Reviews van deze auteur

Waardeloos

Review over IsLive.nl

Vind het helemaal niks voor een week of wat zitten cammen met Chateau uit Den Bosch. Je raakt credits kwijt zodra iemand een VIP call krijgt en dan word je gelijk weggedrukt. Laat ik wel zeggen dit was mijn eerste keer bij Islive. Je zit leuk te chatten zegt ze krijg VIP call en weg is ze en je gesprek stopt, zo onpersoonlijk allemaal zeg. Dacht laat ik 10 min later nog een keer inloggen bij haar, want ze stond online beschikbaar. Maar dat is dus niet zo want ze was nog steeds VIP schijnbaar niet te zien!!!! Had nog zon 800credits over die waren na een paar keer proberen in te loggen bij haar met de de noorderzon vertrokken. Ik zeg deze site is 1 grote oplichterij voor mannen die leuk willen chatten en dan wat leuks te zien krijgen. En daarom krijgt deze islive shit van mij maar 1 ster. En tevens via een mail geprobeerd hun te bereiken en verhaal uit te lezen maar no response van die kant uit. En dan durven ze ook nog te zeggen de lekkerste meiden ja met kleren aan en je maar aan praat houden !! Hier moet wat aan gedaan worden deze oplichterij. En misschien is de dame in kwestie hier zelf ook wel een beetje debit aan. Kan veel woorden tikken en afstandelijk zijn is niet mijn dame, dus let op mannen.

Sterke punten
Die zijn er niet

Zwakke punten
Zoals hier boven beschreven.

Mwauh

Review over IsLive.nl

Sorry maar moet zeggen dat sommige dames je veel al aan de praat houden en verder niet zo heel veel laten zien. En aangezien het nogal kost mag je verwachten dat je na een half uurtje toch wel wat spannends gaat zien!! En zeker als diegene 4 sterren heeft als aanbeveling. Deze dame uit Den Bosch is het niet hoor !!! Negeren zou ik zeggen en denk dat er meer duidelijke afspraken daarover gemaakt dient te worden.

Sterke punten
Welke

Zwakke punten
Te duur en je krijgt er te weinig voor allemaal.

Slecht weinig respons

Review over IsLive.nl

Na denken waar een heen voor leuke dame te chatten en wat meer islive.nl gegaan. Nou kan jullie vertellen slecht bar slecht. Ingelogd credits genomen en ja hoor daar gingen we, chatten antwoord terug en ze ging het totdat de box vol liep en het beeld begon te laden. 6 mensen in haar box die ze moest beantwoorden. Dacht ga prive nou doe het niet je credits vliegen de deur uit, dus in andere box gebleven. Maar de antwoorden werden trager en trager, het duurde voordat ze antwoord lang en je credits gaan maar door vooral bij deze vrouw. Geloof me ga naar andere site leuker en beter 1 op 1, en ook nog eens goedkoper. Kan alleen maar zeggen begin er niet aan vooral niet bij sommige dames. Welke dame is was is niks beeld dat draait, omdat het vast loopt dus denk slechte internet bij haar. Zal geen namen noemen maar och kastelen op zijn frans.

Sterke punten
Weinig

Zwakke punten
Veel om op te noemen

Zwak,Oplichterij

Review over ClubSense

Kom er eerlijk voor uit, na paar keer online te zijn geweest voor een dame. Uiteindelijk tot conclusie gekomen dat het oplichterij is tot en met !! Geld word al afgeschreven als je nog geen beeld hebt, voor het inbellen moet je al betalen. Verder zijn de contacten met de dames redelijk, sommige gooien gewoon de cam uit midden in een sessie. De meiden/vrouwen die achter de cam zitten hebben hun beperkingen volgens mij, en die zijn opgelegd door Clubsense je merkt dat sommige iets willen tikken maar niet kunnen. En dan heb je sommige die het je op papiertje schrijven en je dan laten zien via cam. Dat riekt naar mij idee meer van die je ding seksvrouw en verder mag je niet teveel zeggen over dit of dat. Voor sommige meiden/vrouwen is dit een middel om geld te verdienen, omdat ze anders niet rondkomen wil toch zeggen aan diegene die erover nadenken. NIET DOEN je mond word gesnoerd........

Sterke punten
De dames zijn leuk.

Zwakke punten
Uitbuiting van de dames. Je geld aftroggelen zonder beeld of beeld zit vast en je bent geld kwijt.