Reviews van deze auteur

wat hieronder staat is helemaal niet waar

Review over ClubSense

ik werk hier al jaren met heel veel plezier ! klopt geen woord van wat hieronder allemaal staat ! de dames op kantoor zijn allemaal superaardig en behulpzaam, er was ooit een die was en beetje kattig maar die werkt er volgens mij al langer niet meer ze betalen altijd op stipt uit en klopt altijd en ze betalen veel beter dan al die ander zakkenvuller ( clubislive bv ) ! ik ben juist blij dat niet meer zoveel suriname aangenomen worden die vanuit en studio zitten werken van een of ander uitbuiter in suriname !het staat niet voor niks echte hollandse vrouwen op de site ! die zwarte hebben alles verpest door te liegen en bedriegen ! ik weet van vaste klanten dat ze bv hun eigen kinderen voor de camera laten zien en constant afspraakjes beloven en niet nakomen ! in plaats van de site afkraken gaan jullie toch liever ergens anders werken , klaar !

Sterke punten
altijd stipt op tijd uitbetalen en klopt altijd en je word altijd meteen super geholpen van de dames op kantoor als er wat is !

Zwakke punten
geen een

STRONTZIEK word je ervan

Review over ClubSense

wat hebben hun en zooitje van de site gemaakt ! dus vertel mij niet zo onzin hoe super die site is ! het is een grote ellende met altijd weer en nieuwe storing en dat al ziens bijna 2 jaar nu !!! ik heb ondanks alles altijd heel goed verdient maar gaat steeds moeilijker het zijn echt betere camsites waar je nooit problemen hebt en ook veel beter verdient, en koppels worden gewoon bovenaan gezet die krijgen dan alles ook de meekijkers en de rest kan het maar bekijken ! hun willen alleen maar hun eigen zakken vullen en de rest interesseert ze niks !

Sterke punten
wekelijkse uitbetaling

Zwakke punten
soms heel grof afgesnauwd aan de telefoon en standaard riedeltje , we zijn ermee bezig ....