Reviews van deze auteur

Site die emotioneel handelt in plaats van professioneel!

Review over ClubSense

De tekst hieronder van Astrahea maakt al duidelijk hoe discriminerend en racistisch de site en jij zijn. Haha je plaatst onbewust een slechte review door te schrijven over “Surinamer, zwarten, niet meer aannemen”.Ook schreef je dat een kind voor de camera is verschenen”, zou kunnen maar weet niet in hoeverre jij de waarheid spreekt. Maar daarvoor zijn er waarschuwingen of niet meer werken met de persoon. Maar zo een interne informatie komt dan echt van de team en zich voordoen als dames. Wel zielig, maar als jullie proffesioneler zouden handelen dan emotioneel dan zou er een goede overeenkomst zijn. Lezers, Opeens bepalen zij dat je een bepaalde bankrekening niet mag hebben, vanwege je land. Terwijl de bank jou gewoon toelaat. Jammer!! Hele emotioneel onprofessionele handeling Dit is geen haat nogmaals, is een feedback naar de team van Clubsense. Verandering zou de site heel wat kunnen doen.

Sterke punten
Nul

Zwakke punten
Onbeschoft Discriminatie Rascistisch Emotionele handeling

Clubsense van top naar nul!

Review over ClubSense

SLECHT SLECHT SLECHT Mijn eerste slechtste review ooit. Mijn bedoeling is niet om een bedrijf neer te halen, maar dit bedrijf is vreselijk geworden! Clubsense team is eeuwig bezig met het veranderen van regels. Ze vinden het prettig dat je werkt, maar als het komt op betalingen hebben ze eeuwig een onderzoek gaande. Praten heel onbeschoft, Letitia, Natalia en Sebastián. Lijkt alsof jullie upgrade juist het downgraden is! Jullie gaan binnenkort op 0 profielen staan door dit gedrag! Geen problemen met betalingen en zogenaamde veranderingen van jullie site. Ik zou alle modellen willen aanraden om geen Clubsense te doen!!!!!!!!! Echt een kut site!!!! Buitenlanders als Surinamers, Brazilianen worden gediscrimineerd. Want Clubsense is behoorlijk racistisch! Mijn vriendin heeft een bericht ook gehad na registratie dat ze wordt aangenomen, maar gaat wat tijd nemen. Na een maand krijgt ze te horen wervingsstop. Veranderen jullie je site dan met registratie binnen �2 dagen�. Geven jullie dan duidelijk aan dat het niet gaat lukken op de site! Niet na een maand. Jullie verwachten dat alles heel goed moet gaan bij de modellen, maar jullie zijn zo onprofessioneel. Jullie zijn geen een ster waard, dit zeg ik op basis van mijn eigen ervaring bij jullie.

Sterke punten
Dat ze no enkele profielen hebben..maar helaas binnenkort op 0 gaan zijn

Zwakke punten
Communicatie problemen Betaling problemen Eeuwig een onderzoek, jullie onderzoek moet mijn verdiensten niet verhinderen als ik uitbetaald moet worden, anders geeft het aan dat jullie onprofessioneel zijn. Dat zijn jullie ook!