Reviews van deze auteur

Echt een top chat!

Review over ModOps

Ik ben nu sinds een aantal weken werkzaam bij ModOps, en het is de beste chat waar ik ooit heb gewerkt, zeker qua uitbetaling. Geen enkele chat betaald meer. Als je al 501 berichten hebt getikt zit je al op 17 cent per berichtje, en je krijgt nog eens 1 cent extra in de weekenden en de late avonden. Echt top, kan niet anders zeggen, dat krijg je echt nergens! Ik ben ook zeer tevreden met de coaches, zij behandelen jou echt heel goed, zijn heel spontaan en behulpzaam. Je krijgt ook veel updates via de email, en die schrijven ze op een hele leuke manier, waardoor je nog meer zin hebt om te werken. Ik vind het echt geweldig bij ModOps, en beveel deze chat zeer zeker aan!

Sterke punten
Goede coaching, lekker spontaan. Je voelt je echt welkom in hun chat, en de allerhoogste uitbetaling.

Zwakke punten
Geen

Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

Review over ChatForce

Ik heb er sinds oktober 2018 gewerkt, en kreeg al meteen problemen met de zogenaamde supervisor, Rona. Ik moest iedere keer bij haar zijn als er iets mis was met de site, en als ik haar iets vroeg werd ik als een hond behandeld en afgeblaft, letterlijk. Heel jammer dat zij zo'n vinger in de pap heeft bij ChatForce, want als je niets met haar te maken zou hebben dan is het de perfecte plek om te werken. Jammer dat er maar één supervisor is, die duidelijk geen zin heeft in haar werk, want zij geeft jou als operator een kut gevoel, en het gevoel dat je zeurt, terwijl je je 100% inzet. Een beetje dankbaarheid voor iemand die naast opvoeding van een kind, soms 13 uur naar een scherm zat te staren voor nog geen 30 euro had fijn geweest. De laatste 2 weken werd ik volledig genegeerd op whatsapp, en sinds vrijdag is mijn account zonder reden geblokkeerd. Niemand die iets zegt, of netjes afhandelt. Onvolwassen, en zeer asociaal. Ik ben nu gelukkig bij een chat waar je echt wordt gewaardeerd, en waar ze je met respect behandelen. Nu zullen er reacties komen op deze site van andere "medewerkers" van ChatForce, aangezien Rona deze operators positieve reviews laat schrijven, of er komt een reactie van Rona zelf, die mij uiteraard met de grond gelijk zal willen maken, ik lach er om. Ik weet hoe het zit, en ik wilde mijn ervaring delen. Vrij land:)

Sterke punten
Aan het begin, leuk, een kerstpakket.. en een keer gratis eten bestellen. Maar dat is waarschijnlijk om te zorgen dat je je de blubber gaat werken voor ze, en je je schuldig zal voelen als je een keer nee moet verkopen, want ja, ze hebben je immers wel een kerstpakket gestuurd, en je etentje betaald...

Zwakke punten
Eerste zwakke punt: Rona

Tweede zwakke punt: Geen nette omgang, geen reden voor ontslag, en je zonder pardon blokkeren.

reacties:

Review: Slecht werk/coaches

Er is idd een periode geweest dat het soms eventjes niet lekker liep, maar dit komt door updates om de site juist nog drukker te maken en makkelijker voor de operators. De tijden zijn ook veranderd, want vroeger mocht er veel meer, zoals afspraakjes maken etc, maar dit valt in deze tijd allemaal onder misleiden, en met de nieuwe regels heb je dan grote kans dat de chat gesloten zal worden, en dit is uiteraard niet de bedoeling, dus dat de coaches je daar op wijzen op het moment dat je daar de fout mee in gaat, is niet zo gek! Ik zou zeggen, ga lekker werken bij een andere chat, en je zult wensen dat je bij Modops was gebleven. Ik zit al jaren in deze branche, heb zelf mijn eigen platform gehad, en ik ben juist blij dat ik eindelijk een chat heb gevonden waar men met mij omgaat zoals ik deed met mijn toenmalige operators. Modops betaald het beste, en zijn altijd eerlijk! Ik vind het ook een vorm van ordinair moddergooien om meteen de naam hier te noemen van een coach die ook alleen maar haar werk doet, zij hoort mensen aan te spreken als het fout gaat, maar ook als het goed gaat, en dat doen ze ook in overvloed bij Modops!!! Jammer ook dat je niet even benoemd dat ze ook leuke acties hebben waar je wekelijks aan mee kunt doen om mooie prijzen mee te kunnen winnen. Ook dat zie je bij geen andere chat! Jammer dat er altijd weer azijn pissers tussen zitten die van alles roepen omdat ze hoogstwaarschijnlijk niet voldoen aan de kunde die een operator hoort te hebben. Ik vind de coaches super!!!!!! En niet om hielen te likken of zieltjes te winnen, het zijn gewoon feiten. Succes bij je nieuwe baan, ik vind het nu al sneu voor je toekomstige werkgever, want als je nu al valt over iets minuscuuls dan zal de volgende chat eigenaar van jou wel een lading stront over zich heen krijgen! Ik beveel Modops aan, 100% !! Ps: ook een pluspunt van Modops, wat je bij andere chats niet hebt: zodra je inlogt bouw je voor jezelf een wachtrij op, dus zeg dat jij Piet beantwoord, en Piet beantwoord jouw bericht, komt Piet automatisch weer bij jou terug! Zodoende kan je dus heerlijk door tikken, en is het een extra prikkeling voor jou als operator om te zorgen dat jouw klanten blijven sturen! Groetjes Mariëlle

Review: Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

Ach ja zoals ik al voorspelde kom je met poep gooien en nonsens. Je bent gewoon een verbitterde vrouw, niet gek dat geen vent je moet. Succes met je verdere zielige leventje op de camping, en ga fijn een nieuw slachtoffer zoeken! Ik ben blij met mijn nieuwe baan, en zet mij wederom 100 % in. Verlies voor jullie! Ciao?

Review: Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

Wow, is dit gesprek nu nog gaande? Geven jullie nu 1 ct extra per berichtje als iemand een positieve feedback geeft over Rona? Grappig idd:-) ik zit goed waar ik zit, eindelijk een plek waar altijd werk is, en waar je wordt gewaardeerd. Oh ja, en vanaf 501 berichten verdien je 17ct, plus 2 ct extra in de avonden en weekenden. Succes bij Chatforce:-) maar laat mij voortaan lekker buiten jullie promotie, dank u!