Reviews van deze auteur

Dit bedrijf is om te janken!!!!

Review over Yops

Gatverdamme wat een belachelijk bedrijf...
Werk al sinds het begin voor ze maar de afgelopen weken is het echt om te janken met deze bedrijf.
Ander half uur ben je aan het werk om vervolgens maar een handje vol berichten te kunnen beantwoorden. Je zit meer naar een leeg scherm te staren dan dat je kan door tikken.
Controles die worden gehouden zijn om te lachen. Ik werk samen met een vriendin bij Yops en het feit dat ze operators er op aan spreken op het feit dat ze gesprekken niet ombuigen als er een teaser er uit gaat dat ze player zelf wil afspreken dan is het klaar en valt er niks meer om te buigen. Blijkbaar snappen ze hun eigen opgelegde trieste regels geen eens. Er vindt pure misleiding plaats/ pure date's worden gemaakt. Hun fouten maar ze spreken hun operators er op aan. Nee mensen. Ga niet voor deze klote studio en hun chat's werken want je krijgt veel gezeik over je heen terwijl het hun eigen fout is Daar ze niet aan hun eigen regels weten te houden. Te triest voor woorden dat het zo moet.

Sterke punten
Uit betaling op tijd.
Geen klote coaches.
Geen skype.

Zwakke punten
Te veel.. Hebben jullie even???
))))))))))))
Te weinig berichten.
Er vind TE veel misleiding op hun chat's plaats.
Teveel regels waar ze zelf niet aan weten te houden maar verwachten dat hun operators dat wel doen pff...
Spreken hun operators er op aan wanneer er date gericht gepraat wordt. Terwijl er een teaser vooraf uit gaat dat de player wil afspreken. Ja dat dus...
Slecht betaald. Je wordt niet uit betaald voor dubbele/ lange berichten. Je krijgt dus een standaard laag bedrag betaald. Terwijl ze verwachten dat je hele pagina's gaat terug beantwoorden. Dacht het niet!!!
Er wordt niks gedaan aan de meldingen die je maakt over misleiding!
Dit bedrijf is te triest voor woorden.
Ik ga voor een chat werken zonder tussenkomst studio en een chat die wel weet te houden aan hun eigen regels en die niet overal de operators maar de schuld van geven wanneer er geen bericht meer om gebogen kan worden wanneer het hun eigen schuld is met hun misleidende teasers.

reacties:

Review: word aan het lijntje gehouden

@Manon

Wat OPS bedoelt---
Het is niet dezelfde chat die jij hebt die bij YOPS als instap chat wordt genoemd. Dit zijn twee zelf ontworpen chats van YOPS zelf. Dus waar jij eigenaar van bent is dus niet het zelfde. Daarbij loopt het niet op geen 1 van de chat waar ze op aan gesloten zijn omdat er te veel MISLEIDING plaats vindt. Er wordt vanuit de chat zelf door de chat eigenaren date's gemaakt. Wat natuurlijk niet mag en daarop is het nog moeilijk om het echt te houden want op een gegeven moment trappen de klanten er niet meer in. DAAROM IS HET ER ZO RUSTIG. DOOR DIE MISLEIDING BLIJVEN DE KLANTEN WEG OMDAT JE DAN AL DE NADRUK GEEFT OP HET FEIT DAT JE EEN FAKE PROFIEL BENT.
Daarnaast Manon, jij zegt een eigen chat te hebben daar je in het verleden dus aan hebt gegeven door review te geven over yops. Waar je deze chat de hemel in prijst. Je komt dus absoluut niet geloofwaardig over daar je zelf eerder meerdere maken hebt aangegeven hoe tof Yops is en dat je een andere chat erbij hebt gekregen.
Hou dus op om mensen een stom verhaaltje voor te houden. Je review is overbodig en niet nuttig te noemen!!!

Review: Hoelang nog?

Voor welke chat werk jij dan via Yops?
Ik weet wel dat het einde nabij is. Het gaat super slecht en de controles zijn inderdaad om te lachen daar ze zelf niet aan hun eigen regels weten te houden.