Reviews van deze auteur

Leuk bedrijf

Review over ModOps

Leuk bedrijf om te werken. Je kunt alles vragen. Het is niet altijd even druk, maar in de avond kun je lekker werken. Ze mailen wel veel, soms vervelend, maar je blijft wel van alles op de hoogte, dat is wel fijn. De feedbacks zijn ook fijn, met tips, daar kun je iets mee. Ik heb het naar mijn zin hier. Beter dan andere bedrijven zonder contact of coaching. Dit is veel persoonlijker en fijner werken naar mijn idee. De betaling is ook goed en altijd op tijd!

Sterke punten
- betaling goed en op tijd
- duidelijk contact
- drukke avonden
- duidelijke tips en goede coaching

Zwakke punten
- soms wat veel mails

Gewoon goed bijverdienen

Review over ModOps

Ik lees verschillende reviews hier maar voor mij is een ding erg duidelijk. Modops is gewoon een eerlijk bedrijf. En dat in deze branche is al heel wat. Er zijn altijd wel mensen die overal over zeuren, ik kan ook wel 10 dingen bedenken om over te zeuren. Werken doe je ook niet voor alleen de lol, dat doe je voor geld en dat is bij Modops goed te verdienen. Er is ook zeker een menselijke werksfeer. Natuurlijk moet je aan eisen voldoen, ik ben het ook niet met alles eens. Maar is dat niet overal zo? Ik denk dat de meest hard schreeuwende mensen die hier een review plaatsen zelf gewoon ontslagen zijn en gaan staan stampvoeten als een klein kind. Dat heb ik al zo vaak gezien. Erg jammer, aangezien dit bedrijf toch met kop en schouders boven andere uit steekt naar mijn mening. Ik ben niet iemand die snel ergens een review over schrijft, maar ik wilde dit toch wel even melden hier omdat het bedrijf gewoon een goede review verdient. Ik heb het vanaf dag 1 naar mijn zin en dat zal ik ook blijven hebben. Ik hoop dat ik nog lekker lang mag tikken hier! En nee, ik ben ook niet iemand die gevraagd is dit te doen, ik doe dit uit eigen wil.

Sterke punten
- Netjes op tijd betaald
- Nette, duidelijke facturen
- Genoeg berichten in de avond, op de dag wel wat rustig
- snel antwoord en oplossing op vragen en problemen
- vriendelijke werk sfeer

Zwakke punten
- soms een storing hier en daar, maar die zijn snel opgelost

reacties:

Review: Redelijk bedrijf

Die lengte regel is veranderd! Je hoeft nu niet meer de lengte van de klant aan te houden. En tja, ze geven in het begin aan, open communicatie. Dat werkt wel twee kanten op. Ik ben alleen op pauze gezet als ik belangrijke info niet beantwoord had. Anders niet. Vind dat geen verkeerd beleid, maar natuurlijk niet voor iedereen. Maar als de lengte een probleem was, is daar nu wat aan gedaan want ze hebben naar ons geluisterd en die regel is sinds kort aangepast! Ik moet zeggen, super fijn want nu tik je veel sneller en verdien je ook meer in dezelfde tijd.

Review: Modops- een naar en akelig bedrijf om voor te werken

Wat een rare review. Ik werk al een lange tijd voor Modops en er wordt minimaal 12 cent per bericht betaald, max 19 cent, dus die 4 cent is een leugen. Als ik jou zo lees, heb jij niet eens voor dit bedrijf gewerkt want je hebt geen idee waar je het over hebt. Ja, je krijgt mails als je het druk hebt, maar het is aan jezelf of je wilt komen of niet. Niks geen verplichtingen. Dus wat een onzin is dit zeg. Zoek een hobby in de plaats van een bedrijf waar je waarschijnlijk niet eens voor hebt gewerkt, zwart te maken. Voor de mensen die wel voor dit bedrijf willen gaan werken, wat hierboven staat is echt de grootste onzin. Ik zou zeggen, probeer het gewoon, je kunt altijd stoppen wanneer je wilt, maar dan zal je zelf ervaren dat de bovenstaande review gewoon van een "hater" afkomt die zichzelf beter voelt dan een ander.

Review: Geweldig bijbaantje

Danny, ik heb even op jouw naam geklikt, heb jij niks beters te doen? Jij plaatst bij meerdere bedrijven ervaringen, terwijl je er waarschijnlijk niet eens hebt gewerkt. Dus is het gewoon uit de duim gezogen onzin en geen ervaring. Mocht jij wel bij al die bedrijven hebben gewerkt, snap ik wel waarom je nu zo boos bent, want dan ben je blijkbaar ook bij allemaal ontslagen of niet? Mensen die dit lezen, neem die malloot niet serieus, hij is waarschijnlijk een heilig persoon, die nooit iets verkeerd doet in zijn leven, behalve leugens rond strooien dan.

En nee, deze reactie is niet vanuit het bedrijf zelf, maar vanuit mij zelf, werkend voor dit bedrijf. Ik ga ook niet meer reageren op andere reacties, aangezien jullie te triest voor woorden zijn. Zoek een hobby, wordt ergens een vrijwilliger, als je zo graag "goed" wilt doen.