Reviews van deze auteur

Slecht

Review over MediumChat

Angelique doet het oh zo geweldig 😝 snap niet dat iedereen met haar wegloopt. Al haar voorspellingen richting mij zijn niet uitgekomen. Als ik haar erop aanspreek en zegt dat ze mensen valse hoop geeft zegt ze alleen ‘is dat zo’? Ja dat is zo Angelique en de rest. Ik ben er nu ook achter gekomen dat het zware bullshit is en spijt dat ik heb dat ik er zoveel geld in gestoken heb. Maar zeker veel wijzer 😇
BTW slechte recensies worden nooit gepubliceerd dus alleen de beste recensies komen op hun site, logisch dat ze een hoog cijfer scoren.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Veel

reacties:

Review: Slecht

Ze zeggen altijd dat de gespreksverslagen worden gewist, daar geloof ik geen ruk van. Allemaal leugens en mensen aan het lijntje houden. De zgn beste zijn altijd bezet (UHU) heel typisch. Ik heb wel eens onder verschillende namen gestaan dan raken ze wel in de war. Het klopt van geen kant.
Die Angelique is echt een arrogante bitch met haar reviews en ik heb altijd gelijk. Nee Angelique je hebt geen gelijk want je bent gewoon slecht omdat de slechte recensies niet gepubliceerd worden.
Monica vind ik nog wel een fijne vrouw en denk zelf dat zij goed is alleen de slechte verpesten het voor de goede. Ik ben er wel klaar mee en ik stop er geen cent meer in. Spijt zeker maar veel geleerd. Een goed medium zal zich nooit in laten met zo een slechte organisatie. Mediumchat Amy en de rest van de leugenaars ga je schamen en hopelijk karma voor jullie (daar geloven jullie toch ook in 😜) om mensen zo te belazeren en voor te liegen bah bah 🤢