Reviews van deze auteur

top 1 kut site van nederland

Review over ClubSense

Dankzij de eeuwige happy hours zijn de klanten op de site zo verwend dat ze te beroerd zijn om de normale uren te komen. Happy hours is normaal een ding dat soms gehouden wordt, dagelijks tot soms de hele dag door, noem ik geen happy hours meer. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt in dames, vriendjes politiek. Met wedstrijden mee doen maakt dan ook niks uit. De winnaars zijn van te voren bekend. Als je al klanten krijgt dan is het afwachten of de klant niet weg valt, als de klant wegvalt dan krijgt de klant een melding dat de dames weg drukken, dus die zie je niet meer terug. Geld dat niet bijgeteld wordt, ene glitch na de andere.

Het forum is schandalig, stel jaloerse kippen bij mekaar, waar je gewoon belachelijk gemaakt wordt door de dames.

En dan heb ik het nog niet over het personeel, wat een aso volk, Helpen doen ze niet en als je niet ja en amen zegt dan krijg je een groot bek werk vooral van claudia, kut wijf eerste klas dat ze is

Nee er zijn betere camsites waar je letterlijk 3-4x meer verdient dan op clubsense, probeer streamate.com of adultwork.com maar eens zo heb je cams.com, super sites met super service.

Niet de zooi wat je hier ziet voor een miezierge 40 cent LOL

Sterke punten
Er zijn er geen

Zwakke punten
Wat niet haha

reacties: