Reviews van deze auteur

prima als bijverdienste

Review over Yops

Ik ben eerst werkzaam geweest bij Zubar, naar alle tevredenheid. Tegenwoordig is het yops en dat is nog beter. Duidelijk site waarop alle info te vinden is. Aparte mailbox via de site. Berichten laden veel sneller, typt lekker door. Controles zijn altijd opbouwend en ook als je vragen hebt krijg je altijd netjes een berichtje terug. Geen target die je moet halen. Hoe meer je typt, hoe meer je verdient. De vergoeding per bericht gaat omhoog bij een bepaald aantal. Ik bepaal zelf wanneer en hoe lang ik werk. Ideaal.

Sterke punten
snelle uitbetaling
vriendelijke begeleiding
duidelijke en snelle website
geen target

Zwakke punten
zou iets meer mogen verdienen

reacties:

Review: Yops, Zubar in een nieuw jasje

Ik heb zelf bij zubar gewerkt en nu bij yops. Ten eerste werkt yops niet met coaches en skype, pure onzin dus. Ten tweede was het bij zubar ook echt niet een verschrikking. Ik heb echt nog nooit gedoe met een coach gehad. waarschijnlijk deed ik mijn werk gewoon heel goed. En ook nu altijd positieve beoordelingen. En mensen die zeggen ga fatsoenlijk werk vinden het is oplichting, tja het staat toch echt op de site dat het fictieve profielen zijn en klanten krijgen wat zij willen in zekere mate, zij krijgen aandacht en een luistert oor. Alleen de seks blijft achterwege.
Bovendien zijn 9 van de 10 mannen daar getrouwd en willen stiekem seks met een ander. Dat is ook karma, dat je dan een nepvrouw treft. Ik vind het werk wel leuk en het is niet het meest betaalde werk, maar ontzettend handig te combineren. Ik bepaal zelf hoe lang, wanneer en waar ik werk.

Review: Yops, Zubar in een nieuw jasje

Saar
Ik ben geen coach, was dat maar zo, dan verdiende ik misschien wat meer. Bij yops zitten heus wel leidinggevenden maar je krijgt geen coach toegewezen. En het werkt totaal anders dan zubar. Je hoeft ook geen target van 200 meer te halen. Loggen hoeft veel minder en er staat veel duidelijkere uitleg over de verschillende chats. Jij probeert een bedrijf neer te halen door middel van onjuiste info en ik vraag mij toch wel af of jij daadwerkelijk wel voor yops gewerkt hebt.

Review: Was goed, nu staffels sterk verlaagd

Dirk , jij bent zo negatief over de chatoperators, ik denk dat jij zo'n man bent geweest die honderden euro's aan credits heeft uitgegeven en niet heeft gelezen dat het gaat om fictieve profielen. En dus zal jij je wel genept voelen en ga je op elke review zo negatief reageren.