Reviews van deze auteur

Een dikke pluim voor deze site !!

Review over Euroclix

Alles waar je aan mee doet word netjes bijgeschreven. Ze hebben leuke acties en de uitbetalingen krijg je netjes op tijd uitbetaald. Veel sites kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Toppie !!

Sterke punten
Leuke acties en spelletjes en netjes en op uitbetaald krijgen.

Zwakke punten
Kan er geen bedenken :)

Pas op voor Snelverdienen en Spaaractief ze stelen waar je bij staat !!

Review over SnelGeldverdienen

Pas op bij Snelverdienen en Spaaractief word geen lid ze betalen niet alleen niet uit nee wanneer je om uitbetaling vraagt verzinnen ze allerlei smoesjes ze BLOKKEREN je account helemaal. ( Je moet in de tussentijd wel actief blijven op hun site anders zakt je accountscore ) Je accountscore kan alleen omhoog wanneer je iets KOOPT en dus geld investeert. Bull met gratis geld verdienen want je kunt alleen je score omhoog krijgen wanneer je een abonnement afsluit of iets bij hun partners koopt. Ze liegen dus al bij pagina 1 wanneer je lid wilt worden. daarnaast zijn ze op geen een socialmedia site normaal te bereiken wat EERLIJKE spaarprogramma's wel zijn ! Wanneer je om je uitbetaling vraagt blijven ze maanden lang met je in contact zodat je saldo steeds hoger word en je dus al bijna 2 keer aan je uitbetalingsgrens bent en vervolgens BLOKKEREN ze je account en stelen ze dus je geld. Kan niet anders zeggen dan mensen er zijn genoeg EERLIJKE sites. Trap hier niet in het zijn niet meer dan ordinaire DIEVEN.

Sterke punten
Helemaal Niets

Zwakke punten
alles !! zijn dieven oplichters en leugenaars ( kan alle communicatie met hen hier plaatsen)

reacties:

Review: oplichters pur sang!

Helemaal mee eens helaas. Dat dit soort praktijken nog kunnen in deze tijd. Ze zouden opgepakt moeten worden :( Ze doen hun naam eer aan. Snelgeldverdienen maar wel alleen voor henzelf. En ze zijn nog super onbeschoft ook wanner je naar een opheldering vraagt.

Review: Waardeloos

Pure oplichting helaas :( Dat dit soort sites nog gewon maar door kunnen gaan. Zou bij opgelicht en kassa op tv moeten komen en ze zouden een fikse boete moeten krijgen. Ooit worden ze met hun neus op de feiten gedrukt hoop zo dat ze de afgrond in gaan !!

Review: wel uitbetaald

Vraag mij af hoe je dat voor elkaar hebt gekregen om uitbetaald te worden. Ik heb in het verleden 3 keer uitbetaling gehad en na de verandering dat ze ineens een accountscore hanteerde stond ik al op 1,5 keer de uitbetalingsgrens maar kreeg niets !! Na te hebben gemaild om uitleg is mijn account gewoon geblokkeerd bij 2 van hun sites want Spaaractief en Snelverdienen zijn helaas van dezelfde Oplichter :( Dag geld dat steken ze gewoon in eigen zak. Er stond bijna 30,- ( nee dat is niet veel dat klopt maar wanneer ze dat bij 1000 leden doen dan hebben ze 30.000 Het zijn gewoon dieven.