Reviews van deze auteur

Slechte ervaring Qassa

Mijn Qassa ervaring is ronduit slecht, mijn saldo wat ik gespaard had was zomaar verdwenen zonder dat ik daarover geïnformeerd. Bij navraag bij de klantenservice van Qassa kreeg ik een dame aan de telefoon die me ronduit onbeschoft behandelde, het saldo was zonder mijn medeweten geconfisqueerd door Qassa en zou ik ook niet meer terugkrijgen. Terwijl ik het saldo had opgespaard door meerdere aankopen te doen bij verschillende aangesloten bedrijven. Ik ben dan ook direct gestopt met de coins te sparen via Qassa, waardeloos bedrijf.

Sterke punten
Misleidende reclame waar je zo makkelijk intuin.

Zwakke punten
Uitbetalen Klantenservice

Fijne chat om in te werken.

Ik werk nu een aantal weken voor Yops en ben zeer enthousiast. Krijg positieve berichten van hun en begrijp de negatieve reviews dus echt niet. IK kan niets negatiefs melden. IK kreeg zelfs de uitnodiging na een aantal weken om ook in een andere chat te komen werken. Ze betalen netjes op tijd. IK kan Yops aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten
Geen target, snelle uitbetaling en postitieve begeleiding.

Zwakke punten
Voor mij geen!!

altijd offline

Al een paar dagen probeer ik douseeme te bereiken ...ze zijn altijd offline en stuur je ze een mail of aanmelding reageren ze NIET!

Sterke punten
Mooie meiden

Zwakke punten
Ik denk dat ze een lulverhaal verkopen

Leuke chat

Ik werk er nog niet zo lang, maar het verloopt prima. 200 berichten in de week is makkelijk te doen, word vriendelijk te woord gestaan, ik heb serieus geen problemen er mee. Ik kan er eigenlijk weinig meer over zeggen, mocht je dus een leuke chat zoeken, dan beveel ik deze chat zeker aan.

Sterke punten
goede communicatie vriendelijk goede staffel, werkt zeer motiverend

Zwakke punten
nog niet gezien