Reviews van deze auteur

5euromail

Review over 5 euro mail.com

3 jaar geleden een uitbetaling aangevraagd van €12,50. Na anderhalf jaar kreeg ik €6 uitbetaald. Omdat ik een behoorlijk saldo heb openstaan, wilde ik weer een uitbetaling aanvragen. Dit kan niet. Je moet nu eerst minimaal 2000 keer een mail hebben gelezen, voordat je een uitbetaling kan aanvragen. Hierover had ik gemaild. Kreeg een reactie terug dat dit niet verandert kan worden. Dit betekent dat de eerstvolgende uitbetaling over ca 10 jaar zal zijn. Ze zeggen dat zij een achterstand hebben, en dat zij er zelf financieel bij in schieten. Ik heb de vraag gesteld waarom mensen die meedoen aan klikwedstrijd wel direct uitbetaald krijgen. Antwoord: zij zetten zich in voor 5 Euromail. Ook ik heb sinds enige tijd zo mijn twijfels. Ik heb nog een saldo openstaan van rond de €35 die ik niet kan laten uitbetalen. Nu niet, en ook niet over 10 jaar. Zij verdien er wel geld aan. Dat je het financieel even moeilijk hebt, wil ik wel geloven. Maar de cristijd is voorbij, en de economie doet het weer goed. Maar na 4 jaar nog steeds komt nu bij mij ongeloofwaardig over. Zij worden immers wel uitbetaald door de bedrijven. Het is te zot voor woorden dat je nu eerst 2000 mailtjes per uitbetaling moet hebben gelezen. Dat duurt een paar jaar, en dan kun je per keer maar €6 uitbetaald krijgen. Te zot voor woorden! Jaren geleden was dit wel anders. Toen kreeg je op tijd uitbetaald. Nu, nee!!! Ik erger mij er ook aan. Ook ik krijg het idee dat zij ons nu belazeren! Boos? Ja, ik ben hierover ontzettend boos en neig nu ook naar dat wij nu worden opgelicht!

Zwakke punten
1000

reacties:

Review: Uitbetaling

Christiane en Richard van 5euromail zijn grote oplichters! Ik heb een saldo tegoed van 35 euro. Na al mijn vragen over de uitbetaling hebben deze 2 smerige oplichters mijn account verwijdert!!!! Hoewel zij toch al niet van plan waren het geld uit te betalen. Ik hoop dat op een dag Christiane en Richard flink met hun bek op het stuur gaan!!!! Vieze smerige vuile oplichters zijn het!!!!

Review: bedriegers zijn het net als sneleuro.nl een bedrijf

Ik kan plotseling niet meer inloggen. Bij wachtwoord vergeten aan te klikken ontvang je geen mail voor het resetten, hoewel ik mijn wachtwoord niet ben vergeten. Maar, ik dacht.......op deze manier proberen. Hun email klopt ook niet. Krijg een deliverymail terug dat de mail niet kon worden afgeleverd. Dit ook meerdere malen geprobeerd. Niets baat. Ik krijg sterk de indruk dat net als bij 5euromail je in de maling wordt genomen. Maar wel dagelijks klik mail sturen. Deze klik ik sinds gisteren niet meer aan.