Reviews van deze auteur

Geweldig werk met de juiste ondersteuning en voorwaarden

Review over ChatMaster

Het is echt geweldig om deel uit te maken van de Chatmaster.nl team, je wordt zo goed ondersteund. Ze maken de beloftes waar en je hebt altijd je eigen coach bij de hand mocht er iets zijn. Begrip is een belangrijk woord in hun woordenboek.

Toen ik in tijdnood zat tijdens mij stage en niet elke week mijn quota aan berichten kon halen had mijn coach Maartje er alle begrip voor. Als je inzet altijd toont, staat ze altijd voor je klaar met oplossingen. Enige wat ze van je vraagt is eerlijkheid en duidelijkheid als er iets is waardoor je het niet kan halen. Maar dat vraagt elk goed bedrijf van je. Daarom ben ik zo blij om voor ze te mogen werken!

Pluspunten zijn: je maakt je eigen rooster, je plant je eigen werkweek in en zo verdien je op jouw eigen manier. Ondertussen werk ik al bijna een jaar bij Chatmaster.nl en ik vind het geweldig werk. Wel moet je beschikken over een gezonde portie creativiteit en open-minded zijn. Alles is zoals afgesproken, elke maandag krijg je uitbetaald als je de minimum berichten hebt gehaald, een factuur kan je op de website terugvinden en ze betalen beter dan andere websites.

Chatmaster.nl biedt mij de kans om mijn eigen salaris te bepalen met een goede ondersteuning, wat wil je dan nog meer?

Sterke punten
Coaching
Toegankelijkheid
Thuiswerk
Uitbetaling
Eigen rooster

reacties: