Reviews van deze auteur

Koppels Cammen

Review over ClubSense

Wat is nou lekkerder dan heerlijk genieten met je vrouw, en daar ook nog eens wat extra's voor te mogen ontvangen?

Mijn vrouw Webcamt al een tijdje voor Club Sense en sinds vorig jaar stuurde wij gewoon een email of we misschien ook als koppel aan de slag konden, Dit kon! en we begonnen gelijk met Leuke foto's uploaden en online, eens kijken wat er van zou komen.. of mannen geintresseerd zijn hierin.

En ja! het was gelijk raak, 1 beller en wel 8 of 9 meekijkers!
de beller zelf is 0,40 cent, en de meekijkers 0,30.. dit per minuut.. Tel uit je winst!

Sindsdien genieten mijn vrouw en ik bijna elke dag wel een aantal uurtjes Live van elkaar voor de Webcam.. De mannen vinden het Super en wij ook. er zijn erg veel positieve reacties van onze klanten, Ze reageren vaak verbaasd, zeggen dat ze Koppels niet vaak zien en vinden het spannend.. Ze vragen dan ook vaak naar mij wanneer mijn vrouw weer alleen voor de cam zit.. en hangen dan (helaas) op als ze horen dat ik niet aanwezig ben. Het zal je verbazen maar er zijn erg veel mannen die toch wel stiekem geintresseerd zijn of een beetje willen experimenteren met hun Bi zijn ;)

De site doet ook aan Koppels Acties, WinActies en verschillende Bonussen om je lekker te motiveren tot meer werken.

Ik werk nogsteeds elke dag graag voor Club Sense, de betalingen staan altijd netjes elke Week op onze Rekening. en mocht er eens iets verkeerd zijn word er gelijk contact opgenomen.

Dus, Ben je een man.. Haal je vrouw over en ga lekker samen cammen ;) Je krijgt er echt geen spijt van!

Ik kan het zeker iedereen aanraden!

Niets dan Lof!

Review over ClubSense

Ik werk nu 2,5 jaar voor Club Sense en heb niks dan positieve ervaringen.

Ik lees hier sommige reacties en ben gewoon geschokt! Zo ken ik de site/team achter de site echt helemaal niet!!

Ik woon bijvoorbeeld erg afgelegen (niet in Nederland) en heb erg veel problemen met werken op andere sites, door de connectie. maar met Club Sense heb ik nooit problemen, het is dus een erg lichte Website dit maakt het letterlijk mogelijk om overal je werk te kunnen doen.

Het Club Sense Team, de Dames en ook Heren zijn echt vreselijk lief en meegaand, als fulltimer ben ik 6 a 7 dagen per week aan het webcammen en als je een paar dagen niet online bent word er contact opgenomen.

Ik denk echt dat Club Sense niet eens beseft hoeveel ze mij, en mijn familie uit een onwijs zware tijd hebben uitgeholpen. De verassende belletjes, De Acties, Bonussen, Wedstrijden.. Ze staan Letterlijk Altijd voor je klaar.

Ik heb ook een familie-lid Club Sense aangeraden, en zij is niet zo populair op andere sites, maar op Club Sense Draait ze Super! dat is toch geweldig!

Je kunt zelf kiezen hoe ver je gaat in een gesprek, Niemand, verteld jou wat en hoe je iets moet doen. Gewoon doen waar je je goed bij voelt! Dat maakt een site als deze zo intressant, het geweldige aanbod aan vrouwen is zo uiteenlopend.. Voor Elke man is er wel iemand, bouw een 'relatie' op en je hebt een vaste klant, die jou misschien wel 20 a 30 euro per belletje opleverd..

Ik dwaal af, dit word een lange review.. Maar ik ben gewoon zo blij dat ik deze site ooit heb gevonden, en wil iedereen laten weten vooral niet twijfelen, probeer het gewoon eens! Webcammen kan zo leuk zijn, vooral met een Super Team als Club Sense die je 100 % Steunt en motiveert door middel van Acties, Persoonlijke Targets (5% of 10% boven op je verdiensten) en Wedstrijden om er lekker voor te gaan.

reacties: