Reviews van deze auteur

ze houden een sector in stand dat als doel geeft mensen beet nemen

Review over Operating4u

Je werkt bij deze firma als chatoperator en moet dus vele berichten tikken. Wel 100den per dag en 1000den per week als je ook maar iets of wat van geld wilt verdienen. Maar het erge is dat hun klanten erotische websites zijn waar nietsvermoedende mannen een date willen. Zij geven hun laatste centen uit aan berichten en denken een date te krijgen maar dat is niet zo. Jij moet als chatoperator die mannen misleiden en lucht verkopen. Foute boel en deontologisch helemaal niet juist!

wel ok maar je moet niet vies zijn van erotische berichten

Review over Operating4u

het bedrijf op zich is wel ok maar de klanten waar ze voor werken en jij dus berichten voor tikt is toch wel een beetje op het randje. Je moet geile mannen aan het lijntje houden en voortdurend om de tuin leiden. Je krijgt max 0.15 euro per bericht betaald. Dus je mag al aardig wat tikken om aan een behoorlijk bedrag te komen. Om dan nog maar te zwijgen van de onzin die je te slikken krijgt en de lelijke naaktfoto's die je voortdurend ontvangt van de mannen. Lijkt leuk en makkelijk geld verdienen maar dat houdt geen enkel normaal mens lang vol. Werk voor wacko's en mensen die echt geen ander werk kunnen vinden lijkt me.

reacties:

Review: Chatmaster is een topper!!!!

Wel je mag heel erg trots zijn op jouw werk. Liegen, bedriegen en valse beloftes maken. Bravo! Zoek een echte baan en wees nuttig voor de maatschappij ipv onzin te verkopen en bezoekers dure credits afhandig te maken.