Reviews van deze auteur

Grootste oplichters ooit

Review over MediumChat

Mediumchat is de ergste manier van misleiding. Mensen hoop geven en ook dwingen een relatie te verbreken omdat hij volgens een van de mediums niks is. Zo heb je daar Denise werken met donkerblond haar(er zijn er twee vandaar) zij heeft een fake foto in haar profiel en zegt al jaren dat het maar een man gaat worden voor mij, intussen 2 jaar verder en hij heeft nu een vriendin🥶. Leugens die ze vertellen worden steeds gekker om mensen hun geld af te nemen. Als je een slechte review plaats zullen zij dat nooit plaatsen dit zeggen ze ook. Amy bos stuurt je dan een boze mail. Ga nooit op deze site ze zijn niet echt!

Sterke punten
Liegen en misleiden

Zwakke punten
Alles

Oplichters

Review over MediumChat

Ik kwam jaren op mediumchat een beetje doordat ik in een depressie zat en paniekaanvallen had was ik maar gaan inloggen uit zwakte. Steeds kwam ik weer bij dezelfde persoon terecht die zogenaamd zo druk was, want ze stond continu op in gesprek. Zware bullshit na uren zat ze nog steeds in gesprek en de gesprekken waren niet opgelopen. Na ander half jaar met Denisse gesproken te hebben,vertelde ze mij steeds dat ik moest wachten op die bewuste persoon want die vond mij leuk en alleen met hem zou ik verder gaan. Deze man moest uiteindelijk niks van mij hebben en is nu lekker met een andere dame verder gegaan. Ook zo met Angel, ik zei dat ik een jaar een relatie heb en dat wij het leuk hebben en of wij nog kinderen krijgen etc. Ze zei gelijk je moet deze man dumpen wordt niks. Ik zei hoezo? Het gaat juist heel goed hij is heel lief voor mij en wij hebben veel plezier. Daarop zei ze nou ik zeg ook alleen maar wat ik doorkrijg van boven dus dumpen. Hele rare gesprekken en houden je onnodig in de wacht steeds na een vraag. Zo gaan je credits sneller op en dan heb je natuurljk nog geen antwoord dus ga je weer opwaarderen. Al die jaren hebben zij mij alleen onzin verteld. Naast Denise en angel is maureen ook een die altijd negatief is over alle mannen, zelfs als je er een verzint weet ze er iets negatiefs over te vertellen�. Skip deze site, ik heb mn les geleerd na jaren opgelicht te zijn en veel geld verloren te hebben. Snap niet dat deze site mag bestaan, misschien een keer het programma boos erop afsturen.

Sterke punten
Goed in liegen en misleiden

Zwakke punten
Alles

reacties:

Review: Lief en goed

Ga helemaal stuk! Weer iemand van mediumchat zelf die hier een positief bericht plaatst🙈

Review: Lief en goed

Nee dan zitten ze helemaal ernaast met hun voorspellingen. A. Je komt altijd wel iemand tegen en B. Een medium schakel je juist in om te vragen of die persoon het juist wordt, wat geschreven staat staat geschreven😉 als jij het zogenaamd verpest, zou ze dat ook gezegd hebben want ook dat moet een medium kunnen zien. Dan zou ze eerder zeggen je komt iemand leuks tegen maar jullie blijven niet bij elkaar want jij gaat het verpesten. Fijne avond Amy Bos😉

Review: Zuivere Mediums

Bullshit!!! Zoveel niet uitgekomen wat ze daar allemaal vertelde en ik heb zelf bij mediumchat gewerkt je kan chats zeker wel doorsturen en zelf inloggen in andermans account. Je kan beter niks zeggen, misschien ben jij toevallig een die wel echt een medium is maar 90% daar ja bullshit. Mensen hun geld aftroggelen. Zeggen dat er maar 1 man is waar ze mee doorgaan en die bewuste man blijkt totaal geen interesse te hebben en inmiddels getrouwd te zijn. Verhalen over nee die wordt er komt geen ander, terwijl die persoon overleden is🤦🏻‍♀️ Come On, je kan voor jezelf praten maar mediumchat en Amy Bos is een grote oplichter en jij krijgt geld om hier iets positiefs te plaatsen, wij weten allemaal hoe zij te werk gaat😉

Review: Hun profiel foto is nep !!!!

Omg! Wat ik graag wil weten kunnen ze ook gesprekken doorsturen? Of in het zelfde account inloggen van een andere consulent? Want die indruk kreeg ik wel. Ik had eerst Denise die wist veel van mij en voor het eerst ben ik naar angel gegaan en die kon exact vertellen over details die ik denisse alleen had verteld op de chat. Ze pakte mij daarmee in, maar was bloed negatief over alles. Ik zou moeten stoppen met mijn huidige relatie want het zou toch niks worden. Toen ik zei het gaat juist goed wil alleen weten of wij gaan trouwen etc beetje uit nieuwsgierigheid, zegt ze ook al gaat het goed zou hem dumpen want het wordt niks. Sindsdien ga ik er niet meer op.