Reviews van deze auteur

punten

Review over DoublePoints

Hallo Marjan,
Ik heb mijn punten ook nagekeken maar ze zijn gewoon bij mijn saldo opgeteld. Als je je puntenschema voor je krijgt, staat 1 oktober als eerste en daaronder de andere data's van oktober.
Groetjes Wilma

extra punten

Review over DoublePoints

Ja ik heb mijn p;unten bijgeschreven gekregen. 121 punten waar ik recht op had. Ze staan er bij, dus eindelijk eens iets goed. |Hopen dat ze op deze voet verder gaan en eerlijk blijven.

Sterke punten
komt misschien nog wel

Zwakke punten
in mijn ogen nog hetzelfde moet afwachten of het zo blijft

afgehandeld? ja of nee? Nee dus.

Review over DoublePoints

Dit is mijn laatste contact geweest. Het spreekt volgens mij voor zichzelf.


Bericht van: Doublepoints
2010-04-11 23:44:59 Hoeveel punten mis je nu volgens jouw administratie?
Bericht van: Wilma
2010-04-15 11:04:51 Hallo,

Hoe kan dit afgehandeld zijn? Je vraagt me om hoeveel punten het gaat en dan is het afgehandeld? Vreemde zaak. Nopgmaals 121 punten en niet afgehandeld.

Sterke punten
zijn die er nog?

Zwakke punten
Te veel om op te noemen

recht op

Review over DoublePoints

Jazeker heb jij daar recht op dus doorblijen aanvragen en desnoods aangifte doen. We zijn op deze site om te verdienen dat weten ze en als je dan al zo veel hebt gespaard kunnen ze er niet onderuit.
Jammer is het dat ze zo reageren want ze maken zichzelf op deze manier kapot.
Ga door!

Sterke punten
worden steeds minder

Zwakke punten
ze komen soms toch met een uitbetaling ?!?

Hoezo afgehandeld??

Review over DoublePoints

Datum Bericht
Bericht van: Wilma
2010-01-13 09:15:11 Opnieuw:Bericht van: Wilma
2009-12-18 14:44:36 Ik heb de afgelopen tijd meegedaan aan verschillende acties: op 21/10 spelcomputer voor 32 punten; 21/10 schoenenenquete voor 38 punten; 24/10 songnoteboek voor 15 punten; 28/10 hoe cool blijf je voor 17 punten en op 2/11 consumentenwijzer voor 19 punten. Hert is nu inmiddels 18 december en volgens mij kunnen deze punten allang gecontroleerd en bijgeschreven worden. Graag hierop reactie van jullie kant en het liefst verwerking van punten.
Groeten Wilma Homan
Bericht van: Doublepoints
2009-12-20 11:55:46 Dit kan inderdaad een tijdje duren.

Jullie antwoord::::::::::
De punten van oktober worden komende week bijgeschreven.

We zijn nu inmiddels in week 2 2010 en nog geen extra punten bijgeschreven. Hoezo komende week???? Of was het komend jaar.
Jullie gaan de mist in zo met jullie beloftes. Lees de revieuws eens. En helaas voor jullie zijn die lang niet goed.
Doe mijn punten erbij, ik heb ze verdiend, houd jullie beloftes eens, dan is het leuk om jullie site te behouden!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van: Doublepoints
2010-01-20 02:57:20 Het bericht is afgemeld: De gewenste informatie is terug te vinden op de site zelf, er is geen actie door de klantenservice van Doublepoints nodig of de vraag is reeds beantwoord.

Ik dacht dat dit duidelijk was. Want het is nu 3 april, geen punten bijgeschreven en al mijn contactevragen zijn afgehandeld.

Sterke punten
Smoezen bedenken

Zwakke punten
Niet reageren en slechte afhandelingen dus.

cadeaubonnen?????????????

