Reviews van deze auteur

Jeuh!

Review over DoublePoints

Ik heb al eerder een reactie gegeven en toen was ik niet tevreden omdat er inderdaad niets besteld kon worden in verband met technische redenen. Twee weken geleden kon ik weer bestellen en heb dat ook direct gedaan. Ik heb een bol.com bon twv 10 euro aangevraagt, en die heb ik vandaag keurig ontvangen en geactiveerd en een cd besteld bij bol.com. Ik ben erg tevreden hoe vlug de bon is aangekomen.

Sterke punten
Toch bestelling ontvangen. Technisch probleem tot zo ver opgelost.

Zwakke punten
Er zijn technische problemen geweest waardoor sommigen hun punten verloren of hun bestellingen werden geannuleerd, ook kon er een tijd niets besteld worden.

wachten.. wachten.. wachten..

Review over DoublePoints

Inderdaad heel erg irritant dat we op dit moment niets kunnen bestellen wegens een technisch probleem ofzo waarvan op de site staat dat het 9 april opgelost is, wat allang verstreken is. Nu heb ik zondag 18 april deze e-mail ontvangen van Doublepoints:

Beste Shauni, Allereerst bedankt voor uw bericht. We waarderen uwdeelname aan ons internet spaarprogramma. De programmeur is bezig geweest met het oplossen vanhet technische probleem. Helaas is hij op dit momentbeperkt beschikbaar. Afgelopen vrijdag hebben we hardgewerkt aan het oplossen van het probleem. Dit ronden we dinsdag af. We hopen en verwachten datvanaf deze dag er weer cadeaus besteld kunnen worden. Met vriendelijke groet, Doublepoints Let op: laat het onderwerp van dit bericht, wanneer uper e-mail reageert, ongewijzigd!

Nu is het inmiddels al weer bijna vrijdag en er is nog niets veranderd helaas..
Ik hoop echt dat er binnenkort weer besteld kan worden want ik heb nu al een tijdje genoeg punten om te bestellen, wat ik nu graag wil uitvoeren aangezien het ontvangen blijkbaar ook erg lang duurt. Duurt veel te lang allemaal.

Sterke punten
?

Zwakke punten
wachten.. wachten.. wachten..

reacties:

Review: Site werkt gewoon als vanouds

Ja precies, ik heb hetzelfde hoor. Zelfs al een keer 10 euro bol.com bon uitbetaald gekregen en ik ben nu voor de 2e keer na de eerste uitbetaling aan het sparen. Ik merk ook niets negatiefs.. Het gaat idd alleen niet zo snel.

Review: Doublepoints werkt wel goed..

En de mensen die een heleboel punten zijn verloren? Gewoon niet zeuren?

Review: wachten.. wachten.. wachten..

Dat hebben ze voor de gemak of taktiek maar weggelaten. Als het vorig weekend is verstuurd en ze zeggen dat ze er druk mee bezig zijn geweest en het dinsdag afronden wordt er normaal gesproken wel de op eerst volgende dinsdag bedoeld. Misschien zeggen ze het er express niet bij. Ik hoop ook inderdaad dat het er nog wel van komt! Maarja, er gaan inderdaad nog een heleboel dinsdagen komen: wel 52/53 per jaar, dus wanéér het er van komt.. Heel erg vervelend dat we er allen onder lijden, ook na de verhalen van annuleringen en dergelijke, bah