Reviews van deze auteur

Niet meer goed bezig

Reeds een 10 jaar lid en nooit geen problemen gehad en steeds op tijd uitbetaald. Nu merk ik dat er de laatste tijd nooit de juiste terugbetalingen gegeven worden bij je aankopen. Iedere keer je het meld, krijg je netjes antwoord met een excuus en een saldo-aanpassing. Terug weer een aankoop gedaan en nu komen ze met een smoesje dat het eraan ligt dat ik verkeerd in-log en daardoor minder krijg en dus geen saldo-aanpassing zodat ik krijg wat ze beloven. De uitleg klopt totaal niet, ga via hun site rechtstreeks naar de site waar ik aankopen doe en doe geen andere sites open tot mijn bestelling afgehandeld is. Heel goed opletten en controleren dat je wel krijgt wat ze beloven is de boodschap.

Sterke punten
correcte uitbetaling en vanaf 5cent zelfs mogelijk na 3 dagen van toekenning

Zwakke punten
Toont op site verkeerde terugbetalingsvoorwaarden bied bij problemen geen passende oplossing

Is bedrijf wel nog actief???

Heb me aangemeld nu reeds een 2 weken geleden. Omdat het hier nieuw was, dacht ik dat is een bedrijf dat zeker op zoek is naar mensen. Maar tot op heden nog helemaal geen reactie mogen ontvangen. Wat ik nogal jammer vind, dan zou je op de site geen sollicitatieformulier moeten plaatsen.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
- reageert niet op sollicitatie

super om voor te werken

Is echt een site die je werk die je doet op prijs stelt. Mooie staffel, altijd op tijd betaald. Je krijgt een persoonlijke coach die je opleid en inwerkt en je bijstuurt waar het nodig is, maar hij zit je niet steeds op de vingers te kijken of kritiek te geven. Je kan gewoon je 'ding' doen.

Sterke punten
- mooie staffel - op tijd uitbetaald - je kan je werk binnen de regels uitvoeren zoals je wil zonder op de vingers gekeken te worden

Zwakke punten
nog geen ondervonden