocaat, en wat ze doen is gewoon discriminatie, en vooral niet legaal.... Jammer want tja er wonen buitenlandse mensen in NL met een buitenland id-kaart, sjengen verdrag niet eens vergeten. Nooit Lola hebben trouwens als Coach, want je word afgeblaft als een hond, maar zelf kan ze helemaal niets

Zwakke punten
discriminerend
Niet zo een handige eerlijke coaches

reacties:

Review: slechte manier van werken

Wat een onzin wat je aanhaalt
Nee Lola werkt voor Lamr, maar ook voor jou of jullie.
Beetje jammer dat je het niet eerlijk vermeld.
wow neemt iemand die in nl woont MET BurgerServiceNummer niet aan, omdat ik geen nederlandse id heb, maar een Belgische. Nog even heel even en ik laat inderdaad mijn advocaat hier werk van maken.
Tuurlijk zul je je bedrijf zelf mooier voorstellen, maar tja we weten beter, toch?
Tenminste ik wel
Gelukkig zijn er nog andere wegen die naar Rome leiden,, trouwens jullie opers, mag je echt beter screenen, zeker het mediumschap chatgedeelte.
Wat een onzin komt er voorbij, en daar betalen mensen 2 euro voor.
Trouwens ik hoef geen verblijfsvergunning, zoek eens op sjengen verdrag, aslook had ik aangegeven in NL te wonen met NL bank, tja ......Belastingsplicht valt onder waar je woont, en niet waar je id kaart van afkomstig is.
Echt met opmerking 4 lig ik krom van het lachen
Wat je mij aanraadt ook zelf even opvolgen
Blijf erbij duim naar beneden voor dit bedrijf