Reviews van deze auteur

Yops begint op Zuabr te lijken

Review over Yops

Ik werk nu al iets meer dan een jaar bij Yops maar begin nu inderdaad wel de trekjes van Zubar te merken!

Ik heb geen controle ofzo gekregen maar de inhoud van mails die algemeen worden verstuurd naar alle operators is inderdaad de zelfde toon als Zubar deed verzenden.

Ook valt mij op dat als je aan het werk bent in de Chat dat je steeds van die balkjes krijgt van Voorbeeld, maak geen dates ( dit word steeds vaker gedaan door operators) Zeg dat je vlakbij de klant woont. ( niet dat de klant hier meer in trapt want het valt ze nu al op dat het te vaak toevallig is dat jij om de hoek woont maar dit niet gewoon aangeeft in jouw profiel) Pokes die constant gaan over een afspraak voor die zelfde avond nog, Klant reageert binnen 5 minuten terug en dan moet je maar weer een smoes verzinnen waarom jij opeens binnen 5 minuten niet meer kan afspreken. ( twee mailtjes en de klant is er klaar mee)

Ik heb al gemerkt dat mannen al snel aan geven dat ze maar 1 mail sturen als ze reageren op een Poke bericht dat als er geen tijd of adres word vermeld de klant niet blijft mailen. En dat doet de klant ook niet, want de smoesjes hebben ze allemaal al vaker gehoord. Krijg ook al vaak mails als er een Poke word verstuurd met alleen : ( FAKE PROFIEL ) ( Of bellen en anders niet)

De poke berichten moeten een andere inhoud gaan krijgen want de mannen/klanten trappen er doorgaans niet meer in!

Ik merk ook veel dat ook operators gewoon een date maken.... ( komt echt heel veel voor) Ik ga dat niet voor hun oplossen, ik meld dat bericht en log uit.

Ook loggen dat word door andere operators vaak niet gedaan.... Nu is het zo dat de Operator die daar naar komt dat maar even moet gaan loggen.... Nou nee....dacht ik niet..... Ik meld dan ook dat de voorgaande operator niet logt, ik log dan even uit...ik ga een ander zijn of haar troep of fouten niet oplossen.... Daar krijgen wij als operator bij Yops gewoon te slecht voor betaald.

Sterke punten
Netjes uitbetaald.
Factuur netjes binnen
Geen Kut Coaches.

Zwakke punten
-Het begint meer en meer op Zubar te lijken.

- Je moet nu ook loggen wat jouw collega daarvoor niet heeft gelogt... Dus jij bent daardoor meer tijd kwijt met loggen.

- Krijgt vanaf 09 cent betaald ( bij andere chats is dat 10 cent)

- Je kan maar 13 cent op het hoogste Staffel verdienen.

- Geen avond Bonus

- Er worden door andere operators veel fouten gemaakt die jij als Operator MOET OPLOSSEN, doe jij dat niet dan kan je inderdaad een klacht krijgen. ( staat allemaal in de schermpje op de chat )

- Als je te lang met een klant aan het praten bent valt er vaak niks meer te loggen dan krijg je een soort van waarschuwing dat je Logprestaties te laag is en daardoor kan je dus jouw account bij Yops kwijtraken.

- Als je op 1 (voorbeeld de NC) chat werkt dan zie je dus naast het Suffe Gele balkje ook een Wit balkje met daarin punten die zij graag zien in een bericht. ( erg vervelend want wij zijn immers allemaal volwassenen en geen kleine kinderen meer)

- De pokes berichten zijn de laatste tijd weer erg gericht op het afspreken in de avond. De klant reageert vaak binnen 5 minuten en wil dus dan die avond afspreken.....Mag dus niet dus jij moet je er weer uitlullen.... Mannen trappen hier natuurlijk niet meer in, want deze Berichten ( pokes) krijgen ze dagelijks binnen van tientallen andere profielen.









-

reacties:

Review: Yops super om er mee te werken

Inderdaad. Helaas is het zo fat je vanaf 1 mei niet meer terecht kan bij Yops omdat de interne chats ermee ophouden. Dit houd in voor vele geen jop meer bij Yops. Erg jammer maar was wel te verwachten. Veel regels kwamen er de afgelopen weken al bij. Ik denk ook niet dat Yops nog lang blijft bestaan aangezien ook FP ook al met deze zelfde nieuwe regels komen. Er blijft niet veel meer over en us haast niet te doen. Nu al heel weinig berichten ook op FP omdat er op de interne chats haast geen berichten meer binnen komen. Ik denk dan ook dat het de einde nabij is voor Yops. Erg jammer! Verdiende toch goed met Yops. Helaas voor vele op zoek naar wat anders. Maar er zijn haast geen goede betrouwbare chats meer helaas.

Review: Yops super om er mee te werken

Helaas is het op Flirtpanel ook al extreem rustig. Op de interne chats is al niks meer te doen. Nu is het op de Flirtpanel ook al doodstil.
Veel chat bedrijven hebben hun sits al offline gehaald. Ik denk gewoon dat het gedaan is met het werk als Operator.
Komt misschien ook wel omdat er op een gegeven moment zo veel domme regels bij kwamen. Ik bedoel paar jaar geleden kon je nog date maken en die zei je dan drie dagen van tevoren weer af. Klanten bleven maar terug komen. Nu trappen ze er niet meer in omdat iedere smoesje ze nu wel kennen omdat je eigenlijk als operator maar beperkt opties hebt. Wel poker dat er uit gaan vanuit de chat zelf met dat ze binnen een uur willen ontmoeten maar zodra klant binnen 5 min reageert dan moet je maar een smoes verzinnen wat er tussen is gekomen binnen die vijf minuten. Trapt natuurlijk niemand in. Gewoon lekker op de ouderwetse manier. Satés maken. Mannen gek maken. Hup kijk eens hoe de berichten stroom zal zijn. Zonde dat het zo moet lopen. Mail chats hadden makkelijk dit kunnen voorkomen Door ook te luisteren naar hun operators. Dit is zo vaak al aangegeven dat de pokes niet kunnen en of nergens meer opslaan. Maar helaas. Denk toch echt wel dat het gedaan is met de chats.

Review: Yops begint op Zuabr te lijken

Kip en Tikker. Jullie moeten zelf even beter gaan lezen!

Start tarief bij yops is 9 cent... en het hoogste wat jij kan halen is 13 cent. Is niks gelogen dus!

- Ik zeg niet dat ik niet log... Ik log niet wat mijn collega;s hebben vergeten te loggen niet, dat is niet mijn probleem en dat gaat alleen maar af van mijn tijd als ik dan ook nog eens dingen moet loggen terwijl zei dat zelf ook net zo goed kunnen doen.

- Daarbij werk ik op 6 chats. Ik tik 300 mails weg in twee uren. Ik zit wekelijks op de hoogste target.

- Daarbij valt het wel een beetje op dat iedere keer als iemand ( zoals ik dit soort berichten hier neerzet, jullie reageren) Net als bij ( Zubar dus) Iedereen valt makkelijk in hun oude patroon, ook al verander je het bedrijfs naam. De trekjes komen toch wel weer naar voren. Net als wat jullie doen Kip en Tikker... Iedere keer een reactie plaatsen als iemand gewoon eerlijk zegt hoe het er aan toe gaat.
Niemand trapt daar nog in Kip en Tikker. ( Bij Zubar ook al niet)

- Ik vind het werken bij Yops tot nu toe nog wel leuk. Alleen er komen dus al gauw trekjes van Zubar boven... Trekjes die niemand leuk vond en daarom weg gingen bij Zubar...??

Ik ben gewoon eerlijk en waarom mag dat niet?
Ik zeg gewoon wat mensen kunnen verwachten als ze bij Yops gaan werken. Het is plezierig werken omdat je inderdaad 24/7 kan tikken.
geen coaches hebt.
vanaf 20 euro uitbetaald kan krijgen.
Alleen er zijn veel nieuwe regels bij gekomen waardoor veel operators niet meer weten wat wel en niet mag. Omdat het voorheen gewoon allemaal wel kon. Daarbij loggen is gewoon iets wat iedere operator moet doen... Niet dat het zo is dat een andere operator maar denkt... "ik log niet, dat laat ik mijn collega maar lekker doen... " Werkt zo niet... Iedereen heeft de zelfde minuten om een mail weg te tikken en niet om een ander zijn niet vergeten info te moeten loggen.

- Daarbij is het ook wel merkbaar dat in de avonden weinig mensen in de chat zitten. En de reden is gewoon logies.... Er zijn geen avond bonussen... Je verdient dus het zelfde als gewoon overdag... Waarom dan in de avond gaan werken als het niet gunstig is.... Ik bedoel gooi er een bonus tegen aan en je hebt geen gezeik meer dat er geen mensen in de chat zitten om de klanten te beantwoorden.

Ik tik ook niet meer in de avonden... Gewoon omdat ik mijn uren overdag makkelijk kan halen en zoals ik al zei het avond tarief is gewoon het zelfde als overdag dus niet gunstig voor velen niet.