Reviews van deze auteur

Zelfstandig thuiswerk

Review over RegioTel

Ik merk dat waar ik elders heb gewerkt ook hier dezelfde vaste trouwe bellers komen. De reden dat ik bij Regiotel werk is vanwege het feit dat, een ander zei het al, men rekeninghoudt met anonimiteit en geheimhouding. Op mijn loonstrookje staat nooit "werkzaam via sexlijn" of de naam van het bedrijf op mijn afschrift.
Zelf kan ik erover meepraten dat ik toe moet geven dat andere lijnen weliswaar druk op je zetten. Niet zozeer de vrijheid die je hebt tijdens je taakindeling, maar mede ook omdat je al te gauw geblokkeerd wordt bij slechte prestatie. Na een aantal waarschuwingen wordt zelfs je pincode buiten dienst gesteld.
Als je dan hen mailt, dan krijg je geen antwoord.
Hier verlopen de dingen veel soepeler en discreter. Ze laten het aan je over want uiteindelijk kun je bij jejezelf nagaan waarom je minder wordt uitbetaald doordat ik ook minder uren maak.
S'ochtends kun je 2 uren, s'middags 2 uren en s'avonds 1 a 2 uren. Je komt dan uit op 5 a 6 uren pd. Circa 35 a 42 uren pw.
Mijn uren worden zo bijgehouden mocht ik het niet meer weten.
Voor mij een ideale thuiswerk waar ik toch geniet van alle vrijheid.

Sterke punten
Anoniem blijven en ook discreet bij uitbetalingen (loonstrookje).
Bij problemen of vragen staat helpdesk je te woord. Eigenlijk teveel bellers. Maar is daar wat mis mee?

Zwakke punten
Niet dat ik weet.

reacties:

Review: loon

hoi jessica, misschien kan ik je een beetje helpen aan nader info: ik weet dat je per uur vast krijgt uitbetaaldcirca 8 euro nog wat. volgens mij geldt dit hetzelfde tarief voor zowel vast als mobiel bellen. via provider vodafone kun je heel eenvoudig de optie inschakelen 60 halen = 3 betalen en vast bellen naar nederland kiezen (= 7,50 per maand) voor de eerste 3 minuten betaal je gewoon en vervolgens gratis binnen dat uur telefoneren wanneer je inbelt op het systeem (geldt natuurlijk niet voor de bellers), ideaal voor mensen zonder huistelefoon. op de site van regiotel staat wel vaste telefoon, maar in je achterhoofd weet iedereen dat merendeels van de huishoudens een mobieltje heeft en dus flink balen is wanneer je geen gebruik kan maken van hun diensten. clubsense is niets mis mee wanneer je extra wilt bijverdienen, maar de beste manier is toch die overstap naar regiotel, omdat het meer bezoekersaantal heeft en de werkomgeving is erg flexibel. rendabel voor jezelf, want drukte is volop aanwezig. nu is het zo dat het uurloon bruto wat lager is in vergelijking met clubsense, maar daar moet je echter wel dat uurtje redden en bereid zijn om wel 8 tot 12 uur wakker te blijven om bellers aan de lijn te krijgen. ik weet het van mezelf en andere collega's. het lijkt wel of bezoekers hun trekje ergens anders gaan halen wanneer blijkt dat of niet veel dames ingeschakeld zijn of dezelfde visitekaartjes niet geregeld zijn ingesproken. voor een berichtje verzenden ontvang je nl 0,11 cent en bij 1000 is dat 110 euro. nog veel interessanter is de stijging van moment tot moment. er zijn zelfs zoveel bellers dat je pauze moet nemen om bij te komen. als je maar een half uurtje in de week werkt dan kan dit betekenen dat je prepaid afhankelijk bent en ben je dief van je eigen portemonnee. advies: neem een vodafoon of soortgelijk prepaid simkaartje en profiteer van de extra voordelen en acties. kijk om je heen. kortom: voor zowel vast als mobiel gelden dezelfde uitbetalingstarieven per uur. je haalt je onkosten eruit en werk 10 a 15 uur per week, dan heb je al gauw 121 euro en nog wat. voordeel hier is: onbeperkt verdienen en geen max. 500 of ??? euro per maand ivm freelance omzetbelasting, arbeidsverklaring etc. etc. werken aan 1 stuk door zonder je zorgen te maken over te weinig bezoekers!