• Linda

  Review over DirectThuiswerkChat

  Top bedrijf, goud eerlijk, altijd berichten, fijne werksfeer!

  Helemaal top ik heb zo'n beetje alle chatsite's geprobeerd en deze springt er vol boven uit. Altijd eerlijk, altijd hulp, goede, leuke en gezellige werksfeer. Veel berichten en een mooie staffel. Altijd netjes op tijd betaald. Makkelijke target om te halen en eigenlijk gewoon super! Dus zoek je nog naar een chat, waar je wel als mens behandeld wordt. Waar er berichten zijn, je een leuke staffel krijgt en waar je ALTIJD betaald krijgt. Dan kun je met een gerust hart voor deze kiezen! :-)

  Sterke punten
  Altijd berichten beschikbaar
  Haalbare target
  Goede staffel
  Altijd op tijd betaald
  Aardige mensen die er werken
  Altijd hulp via skype
  Nooit gedoe en nooit problemen

  Zwakke punten
  Geen gewoon relaxt werken hier bij hun!

  4 juni 2017

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Linda

  Review over Yops

  YOPS NOG ALTIJD ZUBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik vergat in mijn vorige bericht neer te zetten dat in het begin alles goed is. Zodat je denkt dat het echt een nieuw bedrijf is. Alles is positief, goede controle etc. Maar dan komt het gezeik daarna is alles slecht. Wat voorheen wel goed was. Beetje raar niet waar?

  Daarbij staat het op het zelfde adres. Is het net zo demotiverend als Zubar. Zijn het de ZELFDE eisen. Etc en ik kan nog wel meer opnoemen. Vaag he? Oh en ga eens de revieuw's na zovel Zubar als Yops hier op de site. Ene Tina probeert te redden wat er te redden valt. En reageert ALLEEN op de slechte reactie's wij die op beiden chats hebben gewerkt en wij die niet dom zijn. Want het valt op nu! Ze zijn zelf door de mand gevallen nu door de zelfde fout te maken als dat ze met Zubar maakte.

  Met dingen zoals dat het niet hetzelfde is. Maar hey guess what? Het is hetzelfde en een overgenomen bedrijf zou totaal anders moeten zijn. Maar dat is het niet. Ook het type gedrag van de mensen die er werken komen geheel overheen met Zubar. Conclusie ZUBAR = YOPS. PAS OP

  TRAP ER NIET IN HOE MOOI HET OOK LIJKT. NA EEN TIJD = HET NIET MEER MOOI. En ZELFDE STAFFEL NOG ALTIJD! ZEG NEE TEGEN ZUBAR. Nee tegen Sylvia. EN KIES GEEN YOPS!

  Zwakke punten
  YOPS = ZUBAR
  Sylvia is er nog steeds
  Zelfde style zelfde gezeik
  Zelfde staffels

  1 juni 2017

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Linda

  Review over Yops

  YOPS = ZUBAR = SYLVIA!

  LET OP: Het is weer helemaal terug bij af en de controle's die je krijgt... Sylvia exact hetzelfde als dat zeikerige gedrag van Zubar. Weet je nog dat we daar allemaal weg zijn gegaan omdat ze ons weg jaagden met absurde eisen en eisen hoe jij moest tikken? Met je moet het zus... en zo... doen?

  Exact hetzelfde nu. Heel erg raar niet waar? Ze zijn een tijd actief alles goed en leuk en aardig en helemaal goed. En nu krijgen we hetzelfde. De hele site is ook hetzelfde op een paar dingen na.

  Ik las al meerdere reactie's dat Zubar gewoon YOPS is en Sylvia nog altijd eigenaar is en nu schemert het ook door. Ik ben niet negatief want je hebt er veel berichten ja maar ze vinden altijd wat om te zeiken je moet tikken zoals HUN willen. Terwijl op een andere chat mijn tikwerk prima is. Alleen bij hun is er altijd wat. En je krijgt regels over hoe jij moet tikken welke vragen enz. Absurd.

  Dus ben jij Sylvia ook zat en Zubar ook?
  Kies dan NIET voor YOPS. YOPS = ZUBAR = SYLVIA KIJK UIT!!!!!!!! Niks overneming het is gewoon een doorstart. Trap er NIET IN. na een tijd ga je je er weer aan ergeren en ze jaagt je weg. Hoe dan ook. Altijd weer. Bedankt Sylvia voor het laten doorschemeren met je absurde controle en eisen dat jij het nog altijd bent!

  Sterke punten
  Veel berichten en op tijd betaald daar ligt het niet aan.

  Zwakke punten
  Sylvia heeft nog altijd het roer.
  Yops is ZUBAR maar dan onder nieuwe naam
  We weten hoe Sylvia is dus begin er niet aan
  Altijd wat te zeiken.
  Controle's nooit goed.
  Je moet tikken zoals HUN dat willen.
  Vragen stellen zoals hun willen.
  Alles moet zoals hun dat willen.
  Een hele waslijst hoe je moet tikken.
  Wil je lekker tikken zoals jij dat wilt zoek een ander bedrijf.

  1 juni 2017

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.