Reviews van deze auteur

uitbetaling euroclix

Review over Euroclix

Euroclix beveel ik van harte aan.

Snelle uitbetaling, met de zoekmachine kun je elke maand veel clkix verdienen en regelmatig onderzoeken waar je ook veel clix kunt verdienen

Sterke punten
regelmatig onderzoeken met veel clix,

clix verdienen met vinden.nl

Zwakke punten
weinig mail met clix

betaling betaalde mails

Review over Betaalde Mails

ik heb pas geleden een uitbetaling ontvangen van betaalde mails. was binnen 1 dag bijgeschreven op mijn bankrekening. Uitzonderlijk snel, wat niet vaak voorkomt.

Het heeft wel vrij lang geduurd voordat ik bij de uitbetalingsgrens was. sturen niet zo veel mails en met de punten kun je eigenlijk niet inwisselen.

Sterke punten
snelle uitbetaling

Zwakke punten
punten zijn niet inwisselbaar tegen geld en weinig verstuurde mails. geen andere mogelijkheid op de site aanwezig om extra geld te verdienen

ervaring

Review over Euroclix

Ik vind euroclix de beste ptr site die er is. Regelmatig voldoende mails om te klikken en ook doe ik regelmatig mee aan diverse onderzoeken waarbij ik toch een flink aantal clix kan verdienen.

De snelheid waarmee clix wordt bijgeschreven vind ik genoeg.


Ik kan dit aan iedereen aanbevelen. nooit problemen mee gehad,

Sterke punten
regelmatig mails ontvangen en ook onderzoeken waar je aan mee kunt doen.

Zwakke punten
waarde van de clix in een mail is niet veel.

reacties:

Review: Valt tegen

ik heb alleen maar positieve ervaring met euroclix. Met zoekopdrachten op vinden.nl kun je al aardig wat clix verdienen en krijg toch regelmatig enquetes in te vullen. Gemiddeld toch zo'n 1000 clix per maand, wat alleen tot uitbetalin gkan leiden, hoewel je langer ga sparen het bedrag alleen maar oploopt.