Reviews van deze auteur

Hard voor weinig? Nee! Hard voor veel!

Review over Operating4u

Dit is mijn eerste online baan en ik was in het begin natuurlijk een beetje sceptisch.

Je ziet elke dag wel beloften op internet van snel online geld verdienen..

Maar bij Operating4u is dat dus gewoon wel het geval! Ik had mijn CV verstuurd en kreeg als snel antwoord van Carlo over hoe het verder zou verlopen. Kort daarna kreeg ik mijn persoonlijke coach ''Harold'' toegewezen, waarmee ik toen een korte training en vragen test mee had doorgenomen. En voor je het weet kan je aan de slag!

Als je dit een half uurtje of uurtje per dag doet zal je er niet rijk van worden. Maar als je dit ziet als een serieuze baan, en je werkt gewoon 4 tot 8 uur per dag verdien je meer dan de gemiddelde baan in Nederland! (VEEL MEER) En je word ook nog eens wekelijks op tijd betaald!

Het werk is leuk, uitdagend en leerzaam!

Sterke punten
- Vriendelijk en behulpzaam personeel
- Werken wanneer, waar en hoe vaak je maar wilt
- Goed salaris
- Wekelijks betaald
- Persoonlijke coach die je altijd alles kan vragen
- Goede training
- Evenementen zoals loterijen en bonussen!

Zwakke punten
Geen zwakke punten!

(Alleen een beetje jammer dat ik Operating4u niet eerder had gevonden)

reacties:

Review: Perfekt und seriös !!!

Ik heb dus niks negatiefs te melden.

Zelf heb ik onder andere bij Operating4u flink wat maanden gewerkt. Het platform trekt inderdaad bepaalde doelgroepen aan en je hebt bepaalde doelgroepen die wat langer blijven hangen. Vaak zijn dit mensen die op een non fictieve dating site totaal geen aanspraak zouden krijgen door diverse redenen. Ik heb in mijn tijd veel gemerkt dat je mensen echt kan motiveren dingen te ondernemen, steun kan bieden en een ''luisterend oor'' kan zijn die ze anders niet zouden hebben. Vooral als ze erg eenzaam zijn fleuren ze helemaal op, eenzaamheid is naar mijn mening een stuk erger dan die paar extra euro's op de bank. Er zijn namelijk genoeg mensen die niet eens uit zijn op een daadwerkelijke afspraak maar het contact gewoon nodig hebben, als wij dat kunnen bieden wat is daar dan verkeerd aan?

Ik heb mede door dit werk veel delen van de wereld gezien door de flexibiliteit het werk. Als je dit part time doet kan je leuk bij verdienen, ga je er serieus voor zitten en je pakt normale werkuren/dagen kan je makkelijk boven het gemiddelde salaris zitten van een doorsnee baan.

Samengevat, de voordelen van dit werk zijn er te veel om op te noemen. Kan lekker mijn eigen tijden indelen, opstaan wanneer ik wil , werken waar ik wil en hoef niet meer door rot weer heen om door een bromsnor verteld te worden dat ik 5 minuten te laat ben. Wat wil je nog meer?

Carlo en Harold zijn overigens top!

Met vriendelijke groet,
Oud collega.