Review over DoublePoints

Op zich is doublepoints een goede site, alleen hebben ze nogal moeite met het verwerken van hun punten op tijd en het toezenden van de kadobonnen. Afgelopen week ontving ik de envelop met een vriendeli9jke brief dat ik weer mijn bestelling heb gekregen, maar helaas zit er geen bestelling bij in, dus geen kadobon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meteen gereageerd op de site via mijn account en tot nu nog geen reactie. Dat is slecht, zeer slecht. Jullie van Doublepoints zullen toch hiermee beter moeten handelen en je zaken afwerken want het is toch triest dat dit voorkomt, je niet meteen reactie krijgt en daar komt bij dat dit niet mijn eerste klacht richting hen was. Kom op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten
leuke sites met veel verschillen

Zwakke punten
een zeer slechte klantenservice. Je moet de punten ook blijven controleren en je kadobonnen ontvangen is dus soms een probleem, zoals nu weer.

reacties:

Review: oplichters

Lijkt me stug dat je geen antwoord krijgt. Ze zijn verhuisd begin vorige maand. Ze zijn er allang weer en als je netjes reageert krijg je antwoord. Mijn ervaring.

Review: Dood

Hallo,
Als je gewoon doublepoints had gemaild en gevraagd had je ook gehoord dat ze aan het verhuizen waren. Vanaf 14 juni krijg ik normaal mails binnen. Het heeft dus 14 dagen stil gelegen en iedereen brult meteen. Ik heb inmiddels alweer 17 mails gehad.
Dag Wilma

Review: Dood

Dag,

Ik heb net de site bezocht. Alleen ze hebben op dit moment gen mailtjes voor ons. Dit al vanaf 21 juni, dus heb ik een vraag ingezonden, waar ze blijven.
Inloggen wil dus wel.

Review: mevr.

Ik ben het niet met je eens, want ik krijg regelmatig mails toe gestuurd en mijn punten beginnen weer op te lopen. In het verleden weleens gereageerd omdat punten weg waren maar op dit moment geen klachten

Review: mevr.

Dag Marijke,
Doublepoints is verhuisd van server, ze zijn niet overgenomen. Het antwoord moet je wel goed lezen.
Dag Wilma

Review:

Ook doublepoints betaald uit. Ze zijn nu net verhuisd naar een andere server. Het uitbetalen duurt iets langer dan bij moneymiljonair en euroclix maar het komt wel.

Review: Site werkt gewoon als vanouds

Dit geld ook voor mij. Heb op dit moment totaal geen problemen.

Review: Niet kunnen inloggen

Hebben jullie lang niet ingelogd? Ik heb geen problemen op dit moment. Gaat snel met klikken.

Review: Doublepoints uit de lucht

Dag,
Dan is dit bij jou zo. Ik heb net 18 nov. een mail geopend en er staat er zeker nog 1 in mijn postvak.

Review: uitschrijven bij doublepoints

ja! En kijk ook eens naar de reacties van Bianca

Review: wachten.. wachten.. wachten..

Je hebt gelijk maar ze hebben niet gezegd welke dinsdag toch? Er komen dit jaar nog vele dinsdagen en misschien komt het er nog van?
Door reageren hoor!

Review: doublepoints

lees de mail van Bernadette en meld je aan

Review: Onbetrouwbaar programma

lees de mail van Bernadette en meld je aan

Review: niet snel

Klopt. Je moet eerst soms reageren voordat er wat komt. Hetzelfde geld voor de extra punten die je verdient door ergens aan mee te doen. Dat duurt ook erg lang en je krijgt danbericht: volgende week zullen ze bijgeschreven worden. Ik ben bang dat dat dus januari wordt en dan meetellen voor de volgende maand. Niet helemaal fair vind ik.

Review: niet snel

Tja, excuus maken kunnen ze wel. Mijn punten die dus in december bijgeschreven zouden worden zijn tot op heden nog niet bijgeschreven. Wel krijg ik opmerkingen als ik uitroeptekens achter een regel zet. Ze voelen zich aangesproken maar doen niet veel voor hun verdieners. Doublepoints? Ik weet niet waar ze precies mee bezig zijn want ze schuiven het lekker af op iemand die de enquetes moet controleren en dat nog heeft gedaan omdat het niet bekend is, maar wel zeggen volgende week krijg je ze. Welke volgende week???