Reviews van deze auteur

superrrr

Review over XModels

ik cam bij x models via zelfvoorhetzeggen.nl en moet zeggen: ik heb het altijd druk daar! natuurlijk is het ook wel eens even rustig maar ik heb geen klagen! ik verdien eigenlijk het meeste aan lol maken! natuurlijk laat ik ook wat zien en heb ik speeltjes etc maar als ik daar constant mee in de weer zal gaan krijg je alleen van die "rukkers" als bezoeker! ik richt me meer op de man die ook gezellig wil praten en dat lukt prima! ik maak van alles mee en verzin ter plekke iets geks om te doen! als je goed wil verdienen als webcam model moet je stralen voor die cam, enjoyy doe wat jij leuk vind, positieve energie en gaaan met die banaan! voor mij is het echt hobby en van mn hobby mn werk gemaakt, als je er alleen voor het geld zit ga je ze niet verdienen en dan blijven de inkomsten uiteraard laag! successss iedereeen

Sterke punten
veeel bezoekers , ook s nachts!

Zwakke punten
geen

positieff

Review over ClubSense

hallo, ik doe het net een weekje en ben positieff, ik heb nu paar uurtjes gedaan deze week en liep lkkr hoor kan je na gaan als het full time zal doen!

heb nu wel een probleem dat ik geen chatvenster zie dus heb nu al 3 klanten die ophingen omdat ik niet kan typen:-( bellen staat ook aan maar ook dat lukt niet! maar ik blijf positief en ga morgen even bellen naar club sense om te vragen naar een oplossing!

Sterke punten
veel klanten
snel verdiend
goede service
lkkr van uit huis werken en toch je dingen kunnen doen, topp!!

Zwakke punten
wat probleempjes met de site, zie geen chatvenster , maar overal is een oplossing voor dus ga even bellen!
bellen staat ingeschakeld maa ik kan niet gebeld worden, ook daar ga ik even over bellen

reacties: