Reviews van deze auteur

Yops is eindelijk wat ik zocht

Ik ben een tijdje weggegaan bij Yops, maar nu ben ik blij kdat ik er weer ben. Je kan tweemaal per week uitbetaald krijgen, dat is echt een groot voordeel ten opzichte van de andere sites. Dit is exact wat ik zocht, top (!).

Sterke punten
Betalen stipt twee keer per week uit

Zwakke punten
Reageren soms wel wat slomer op vragen, jammer dat je dan niet even snel kan schakelen met iemand om te sparren.

Ze betalen niet uit bij vertrek

Vanwege tijdsgebrek ben ik gestopt met het werken via DirectThuiswerkChat. Helaas, want ik werkte er altijd met veel plezier, maar ik kon de tijd gewoon niet meer vinden om actief op de website te zijn. Ik heb nog een aantal facturen open staan. De eigenaar vertelde mij doodleuk dat ik kan fluiten naar mijn centen en als ik toch een uitbetaling wil dat ik dan maar moet tikken tot de uitbetalingsgrens van € 50. Een rare reactie bij vertrek. In het begin toen ik er werkte betaalden ze alles uit (€ 2 of € 3, het maakte niet uit).

Sterke punten
- Eigenaar met gevoel voor humor

Zwakke punten
Bij vertrek kan je fluiten naar je centen, ondanks ontvangen facturen.

Sylvia is eigenaar yops ik ga weg

Ik raad dit bedrijf sowieso niet aan om voor te gaan werken. (k ben er inmiddels achter gekomen via wat speurwerk dat Sylvia de eigenaar is van Yops.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Wat een verademing

Geweldig! In een woord, werken voor dit bedrijf is erg plezierig, keurig uitbetaald, je krijgt een mail als de betaling onderweg is en je wordt behandeld als een mens. Op je vragen wordt ingegaan en ook als je ergens vraagtekens bijzet gaan ze er kritisch naar kijken. Het bedrijf is open, eerlijk, ook over zichzelf. Geen schimmig gedoe, niet de kop in het zand steken, gewoon fijn! Berichtenstroom gaat redelijk, met name in de avonden. Ik denk zelfs dat als je zegt ik kom een middagje bij jullie op kantoor werken dat ze het nog niet erg vinden. Erg familiair gevoel, als je dat vergelijkt met ZUBAR... Ben blij dat ik daar weg ben.

Sterke punten
Open en eerlijk Correcte betaling Vriendelijke eigenaren

Zwakke punten
Kleinigheidje: factuur pas op dinsdag uitbetaald en niet op het aanmaken van de factuurdag, maar nu zeik ik misschien een beetje. Verder zou ik t niet weten.